TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- סיגריות......
Pages (2): « 1 [2]
טוב אז בואו באמת אני יסביר לכם איך זה עובד ואחרי זה קטע ענק שהיה לי...

נרגילה זה לא בדיוק כמו סיגריה, זה אותו טבק רק עם פילטרים אחרים.
סיגריה: יש את הפילטר הזה...
ונרגילה הפילטר הוא המים...
יענו כל אחד אתה שואף כימיקלים אחרים למה יש פילטר שונה...
יש כאלה שבגלל הטעם חושבים שזה פחות מסיגריה: "80 שכתות של נרגילה זה סיגריה אחת"
אם יש לכם עוד שאלות אני יענה אם אני יודע...
כל מה שכתוב למעלה זה לא זיבולי שכל...
עכשיו הקטע...
אני וחברים שלי ישבנו בים והם עישנו בסבבה...
עכשיו סיקרן אותי, אם יש לטבק כזה טעם טעים שמעשנים אותו, אולי הוא גם טעים שאוכלים אותו...
אז לקחתי לי קמצוץ ושמתי בפה, בשניה הראשונה זה היה מתוק וטעים, אחרי זה חבר שלי קלט אותי ואמר לי מה אתה דפוק זה ישרוף לך אחושרמוטה!!!
אז זה היה לי בפה כולו 3 שניות ואחרי זה שרף לי הגרון כלכך!!!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

| quote: |
| Originally posted by Dj-2TaLL טוב אז בואו באמת אני יסביר לכם איך זה עובד ואחרי זה קטע ענק שהיה לי... ![]() נרגילה זה לא בדיוק כמו סיגריה, זה אותו טבק רק עם פילטרים אחרים. סיגריה: יש את הפילטר הזה... ונרגילה הפילטר הוא המים... יענו כל אחד אתה שואף כימיקלים אחרים למה יש פילטר שונה... יש כאלה שבגלל הטעם חושבים שזה פחות מסיגריה: "80 שכתות של נרגילה זה סיגריה אחת" אם יש לכם עוד שאלות אני יענה אם אני יודע... כל מה שכתוב למעלה זה לא זיבולי שכל... עכשיו הקטע... אני וחברים שלי ישבנו בים והם עישנו בסבבה... עכשיו סיקרן אותי, אם יש לטבק כזה טעם טעים שמעשנים אותו, אולי הוא גם טעים שאוכלים אותו... אז לקחתי לי קמצוץ ושמתי בפה, בשניה הראשונה זה היה מתוק וטעים, אחרי זה חבר שלי קלט אותי ואמר לי מה אתה דפוק זה ישרוף לך אחושרמוטה!!! אז זה היה לי בפה כולו 3 שניות ואחרי זה שרף לי הגרון כלכך!!! ![]() ![]() ![]() חחחחחחחחחחחחחחחחחחח |
חחחחח
מה אני יגיד לך אני אוהב לנסות דברים חדשים...

| Originally posted by Dj-2TaLL חחחחח מה אני יגיד לך אני אוהב לנסות דברים חדשים... |
| Originally posted by Dj-2TaLL טוב אז בואו באמת אני יסביר לכם איך זה עובד ואחרי זה קטע ענק שהיה לי... ![]() נרגילה זה לא בדיוק כמו סיגריה, זה אותו טבק רק עם פילטרים אחרים. סיגריה: יש את הפילטר הזה... ונרגילה הפילטר הוא המים... יענו כל אחד אתה שואף כימיקלים אחרים למה יש פילטר שונה... יש כאלה שבגלל הטעם חושבים שזה פחות מסיגריה: "80 שכתות של נרגילה זה סיגריה אחת" אם יש לכם עוד שאלות אני יענה אם אני יודע... כל מה שכתוב למעלה זה לא זיבולי שכל... עכשיו הקטע... אני וחברים שלי ישבנו בים והם עישנו בסבבה... עכשיו סיקרן אותי, אם יש לטבק כזה טעם טעים שמעשנים אותו, אולי הוא גם טעים שאוכלים אותו... אז לקחתי לי קמצוץ ושמתי בפה, בשניה הראשונה זה היה מתוק וטעים, אחרי זה חבר שלי קלט אותי ואמר לי מה אתה דפוק זה ישרוף לך אחושרמוטה!!! אז זה היה לי בפה כולו 3 שניות ואחרי זה שרף לי הגרון כלכך!!! ![]() ![]() ![]() חחחחחחחחחחחחחחחחחחח |
חחחחחח
טוב לדעת כי במוקדם או במאוחר הייתי גם מנסה לטעום את הטבק
הוא מגרה לאללה....
| Originally posted by DJ-Energy חחחחחחחחח בדיוק אותו דבר קרה לי!!! זה היה מתוק אחושילינג אחרי זה שרףףףף לי!!! פעם הבאה שמישהו מנסה את זה שידאג שיהיה לידו כוס מים |
| Originally posted by Dj-2TaLL אשכרה... אתה יודע מה זה לחפש מים בים??? ואי דבר מגניב לעשות בים, מבאס אחוש למי שעושים לו את זה... קחו פחית קולה או משהו ותמלאו את זה במי ים נטו (בלי חול כמה אכזר אפש להית???) ותחכו שאנשים יצאו מהים מתים למשהו לשתות ותתנו להם שלוק... |
לא חראם עליהם?
חבל שיחטפו את הקריזה עליי וינסו ללכת מכות
אני צריך את זה על הראש שלי?
סתם... זה גדול אבל במילא חייבים לחכות עד הקיץ
בסיגריה יש 13 גרם ניקוטין בנרגילה יש 0.3 מה שאומר שזה הרבה פחות ממכר
בנרגילה אין אתר שה חומר שמשחיר את הריאות וגורם לסרטן זה למה היא הרבה פחות מזיקה מסיגריות חוצ מזה כמה נרגילה כבר אפשר לעשן
???
עכשיו הגחל של הנרגילה מייצר חום ועשן רוב השען של הנרגילה עולה למעלה אבל בהדלקה שלו משתחרר גז בשם חד תחמוצת הפחמן שגורם לאי ספיקה של הריאות
הרעלת דם וקילקולי קיבה
זה למה לא מומלץ לנשום את הגחל של הנרגילה בהדלקה וגם לא בשאכטות הראשונות אלא אם כן הוא נדלק לגמרי ונהיה כתום כולו
עכשיו מה ששואפים בנרגילה זה בעיקר אדים זה למה מרגישים את הטעם כשהטבק מתחיל להשרף אז העשן מאבד את הטעם ונהיה מגעיל אחושרמוטה
לשאלות פנו אליי
פששששש אריאל
אני רואה שאתה מבין בזה טוב מאוד
בטח עשית עבודה על זה שעוד היית בבית ספר
אבל בכגל זאת.. תודה על המידע
וטוב לדעת שאתה צודק בזמן שאחרים פה מזיינים את השכל סתם וטועים

| Originally posted by Hell_Copter פששששש אריאל אני רואה שאתה מבין בזה טוב מאוד בטח עשית עבודה על זה שעוד היית בבית ספר אבל בכגל זאת.. תודה על המידע וטוב לדעת שאתה צודק בזמן שאחרים פה מזיינים את השכל סתם וטועים |

בנרגיליה יש יותר טבק מסיגריה ולכן זה מסרטן זה לא בולשיט
אין כמו נרגילה
נקודה
+
Mosh
מה הקשר שיש עוד טבק
בחבילה רגילה ושלמה של טבק
שזה קצת יותר גדול מקופסת סיגריות
יש
0.5
ניקוטין בכל הקופסא
ואין עטר
בכל סיגריה קטנה שאתה מעשן יש בין
0.6
ל
1.5
אחוז ניקוטין
ל-כ-ל ס-י-ג-ר-י-ה
הבנת
ויש גם עוד
עטר שזה החומר המסרטן
מסקנה:
נרגילה לא מסרטנת
+
ממכרת הרבה הרבה הרבה פחות
נרגילה זה פשוט אחלללללללה
| Originally posted by nesher אין כמו נרגילה נקודה + Mosh מה הקשר שיש עוד טבק בחבילה רגילה ושלמה של טבק שזה קצת יותר גדול מקופסת סיגריות יש 0.5 ניקוטין בכל הקופסא ואין עטר בכל סיגריה קטנה שאתה מעשן יש בין 0.6 ל 1.5 אחוז ניקוטין ל-כ-ל ס-י-ג-ר-י-ה הבנת ויש גם עוד עטר שזה החומר המסרטן מסקנה: נרגילה לא מסרטנת + ממכרת הרבה הרבה הרבה פחות נרגילה זה פשוט אחלללללללה |
רגילה כן מסרטנת ינעל ראבק!
| Originally posted by MoSH_MaN רגילה כן מסרטנת ינעל ראבק! |
כי נשר כתב שנרגילה לא מסרטנת...
| Originally posted by MoSH_MaN כי נשר כתב שנרגילה לא מסרטנת... |

| Originally posted by Dj-2TaLL טוב אחי... אני לא נוגע בשניהם וזהו... ![]() ![]() ![]() ???"מוש מתאים לך לעשן "ווג (זה הסיגריות הדקות האלה של הכוסיות) חחחחחחחח סתם סתם... |
איזה ווג ואיזה זין
תעשנו קפטיין בלאק!!!

סתם סתם
אמרו לי שזאת הסיגריה הכי חזקה שקיימת...
בחיים שלי לא נגעתי בסיגריה ואני בחיים שלי לא אגע.
נרגלתי איזה מקסימום 10 פעמים בחיים שלי עד עכשיו...
נחמד, אבל זה ימאס מתישהו...
וכולכם שאומרים מסרטן - לא מסרטן - זה סתם זיבולי שכל הכל פה... אני בטוח שיש כאלה שיודעים וצודקים, אבל איפה הוכחות???? הוכחות מדעיות!!!
איפה????
נמרוד חבל עליך בבית ספר...
טוב
אז לסיכום
נרגילה וסיגריות שניהם מזיכים לבריאות.. ולא כדי לעשן בכלל..
נרגילה זה אחלה של דבר אני ממליץ לכם לנסות

קפטן בלאק זה אכן אחד הסיגריות הכי כבדות שיש
אמרו לי זה איזה
2.2 ניקוטין..
*closed*