TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- אינפה!!
Pages (2): « 1 [2]
| quote: |
| Originally posted by DjChook לך ר-ק לקסל Castle אחי קנה בדיוטיפרי ייגר ואפטר שוק |
לא, אבל הרעיון היה שאת האפטר-טריפים תקנה בארץ
בכל מקרה בקשר לכסף, אז ליד הרמזור (יש רמזור אחד בכל העיירה) יש את האקסצ'יינג הכי זול
אני באמת ממליץ על קטנועים בחום
הבאנג'י באמת חובה, אני לא הלכתי על העסקה של הוידאו + תמונות כי זה עוד איזה 100 - 150 שקל, ואני הייתי בקטע של לחסוך
בקשר לאוכל, אני חייתי שם בלי ארוחות צהריים
יעני אתה קם בצהריים.. אוכל איזה משהו זול (כמו לחם עם שוקולד) ובערב אתה מתפנק בברגר - קינג או פיצה האט
| Originally posted by DjChook לא, אבל הרעיון היה שאת האפטר-טריפים תקנה בארץ בכל מקרה בקשר לכסף, אז ליד הרמזור (יש רמזור אחד בכל העיירה) יש את האקסצ'יינג הכי זול אני באמת ממליץ על קטנועים בחום הבאנג'י באמת חובה, אני לא הלכתי על העסקה של הוידאו + תמונות כי זה עוד איזה 100 - 150 שקל, ואני הייתי בקטע של לחסוך בקשר לאוכל, אני חייתי שם בלי ארוחות צהריים יעני אתה קם בצהריים.. אוכל איזה משהו זול (כמו לחם עם שוקולד) ובערב אתה מתפנק בברגר - קינג או פיצה האט |

איה נאפה!!! היום ב 19:00
here i come!!

לפניםםםםםםם
תהנה וקח קונדומים!! 
חזרתי היום ווואלה אין על הבנות שם זה משהו משוגע
חבל על האנטישמיות אבל עדיין היה בן זונה
איזה אנטישמיות?
ספר איך היה?
איזה מלון היית
הייתי במלון קורנליה מבחינת מיקום מספר אחד ליד הבורגר קינג ופיצה האט
מאה מטר מהפאבים
הקפריסאים אנשים חרא רק באים לדבר איתם הם רואים שאתה מישראלי הם ישר צועקים וזורקים כמה מילים בדרך וגם מבחינת הסלקציה במועדונים וחלק קטן מאוד של הפאבים
ואי אני יקח את הטיפים וההמלצות שלכם
רק שמעתי מחברה שלי שעכשיו שם שבמועדון הקאסל יש מנהל לבנוני והוא מעיף את כל הישראלים...
ד"א איך המוזיקה שם?
אתה הולך לשמוע הרבה היפהופ
אני מצאתי איזה פאב עם קלאב טראנס קוסמופוליטן
| Originally posted by OREN אתה הולך לשמוע הרבה היפהופ אני מצאתי איזה פאב עם קלאב טראנס קוסמופוליטן |
היו איתנו בטיסה חברה של איזה 10 איש מנס ציונה אני מכיר רק שתיים מהם
אני מאמין שהוא מבינהם
אהה סבבה
קיצר שנה שעברה הייתי בקוס והסתדרתי מצויין עם 400 יורו השנה באינפה יספיק לי 500 דולר?
אני לא מאמין שחזרתי לארץ, אני כולי עכשיו בדיכאון מזה...כל כך חסר לי את הטירוף שהולך כל יום באיה נאפה...
אנשים היה הכי בן זונה בארץ....ואגב קפריסאים הם האנשים הכי טובים שיש ויצא לי לגלות את זה מחדש כמה וכמה פעמים בנאפה.
איזה מלון היית?
| Originally posted by DjNumShum איזה מלון היית? |
בגלל שאין איביזה חוזרים לנאפה לעוד שבוע
בע"ה ב-16 לאוגוסט
הזוי
![]()
יום חמישי שש וחצי בבוקר אני עולה על הטיסה השניה שלי תוך חודש לנאפה
הפעם למלון מגדליני מישהו פה היה במלון הזה או יכול לספר לי איך הוא?
למה אתה עושה את זה?
אני מת לחזור לשם אני מתגעגע לאוירה והכל
למה אין איביזה?
אני מארגן כנראה קבוצה לסוף ספטמבר...הסגירות של ארמין וטייסטו ועוד
חבר שלי לא הסתדר מבחינת כסף בגלל זה נדפק איביזה
איך איביזה של ספטמבר לעומת אוגוסט???
יש הבדל מבחינת כמות האנשים מחירי מסיבות מחירי הטיסות
| Originally posted by OREN חבר שלי לא הסתדר מבחינת כסף בגלל זה נדפק איביזה איך איביזה של ספטמבר לעומת אוגוסט??? יש הבדל מבחינת כמות האנשים מחירי מסיבות מחירי הטיסות |