TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- בשביל המקוריות - בודרום !!!
Pages (2): « 1 [2]
| quote: |
| Originally posted by yahel222 מלון מאיה אחלה מלון אתה ?? אגב יוהן גילן שתכלס הוא פחות אהוב עלי אני חייב לציין שהוא היה תותח !! והיתה אווירה אדירה והשיא היה שהוא שם barber's adagio for strings (tiesto rmx) בלי לשכוח לפרגן לחבר טוב והדיג'יי מספר 1 בעולם...... |
| Originally posted by FederalBI הייתי במלון Club BellaVerde לפי דעתי זה המלון הכי טוב בבודרום ( הכל כלול) |
| Originally posted by yahel222 האמתי שאם אתה רוצה לדייק אז נכון שהשיר של טייסטו וככה הוא קרא לו אבל האמתי שהשיר עצמו הוא של Samuel Barber - adagio for strings וזה בעצם יותר יצירה משיר... ואז בא william orbit - Baber's Adagio for strings זכר לסמואל..... והטייסטו זה בעצם רמיקס של זה.... וצא מהסרט נכון בטח שמעת אותו מיליון פעם אז זה די נמאס אבל עדיין זה אחד השירים.... |
הגרסא של פרי שולטת
אבל מי שבאמת תותח פה זה
barber..
| Originally posted by yahel222 ואלה איפה הוא היה ממוקם ?? שלי היה 3 כוכבים אבל גם הכל כלול 3 ארוחות ושתיה מקומית חינם כל היום וגם ממש סבבה 100 מטר מהמרינה ממש במרכז |
| Originally posted by m0sh לא. פרי עשה רימיקס לחידוש של אורביט והגירסא של טייסטו לא קשורה לחידוש של אורביט בכלל הוא עשה רימייק מהשיר המקורי ולא מהגירסא של אורביט. וזאת הסיבה שזה לא remix אז די. גם אתמול שמעתי אותו בצוף וזה חרא שיר...פעם אהבתי אותו אבל אני ממש לא יכול לשמוע אותו והגירסא של פרי ממש יותר טובה בהרבה רמות |