TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- עצות לבילוי
Pages (5): « 1 [2] 3 4 5 »
| quote: |
| Originally posted by princess cc משפטים... אוףףףףףףףףףףףףףףףףףף שונאת סוף סמסטר! errrrrrrrrrrrrrrrrrrrr |
מיכאל מי המלך מספר אחת דרך אגב ..?
| Originally posted by Glenn-Holmes מיכאל מי המלך מספר אחת דרך אגב ..? |
שב איתה על נרגילה בחדר
ושים את השיר של כריס אייזק הישן והטוב הזה
ותחלחל לה ת'פנים
| Originally posted by yaman ותחלחל לה ת'פנים |
| Originally posted by Glenn-Holmes ?!?! |
יאקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק
| Originally posted by princess cc יאקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק |
| Originally posted by Glenn-Holmes ואת עוד מדברת?! תחליפי את האוואטר שלך ומייד! |
| Originally posted by yaman שב איתה על נרגילה בחדר ושים את השיר של כריס אייזק הישן והטוב הזה ותחלחל לה ת'פנים |
| Originally posted by HyPeRSoNiC יש לך גם את "קפה נוגה" באלנבי 24 בת"א פאב עם סנוקר.... בסגנון אמריקאי כזה. משהו פצצה. |
שחר, מסעדות בהרצליה פיתוח הן ברוב המקרים יקרות לאללה, כך שזה תלוי במצב הכספי של הבנאדם,
ולגבי יוסי עדן ברקע, לא ברור לי איך זה תורם לאווירה של הערב, לטעמי זה רק הורס, גם ככה כל השירים שלו זה אותו דבר.
| Originally posted by Shahar כן באתי לעזור לך אל תתחיל לבוא לי בקטלות על סיגנונות |
| Originally posted by yaman שב איתה על נרגילה בחדר ושים את השיר של כריס אייזק הישן והטוב הזה ותחלחל לה ת'פנים |
אזור התעשיה הישן בראשון יש כמה פאבים טובים
כמו הברשבסקי, רפאלו, סוהו, פראנק
סיסי !
משפטים ? כבוד !
קשה ?
| Originally posted by OREN אזור התעשיה הישן בראשון יש כמה פאבים טובים כמו הברשבסקי, רפאלו, סוהו, פראנק |
| Originally posted by HyPeRSoNiC הסוהו זה סושי באר, לא? או שאני מתבלבל עם משהו אחר? ואגב סושי, אם אתה בקטע, יש את "יאקוזה" בדיזינגוף בת"א, ואת "אפרודיזיאק" במרמורק בת"א...... ליד הבארבאר |
בוא למגרש הרוסים
שמע לך תראה איתה
FINDING NEVERLAND

רגע יום שישי עבר כבר
תעשה את זה שבטע הבא
| Originally posted by Meltdown שחר, מסעדות בהרצליה פיתוח הן ברוב המקרים יקרות לאללה, כך שזה תלוי במצב הכספי של הבנאדם, ולגבי יוסי עדן ברקע, לא ברור לי איך זה תורם לאווירה של הערב, לטעמי זה רק הורס, גם ככה כל השירים שלו זה אותו דבר. |
| Originally posted by Huge-A שחר אתה מת שאני רואה אותך ... ידעתי שאתה שומע מזרחית כבדה... |
| Originally posted by markfeldman סיסי ! משפטים ? כבוד ! קשה ? |
| Originally posted by Shahar שמע סיכמנו שמתי שאני מתקשר אליך אנלא ישמע |
חחחחחחחח אדיר.... חמוד...
ושחר אנ'לא יודעת עם איזה בנות אתה יוצא
אבל יוסי עדן בהחלט לא מדליק אותי!
| Originally posted by princess cc חחחחחחחח אדיר.... חמוד... ושחר אנ'לא יודעת עם איזה בנות אתה יוצא אבל יוסי עדן בהחלט לא מדליק אותי! |