TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- תחרות מיקסים
Pages (12): « 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 »
does someone have a good ripper to recommend?
is there one that rips from the CD directly to mp3? i ask cause my damn laptop only had like 250 megs open which is good enough for the mp3 but not good enough for a wav
באמת רציתי לשאול אם מישהו יודע איפה אני יכול למצוא מידע על מכשירים שונים ומחירים אתרים וכאלה (בעיקר אם יש ישראלים זה יעזור)
מה עם התחרות?????
אנשים!!!!
wake up
אתם עוד הפעם משנים נושא!!!!
חלאס כבר זה מתחיל להיות מעצבן
אני רק יענה ל
Izzy
על השאלה
Izzy: go download audiograbber.. and lame encoder
send me a message on 103926510 and ill tell u what u need to do
אז חבר'ס עכשיו מי משתתף בתחרות ומי שופט?
| quote: |
| Originally posted by DJ-Energy אנשים!!!! wake up אתם עוד הפעם משנים נושא!!!! חלאס כבר זה מתחיל להיות מעצבן אני רק יענה ל Izzy על השאלה Izzy: go download audiograbber.. and lame encoder send me a message on 103926510 and ill tell u what u need to do אז חבר'ס עכשיו מי משתתף בתחרות ומי שופט? |
אני ישתתף אם אני יצליח לחבר כרטיס קול שני ולמקסס משהו נורמלי
סבבה אח שלי
צריך עוד אנשים
מה עם
מוש
אלון
נמרוד
IZZY
ולא יודע מי עוד מתקלט פה
יאללה אנשים
וגיל לא שכחתי אותך פשוט לא חשבתי שזה יהיה פייר אם אתה תשתתף
כי לך יש הכי הרבה נסיון וסביר להניח שאתה תנצח
אבל אם אתה רוצה אז סבבה
אני
אתה
איזי
FASTDJMP3 (כן הוא גם רוצה להשתתף)
יאללה חבר'ס מי עוד רוצה?
אני משתתף אבל יש לי שאלה...
זה חוקי שאני יפרסם מיקס אחד שלי (לבד), מיקס אחד של ברויטמן (לבד), ומיקס אחד של שניינו?
יענו בק טו בק?
(back to back)
אם אי אפשר אז או שנפרסם מיקס אחד בק טו בק או שנפרסם מיקס כל אחד...
ככה או ככה אני בפנים!!!

| Originally posted by Dj-2TaLL אני משתתף אבל יש לי שאלה... זה חוקי שאני יפרסם מיקס אחד שלי (לבד), מיקס אחד של ברויטמן (לבד), ומיקס אחד של שניינו? יענו בק טו בק? (back to back) אם אי אפשר אז או שנפרסם מיקס אחד בק טו בק או שנפרסם מיקס כל אחד... ככה או ככה אני בפנים!!! |
אני מאמין שאני שופט
למה גם אם אני יתחרה אין לי סיכוי נגדכם 
| Originally posted by Hell_Copter אני מאמין שאני שופט למה גם אם אני יתחרה אין לי סיכוי נגדכם |
שלום
שלום אנשים
ההודעה הראשונה שלי בפורום, אני מבקר בטופיקים כמעט כל יום, פשוט היתה לי בעיה עם ההרשמה..
קודם כל אציג את עצמי - שמי אלכס, אני די ג'יי יחסית מתחיל אבל הרבה אומרים שיש לי עתיד
בקיצור צריך לצאת לשטח קודם ואח"כ לדבר
מבחינת ציוד התחלתי מעולה - לפני חודש רכשתי זוג טכניקס חדשים ומיקסר דפוק קצת אבל סה"כ בסדר
(American DJ Q-MX1).
--
עכשיו לנושא - אני משתתף

רק אל תשכחו לקבוע תאריך סיום
ועוד דבר - לדעתי ככל שמכניסים יותר טראקים לתוך המיקס (הזמן מוגבל), הציון צריך לעלות.
Re: שלום
| Originally posted by DJ F0cus -- עכשיו לנושא - אני משתתף ![]() רק אל תשכחו לקבוע תאריך סיום ועוד דבר - לדעתי ככל שמכניסים יותר טראקים לתוך המיקס (הזמן מוגבל), הציון צריך לעלות. |
באמת אין קשר אחי!!!
תגיד
כמה עלו לך הזוג טכניקס??
גם אני רוצהההה להשתתף
זה יהיה קשה (כי אני הולך להשתמש בשני ווינאמפים) אבל אני אנסה.
| Originally posted by DJ_BoN גם אני רוצהההה להשתתף זה יהיה קשה (כי אני הולך להשתמש בשני ווינאמפים) אבל אני אנסה. |
| Originally posted by DJ_BoN גם אני רוצהההה להשתתף זה יהיה קשה (כי אני הולך להשתמש בשני ווינאמפים) אבל אני אנסה. |
הקשר הוא שככל שאתה מכניס יותר טראקים, כך אתה נאלץ לעבוד מהר יותר.
חוץ מזה אני אישית נהנה יותר לשמוע מיקסים של נניח 20 קטעים קצרים יותר במקום 10 טראקים מלאים...
אם אתם לא מסכימים אז סבבה, רק הצעתי
אגב הטכניקס עלו הרבה - 4300 שקל כל אחד
פשוט לא ראיתי את עצמי נוסע לאירופה בחודשים הקרובים.
| Originally posted by Hell_Copter אני מאמין שאני שופט למה גם אם אני יתחרה אין לי סיכוי נגדכם |

אחרי התחרות שתיהיה בבי יו
הרי התחרות דייג'ייז שהיית בהאנגר בחנוכה
התבטלה בגלל שהמסיבה נסגרה מוקדם, אז בקיצור
אחרי שיהיה את התחרות ברדיו אני יעלה שתי סטים.
| Originally posted by DJ F0cus הקשר הוא שככל שאתה מכניס יותר טראקים, כך אתה נאלץ לעבוד מהר יותר. חוץ מזה אני אישית נהנה יותר לשמוע מיקסים של נניח 20 קטעים קצרים יותר במקום 10 טראקים מלאים... אם אתם לא מסכימים אז סבבה, רק הצעתי אגב הטכניקס עלו הרבה - 4300 שקל כל אחד פשוט לא ראיתי את עצמי נוסע לאירופה בחודשים הקרובים. |
תודה 
כל פטיפון 4300 שקל כולל מע"מ, קניתי בפרו-טאץ' בפ"ת.
ויש לי אותם מתחילת דצמבר
והרגע עניתי לך למה אני חושב ככה, יכול להיות שזה לא ממש עקרוני..
--
Edit:
גם זרימת המוסיקה היא קריטריון חשוב
בקיצור - כל אחד יכניס כמה שבא לו, השופטים ישפטו

ואני אוהב ומנגן קלאב טראנס
לפעמים יכול לרדת קצת להאוס, אבל מה לעשות, אני אוהב טראנס עם הרבה אנרגיה
אגב, שאלה לא בנושא:
למישהו מכם אולי במקרה יש את הטראק
Angel Beats - No Out
במקורו (לא מתוך מיקס)?
| Originally posted by DJ F0cus תודה ![]() כל פטיפון 4300 שקל כולל מע"מ, קניתי בפרו-טאץ' בפ"ת. ויש לי אותם מתחילת דצמבר והרגע עניתי לך למה אני חושב ככה, יכול להיות שזה לא ממש עקרוני.. -- Edit: גם זרימת המוסיקה היא קריטריון חשוב בקיצור - כל אחד יכניס כמה שבא לו, השופטים ישפטו ![]() ואני אוהב ומנגן קלאב טראנס לפעמים יכול לרדת קצת להאוס, אבל מה לעשות, אני אוהב טראנס עם הרבה אנרגיה אגב, שאלה לא בנושא: למישהו מכם אולי במקרה יש את הטראק Angel Beats - No Out במקורו (לא מתוך מיקס)? |

יופי אני רואה שיש לנו כבר הרבה משתתפים....
אני חושב ששלוש שבועות זה מספיק אז עד העשירי לינואר 2002 צריך שכולם כבר יסיימו את הסט....
מקובל על כולם???.