TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- לאלו מכם שעדיין לא מספיק גדולים למסיבות של נקסט
Pages (5): « 1 [2] 3 4 5 »
party
m.i.k.e == push
Re: party
| quote: |
| Originally posted by YWalter m.i.k.e == push |
Re: Re: party
| Originally posted by YuVaL דיייייייייייייייייייי מה באמת?!?!? |
Re: party
| Originally posted by YWalter m.i.k.e == push |
אם כבר הטרד קפץ למעלה
אז למישהו פרטים חדשים?
או איזה פלייר\הזמנה שנראה שזה נכון
Re: Re: party
| Originally posted by Glenn-Holmes ימים כאלה צריך מוד כדי שיצרף בבקשה את הפוסט הזה לצחוקיה |
Re: Re: Re: party
| Originally posted by Rising לא הגזמת בכלל... לפני שנה זה לא היה כ"כ טרוויאלי לכמה מפה.. |
חחחחחחחחחחחחחחחחח 
Re: Re: Re: Re: party
| Originally posted by Glenn-Holmes נו מה אתה עכשיו מתחיל איתי בקטנות?!?! לפני שנה היו כאן אנשים שלא היה להם אפילו שערות בבית שחי :cough: :cough: elior & keeper :cough: :cough: |
Re: Re: Re: Re: party
| Originally posted by Glenn-Holmes נו מה אתה עכשיו מתחיל איתי בקטנות?!?! לפני שנה היו כאן אנשים שלא היה להם אפילו שערות בבית שחי :cough: :cough: elior & keeper :cough: :cough: |
אני משוכנע שהפעם זה לא זיוף כמו שאמרו עם פרי לנוער ובסוף התברר שזאת הייתה סתם שמועה שמישהו הפיץ...
אני מת להגיע אבל הכל תלוי בחבר'ה...אם הם מוכנים לבוא איתי אני שם בדוק!
Re: Re: Re: Re: Re: party
| Originally posted by KrazyDJs זה מתחיל כבר לא להצחיק משום מה :\ |
מאיזה גיל אפשר להיכנס למסיבה הזאת?
קיצר מה נסגר אנשים?מי הולך למסיבה?
אני סגור על זה שאני בא אחרי שבדקתי אפילו עם מייק לגבי המסיבה והוא אישר שהוא בא אז נרגעתי
קיצר אני מגיע שם לצערי ברכבת אין אין הסעות מחיפה...
מישהו מעוניין להצטרף מאזור חיפה והקריות?
אליאור אולי אתה?
| Originally posted by DJ Alex E. קיצר מה נסגר אנשים?מי הולך למסיבה? אני סגור על זה שאני בא אחרי שבדקתי אפילו עם מייק לגבי המסיבה והוא אישר שהוא בא אז נרגעתי קיצר אני מגיע שם לצערי ברכבת אין אין הסעות מחיפה... מישהו מעוניין להצטרף מאזור חיפה והקריות? אליאור אולי אתה? |
יש או אין היום את
MIKE
ב
TLV
?
:\
מישהו?
| Originally posted by black mammmba יש או אין היום את MIKE ב TLV ? :\ מישהו? |
אני יהיה שם... ואם אני שם זה אומר שגם קוב שם....
=)
אניייייי שםםםםםםם!
| Originally posted by YuVaL אני יהיה שם... ואם אני שם זה אומר שגם קוב שם.... =) |
| Originally posted by YuVaL אני יהיה שם... ואם אני שם זה אומר שגם קוב שם.... =) |
| Originally posted by DJ Alex E. אתה מגיע עם קובי למסיבת חוגרים או לשמיניסטים ביום ראשון? |

טוב אני רואה כולנו מגיעים לאותה מסיבה
יש מצב לאיזה מפגשון?
הבנתי שגם מגיעים איזה 10-15 חבר'ה מהפורום של בי יו(רובם חברים גם פה והם לא פלצנים כמו רוב חברי בי-יו) קיצר צריך לארגן איזה מפגש לגיל הרך של הפורום 
| Originally posted by Hell_Copter יובל צריך מסיבה מיוחדת לשישיסטים אוי יובל... אני נזכר בימים האלה שהיית באיזה כיתה ז או אנערף איזה כיתה ![]() שהגיל של מורן הכפיל את שלך |
| Originally posted by YuVaL חחחחחחח מה שישיסטים..... אני כבר שבעיסט... =) |