TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Party/Rave Info, Pictures & Reviews
-- Nick Warren@Klatka 11.02.2005
Pages (3): « 1 [2] 3 »
| quote: |
| Originally posted by Oktan Bede bede, Cj Art pewnie tez bedzie. Coo ?? gdzie jestes zi� ?? |

ja te� bede z wami... duchowo 
| Originally posted by marcooz ja te� bede z wami... duchowo |
| Originally posted by Outsider ej stary, wbijaj sie do wawy!!! nie pierdol |
| Originally posted by cjart Haha, jestem jestem zia ![]() A na Warrenie postaram sie byc |
dobrze ze active jestes chociaz. To juz nas 5 jest z wawy
tak dalej a juz niedlugo dostaniemy swoje forum 
Tylko w Wa-wie mozna kupic bilety? W Klatce? Czy sa jeszcze jakies inne punkty sprzedazy? 
| Originally posted by traance Tylko w Wa-wie mozna kupic bilety? W Klatce? Czy sa jeszcze jakies inne punkty sprzedazy? |
poszedl bym juz na jakas impreze bo mnie juz nosi, ja kcem imprezy! i duuzo narkotykow!
| Originally posted by stren poszedl bym juz na jakas impreze bo mnie juz nosi, ja kcem imprezy! i duuzo narkotykow! |

klatka
zajebiscie... I'm there.
no i?
| Originally posted by maxstradamus no i? |
| Originally posted by Outsider w pytke |

no ludzi byla masa, ciezko bylo tanczyc... co chwila ktos przechodzil, caly czas czulem sie jakbym stal w jakims przejsciu, albo jacys nacpani kolesie co chwila sie obijali o mnie...
generalnie impreza baaardzo fajna, oprocz pierwszej godziny... Warren gral takie... leniwe dzwieki, nie chcialo mi sie bawic, ale pozniej jak zaczal grac to ooo jaaa.... kozak... niezle napierdalal 
tyle ludzi bylo (+stren w tle):
tak warren wygladal
a tak wygladalem ja 

bauns, bauns
zdjecia sa z serwisu www.cyfrogaleria.pl tam jest ich wiecej, swoich fotek jeszcze nie wrzucilem na serwer
| Originally posted by stren cj czemu ty sie w naszym thread nie odzywasz ? przez to slabo cie kojarze dobrze ze active jestes chociaz. To juz nas 5 jest z wawy |

ja pierdole, niezly scisk...teraz wiecie jak my mamy za kazdym razem w Guvernment 
Ile godzin wogole Warren gral?
| Originally posted by maxstradamus ja pierdole, niezly scisk...teraz wiecie jak my mamy za kazdym razem w Guvernment ![]() Ile godzin wogole Warren gral? |
| Originally posted by infinity HiGH stary, co ty gadasz...sasha i zabiela bylo w chuj miejsca. Nie wiem jak ludzie caly czas narzekaja...chyba slepi jestescie bo ja mialem duzo miejsca. |
na froncie wcale nie bylo tak wesolo...zeby dojsc do kibla to tez byla niezla misja
| Originally posted by maxstradamus ...zeby dojsc do kibla to tez byla niezla misja |
Ja osobiscie lubie jak jest troche ludzi ale bez przesady, to bylo przegiecie
| Originally posted by cjart haha, siema ![]() ok, postaram sie czesciej odzywac ![]() slyszales pewnie jaka kicha nas spotkala? :/ |
| Originally posted by maxstradamus ja pierdole, niezly scisk...teraz wiecie jak my mamy za kazdym razem w Guvernment ![]() Ile godzin wogole Warren gral? |
| Originally posted by maxstradamus Ja nie narzekam tylko sie smieje, do Guvernment nic nie mam poza tym ze potrafi byc zajebiscie duzo ludzi i nie mow ze na sashy i zabieli bylo az tak duzo miejsca...to ze ty znalazles miejsce na scenie za dj booth to sie ciesz na froncie wcale nie bylo tak wesolo...zeby dojsc do kibla to tez byla niezla misja |