TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- שאלה לא קשרוה תסקלו אותי באבנים אם אתם רוצים
Pages (2): « 1 [2]
אוקי....
| quote: |
| Originally posted by HyPeRSoNiC יש גם עוד אפשרות..... אם זאת חברה שלך ולא סתם יזיזה או אחת שאספת במועדון או משהו, אתה יכול לקנות חבילה ולשים אותה במגירה ליד המיטה שלה... ככה גם לה יהיו בבית ובכלל לא תצתרכו לדאוג..... |
| Originally posted by Shahar כל סופרפארם שכונתי בכל קניון או מרכז מסחרי... ויש כזה בכל עיר זה לא בשביל קונדומים זה בשביל תרופות שאנשים צריכים דחוף ביום שישי בלילה |
| Originally posted by HyPeRSoNiC באמת!?!??! אבל זה גם בשביל קונדומים, כן? ומה לגבי ג'ל לשיער? |
| Originally posted by Glenn-Holmes קוקה קולה קוטל זרע?!?! אני סקפטי לגבי הנשוא ולכן יצאתי לשטח ובדקתי את הנושא בידי האחת אני אוחז שמן משובח הכינותי מראש בקבוק קולה ליטר וחצי שמחכה לי כאן ליד הכסא ומולי על מסך המחשב מחכה אינגה (לא יודע איך קוראים לה אבל היא מקבלת טוב מאחורה) הרעיון הכללי : אני יבצע את זממי וברגע שאני מרגיש שהנה הולכת להיות התפרצות של הר הגעש אני פותח בזריזות את בקבוק הקולה ומכוון את החומר אל תוך הבקבוק אחרי ערבוב טוב אני ילך לישון וכשאני יקום מתישהו ביום שישי אני אבדוק חיצונית את הבקבוק וכמובן אטעם לוודא שאכן כל הזרע נקטל ע"י הקולה שימו לב: הניסוי הזה לא מומלץ לילדים מתחת לגיל 18 לבני אדם שמגדירים את עצמם כבעלי טיפת שפיות ולאדיר אז לא לנסות את זה בבית ואני ידווח על התוצאות בהקדם חסר לך שעבדת עלינו סיסי!! |
חחחחחחחחחחח
אילן יה חולה נפש!
שחר אותו כנ"ל עלק סלקטור
חחחחחחחחחחח הרסתם אותי!
| Originally posted by princess cc חחחחחחחחחחח אילן יה חולה נפש! שחר אותו כנ"ל עלק סלקטור חחחחחחחחחחח הרסתם אותי! |

| Originally posted by Shahar כל סופרפארם שכונתי בכל קניון או מרכז מסחרי... ויש כזה בכל עיר זה לא בשביל קונדומים זה בשביל תרופות שאנשים צריכים דחוף ביום שישי בלילה |
המממ תשאיל מחבר?
:/