TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- רוצים להשאר מעודכנים? הגעתם למקום הנכון
Pages (3): « 1 [2] 3 »
אחי תוסיף גם את התוכנית\תוכניות של אלי
ו
ILTA
אני הרבה פעמים מפספס 
| quote: |
| Originally posted by Flotser אחי תוסיף גם את התוכנית\תוכניות של אלי ו ILTA אני הרבה פעמים מפספס |

| Originally posted by Rising שחר יפה לאללה.. גם מתאים לצבעים של הפורום.. עדיין לא הבנתי למה אתה משקיע כ"כ? |
| Originally posted by DJ Alex E. מה עם התוכנית של ג'ון דיגוויד?הוא עדיין רצה? כי היה סיפור על ביטול התוכנית למען טייסטו ואז הרעיון של טייסטו בוטל את התוכנית היתה אמורה לעלות חזרה קיצר לא יודע מה נסגר עם זה אבל אם זה ממשיך לרוץ,חובה לשים את זה!!!פעם הייתי שומע את התוכנית בלי סוף וזה היה באמת מהמם ומה עם אוסלו נייטס פעם בחודש? |
שחר...
מה קורה עם עדכון של התוכנית של מרקוס שולץ באי טי אן
ימי שני 8:00-12:00 בבוקר
למי שחולה או המורה למלאכה לא באה לו טוב על הבוקר
ויש תוכניות בטבלה שהן אחת ל-
למשל התוכנית של בן לוסט וגיימס גראנט אחת לשבועיים
נראה לי גם של מאט דארי
לא פחות חשוב יום שישי לא יכול להשאר ריק כשיש את התוכנית מספר אחת ללא ספק שיצאה מתחומי ארצנו
גיא פדרמן - רזידנט
כל יום שישי בין 19:00-22:00
מהאוס ועד אפליפטינג טראנס
רדיו חיפה
| Originally posted by Glenn-Holmes שחר... מה קורה עם עדכון של התוכנית של מרקוס שולץ באי טי אן ימי שני 8:00-12:00 בבוקר למי שחולה או המורה למלאכה לא באה לו טוב על הבוקר ויש תוכניות בטבלה שהן אחת ל- למשל התוכנית של בן לוסט וגיימס גראנט אחת לשבועיים נראה לי גם של מאט דארי לא פחות חשוב יום שישי לא יכול להשאר ריק כשיש את התוכנית מספר אחת ללא ספק שיצאה מתחומי ארצנו גיא פדרמן - רזידנט כל יום שישי בין 19:00-22:00 מהאוס ועד אפליפטינג טראנס רדיו חיפה |
| Originally posted by KrazyDJs רצה.. אתה חייב להוריד את הסט מתחילת ינואר, שהוא אירח את Sasha... משהו אלוהי |
| Originally posted by Star אתה ...אתה חמוד אתה יאאלה רד בול עלי יום שישי אה עם וודקה |
| Originally posted by Glenn-Holmes מי מכניס אלכוהול לגוף כשארמין על הבמה.? רד בול יספיק..בשביל האנרגיה |
| Originally posted by Star זה בא בחבילה אחת או הכול או כלום |
חחחחחחח תראו תראו בא לעשות עלי כסף עוד חחח
| Originally posted by Star חחחחחחח תראו תראו בא לעשות עלי כסף עוד חחח |
| Originally posted by Glenn-Holmes שחר... מה קורה עם עדכון של התוכנית של מרקוס שולץ באי טי אן ימי שני 8:00-12:00 בבוקר למי שחולה או המורה למלאכה לא באה לו טוב על הבוקר ויש תוכניות בטבלה שהן אחת ל- למשל התוכנית של בן לוסט וגיימס גראנט אחת לשבועיים נראה לי גם של מאט דארי לא פחות חשוב יום שישי לא יכול להשאר ריק כשיש את התוכנית מספר אחת ללא ספק שיצאה מתחומי ארצנו גיא פדרמן - רזידנט כל יום שישי בין 19:00-22:00 מהאוס ועד אפליפטינג טראנס רדיו חיפה |
| Originally posted by Shahar את מרקוס אני אכניס היום. את גיא פדרמן אתה בטוח שכדאי? כי אם אין שידור באינטרנט לא בטוח שזה קשור לטרד.. וגם את השם של התוכנית של Judge Jules שמישהו יביא פרטים על התוכנית של אלי אני אכניס היום |
| Originally posted by Star מה זה אין שידור באינטרנט www.1075.fm אם זה לא אינטרנט אני לא יודע מה כן |
| וגם את השם של התוכנית של Judge Jules שמישהו יביא פרטים על התוכנית של אלי אני אכניס היום |
| Originally posted by markfeldman יש לו כמה תוכנית שמה. רובם בסופ"ש. |
| אם תוכל לתת לי את שם של התוכנית שיש בשבת אני אשמח |
יופי מארק נזכרת בדיוק כשסיימתי את הטבלה 
הנה הטבלה המעודכנת:

שאני יבין, מיפית רק תוכניות שבועיות ?
| Originally posted by markfeldman שאני יבין, מיפית רק תוכניות שבועיות ? |
כבר אני אתן לך שבועית דווקא ששכחת:
YAZ - WAVEFORMS
כל יום רביעי ב-22:00
| Originally posted by markfeldman כבר אני אתן לך שבועית דווקא ששכחת: YAZ - WAVEFORMS כל יום רביעי ב-22:00 |
קבל עוד תוכנית:
JOHAN GIELEN - IN SESSION / FRESH FM
כן כן !
הוא חוזר אלינו החל ממוצ"ש הקרוב בכל מוצ"ש החל מ-22:00-24:00
כמו כן בכל חודש הוא יארח סט אורח.
יש למה לצפות, ימי
LIFT OFF
העליזים חוזרים....
...
עכשיו רק חסר שארמין יחזור...
היום נדע אם ארמין חוזר