TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- טראק שאתם הכי אוהבים\רוצים לשמוע במסיבה..
Pages (2): « 1 [2]
Re: Re: Re: הטראק למסיבות
| quote: |
| Originally posted by §chop¥ תגיד ראית את הקליפ ? משהו מטורף !!! מי שלא ראה מפספס....אחרי שרואים את הסרט מרגישים כאילו שומעים את השיר בפעם הראשונה |
Re: Re: Re: הטראק למסיבות
| Originally posted by §chop¥ תגיד ראית את הקליפ ? משהו מטורף !!! מי שלא ראה מפספס....אחרי שרואים את הסרט מרגישים כאילו שומעים את השיר בפעם הראשונה |
טוב קיצר מי שולח לי את זה
| Originally posted by DjChook חחח אני שמעתי את דפנטלני ששם אותו עידן גוטמן ביום שישי האחרון וזה היה פצצה הוא שם גם את IN MY MIND ׂ)(YOMC REMIX אופס פיספסתי קצת עם הסוגריים לא נורא בכל מקרה השני מקפיצים אותי כרגע(כי את הMAM עוד לא שמעתי בדיסקוטק אבל Ayumi - Trauma (dumonde) beam&cyrus - this is our music (ORIGINAL1!!!) & Brooklyn - club bizzare (scot project) ואנג'ל של פרידג' באמת קטלנייי הייתי חורש עליו פעם אהה וגם RAMP הקפיץ אותי ותלכו להזדיין כולכם אבל iio - rapture (riva remix) |
| Originally posted by Hell_Copter אני לא יודע אם התכוונת לזה או לא אבל חוץ מאיו ומ בים&סירוס שמעתי את כולם במסיבות את איו לא ישימו במסיבות למה זה לא ממש הסגנון של הדיג'יים בארץ ובים &סירוס זה חדש מדי בשביל שיהיה להם על yomc - in my mind חורשים משהו מטורף וגם על קלאב ביזאר |
אני הייתי רוצה לשמוע (לא לנגן...) את
DJ Tiesto - Urban Train (Wippenberg Mix)
ואת
Signum - First Stike (Original)
אני חושב ששני הטראקים האלה פשוט גדולים!
בונא אתה ראסמי שיכור
כל דיג'יי שם את אייו
אפילו שומעים אותו כמה פעמים במסיבות
זה מה שקורה עם טראק ממוסחר
כמו
MELT TO THE OCEAN
הקטלני דרך אגב
| Originally posted by DjChook בונא אתה ראסמי שיכור כל דיג'יי שם את אייו אפילו שומעים אותו כמה פעמים במסיבות זה מה שקורה עם טראק ממוסחר כמו MELT TO THE OCEAN הקטלני דרך אגב |
| Originally posted by nesher אתה רציני או שזה בצחוק איך שזה יצא שמים את זה בכל חור שאני נמצא בוא ואלף פעם לפחות Btw Iio אני מתכוון ל |
טראומה קטלני, מישהו יודע איזה שפה זאת ?
| Originally posted by DjChook טראומה קטלני, מישהו יודע איזה שפה זאת ? |
| Originally posted by MoSH_MaN יפנית וזה שיר שלה שאני אוהב למה אין מילים |
זה הדאב מיקס בלי הקולות אבל השירים ביפנית...
| Originally posted by MoSH_MaN זה הדאב מיקס בלי הקולות אבל השירים ביפנית... |
יובל... אמרת שאתה מחכה לשמוע את
Twisters Silence - Listen To Me Mama (DJ Scot Project Mix)
במסיבה נכון?
שמתי לב שגיל הכניס את זה לסט האחרון שלו בסיטי
הוא בטח הראשון ששם את זה ולא האחרון
יש תקווה!!
| Originally posted by Hell_Copter יובל... אמרת שאתה מחכה לשמוע את Twisters Silence - Listen To Me Mama (DJ Scot Project Mix) במסיבה נכון? שמתי לב שגיל הכניס את זה לסט האחרון שלו בסיטי הוא בטח הראשון ששם את זה ולא האחרון יש תקווה!! |

| Originally posted by DJ-Energy אבל הדייגיים הממוצעים לא נראה לי ישימו... אני מקווה שכן ![]() סעמק אספת הורים עוד חצי שעה אני מת!!!! |
יש לי את כל השירים שלה שיכלתי לשמוע
אבל אני במיוחד אוהב את טרואמה
| Originally posted by Hell_Copter יובל... אמרת שאתה מחכה לשמוע את Twisters Silence - Listen To Me Mama (DJ Scot Project Mix) במסיבה נכון? שמתי לב שגיל הכניס את זה לסט האחרון שלו בסיטי הוא בטח הראשון ששם את זה ולא האחרון יש תקווה!! |