TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- הטרד הרשמי לזכר נעלמי הפורום
Pages (3): « 1 [2] 3 »
| quote: |
| Originally posted by princess cc מעניין אם כשאני לא אהיה תחשבו עליי... תרשמו לי פוסטים כאלה יפים? התגעגנו וכ"ו? שחר תפתח לי ת'רד שהנושא שלו יהיה: הנסיכה האבודה? ממממממ מעניין... |
| Originally posted by eXeTik |
| Originally posted by sabi10 אבל פשוט לא יודע... אני לא מרגיש את הצורך העז להגיע... |
| Originally posted by Glenn-Holmes סאבי מפגיז אחרי שבועות של ישיבות קדחתניות אל תוך הלילה עם צוות יועציו בתירוץ חדש וחם!!! שוב הוא מפתיע |
| Originally posted by yahel222 רק שתדע גם שאין כזה דבר פטור מנשק אולי ממשקל... מי ש"מוציא" פטור מנשק מוציאים אותו מצה"ל בדוק. |
| Originally posted by Hell_Copter מה אתה משחק לי אותה פטור מ-א'... אני ראיתי אותך הרי לפני כמה שבועות עם א' מלא כמו כלב טוב |
| Originally posted by Sniper אמת!! כנראה שביסל"ח דפק לך ת'שכל.. הכמה שבועות הזה היה בכלל לפני כמה חודשים טובים.. ואין לי פטור רפואי מא', יש לי פשוט אישור שחתום ע"י המח"ט שמקנה לי אישור יציאה על ב', אם ת'רוצה אני אפילו יסרוק ויראה לך:] |
| יכול להיות שביסל"ח דפק לי את השכל... אבל עדיין... אתה שמנת!!!! תפסיק כבר |
| Originally posted by markfeldman אשכרה שמנת ! אתה היחידי שהוא גם קרבי בפורום וגם שומר על מסורת האלקטרוני ! כה לחי ! |

| תודה תודה... אני סך הכל עושה את מה שכולכם הייתם עושים ברור שזה לא אותו דבר מבחינת כמה שאני מתעדכן... אבל עושים את המקסימום אני מניח |
| Originally posted by markfeldman בהיבט המוסיקלי, לא בצבאי. |
| Originally posted by Hell_Copter יכול להיות שביסל"ח דפק לי את השכל... אבל עדיין... אתה שמנת!!!! תפסיק כבר |
| Originally posted by Sniper ואללה.. ת'יודע רועי מפעם לפעם שאני רואה אותך אני חושב יותר ויותר שאין לך פשוט מה להגיד לי, אז אתה מחליט ששמנתי.... סליחה שאני לא מנופח כמוך, סליחה שאני לא בילתי המוןןןןןןןן זמן במכון כושר... והכי חשוב סליחהההההה שאני לא חתיך וסקסי כמוך:P אגב, רק בשביל הקטע הורדתי 2 קילו..:]] |

אלעד שים עליו זיייין
בינתים שהוא מזיין ת'שכל אתה מזיין קצת בשר
היו פירוגועים היום בחממ הטוב רועי ?
אלעד, טוב לשמוע שירדת
אני הורדתי אחוז שומן חחח 
עופר נחום בן אדם אליל!!!
אני חולה עליו!@
חן, הוא יודע שאני אוהב אותו:]
זה הקטע שלי ושלו:P
חחח
| Originally posted by DjChook אלעד שים עליו זיייין בינתים שהוא מזיין ת'שכל אתה מזיין קצת בשר היו פירוגועים היום בחממ הטוב רועי ? אלעד, טוב לשמוע שירדת אני הורדתי אחוז שומן חחח |

אני כבר בקושי הולך למסיבות.. ת'יודע יש חברה
אז מעדיף לבלות איתה בנעימים במקום שקט ובלי הרבה רעש..:]
בקשר לנמרוד, הוא סיים הכנה לקצונה ביום חמישי..
מחר אם אני לא טועה מתחיל בה"ד 12..:]
שיהיה לו בהצלחה
| מחר אם אני לא טועה מתחיל בה"ד 12..:] |
| Originally posted by Sniper ואללה.. ת'יודע רועי מפעם לפעם שאני רואה אותך אני חושב יותר ויותר שאין לך פשוט מה להגיד לי, אז אתה מחליט ששמנתי.... סליחה שאני לא מנופח כמוך, סליחה שאני לא בילתי המוןןןןןןןן זמן במכון כושר... והכי חשוב סליחהההההה שאני לא חתיך וסקסי כמוך:P אגב, רק בשביל הקטע הורדתי 2 קילו..:]] |
| Originally posted by princess cc חחחחחחח איזה חמוד! גבר מלא זה שקסי! |

| אני אישית אוהב בנות שחיפות שממש רואים להם עצמות כל דבר יותר מזה נקרא אצלי שמנה |
| Originally posted by markfeldman בא לי להקיא כשאני רואה בנות כאילו ! |
| הכי יפה בת עם גוף סקסי ודק לא אוהב בנות שנשפך להם שומן אני אוהב בנות עם גוף בנזונה מידה 75-80b בנות עם יותר גדול מזה שיחפשו בנים אחרים... חולה על בנות רזות עם גוף כזה. |
שונאת אתכם!
| שונאת אתכם! |
| Originally posted by markfeldman אני לא אומר "שומן נשפך" אבל שחיפות ?!?!? לגבי מידת החזה - מסכים. |