TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- שם לנרגילה
Pages (4): « 1 [2] 3 4 »
| quote: |
| Originally posted by DJ-Energy חחחח ברוכים הבאים לפורום אחי אני יובל |
| Originally posted by NeMeSiS1234 תודה רבה גבר אני גיא מה קורה איתכם??? |
והאיי סי קיו שלי הוא
35190491
חברים שלי קנו נרגילה באיזה 50 שקל או משהו כזה
זה היה לפני מלא חודשים
חרשנו עליה כל כך הרבה...
וחוץ מזה שהגולה נעלמה באופן מסתורי
היא במצב מצוין
היום אפשר לקנות נרגילה מצויינת ב30 שקל ואפילו פחות בתחנה המרכזית בתל אביב או בשוק הכרמל או משהו
חבל על הכסף
| Originally posted by Agent-Fire חחחח מי רוצה ללכת לסווטלן? |
| Originally posted by DJ_BoN חחחחח לא במקרה של שם רוסי אפשר להגיד "לזיין" זה אותו הדבר חח אני מתנצל בראש בפני כל מי שיכול איכשהו להיעלב |
| Originally posted by NeMeSiS1234 עכשיו יש לי נרגילה פצצית ,גם לא יקרה באיזה 100 שקל אבל אני שומר עליה טוב ...כמו התינוק שלי!!! בקיצור אחי תאמין לי שאחרי כמה זמן מרגישים את ההבדל בנרגילות...(מנסיון) |

| Originally posted by eXeTik ומי קנה לך אותה? ![]() בכל מקרה... כמה זמן לקח לי לשכנע את הבנאדם הזה להכנס לפה... Welcome aboard Guy |
ברול הבא גיא
אני איתן
ואני החלטתי שנרגילה זה בן ולא בת כמו שרובכם בטח חושבים...
והנרגילה שלי הוא נרגילה אישית כזאת קטנה מסריחה שסוחבת מצוין ישבנו עליה איזה 7 ילדים הפלנו אותה מהשולחן איזה 10 פעמים ורק הראש נשבר
ואת זה תיקנו עם סלוטייפ
נרגילה שקוראים לו ג'קי שעלה לי 40 שקל....
| Originally posted by Dj Moriano ברול הבא גיא אני איתן ואני החלטתי שנרגילה זה בן ולא בת כמו שרובכם בטח חושבים... והנרגילה שלי הוא נרגילה אישית כזאת קטנה מסריחה שסוחבת מצוין ישבנו עליה איזה 7 ילדים הפלנו אותה מהשולחן איזה 10 פעמים ורק הראש נשבר ואת זה תיקנו עם סלוטייפ נרגילה שקוראים לו ג'קי שעלה לי 40 שקל.... |
| Originally posted by Dj Moriano ברול הבא גיא אני איתן ואני החלטתי שנרגילה זה בן ולא בת כמו שרובכם בטח חושבים... והנרגילה שלי הוא נרגילה אישית כזאת קטנה מסריחה שסוחבת מצוין ישבנו עליה איזה 7 ילדים הפלנו אותה מהשולחן איזה 10 פעמים ורק הראש נשבר ואת זה תיקנו עם סלוטייפ נרגילה שקוראים לו ג'קי שעלה לי 40 שקל.... |
*
שלום לכולם מי שלא שם לב אני גיא ואני הוא זה שגרם לרונן להתמכר לנרגילה על ידי הנרגילה הראשונה שהייתה לחבורה שלנו שהיא הייתה שלייייי
כן כן הנרגילה הראשונה הייתה שליייייייייייי אבל לא יכולנו לעשן אז אצלי אז היא הייתה אצל אקס
[=
איזה ימים ....כל שחטה אתה מתעלף
[=
נ.ב
אני שמח להיות פה עם אחלה של אנשים
Hi guy erev tof
ברוכים הבאים אחי

| Originally posted by DJ-Energy Hi guy erev tof ברוכים הבאים אחי |
| Originally posted by NeMeSiS1234 איזה ימים ....כל שחטה אתה מתעלף [= נ.ב אני שמח להיות פה עם אחלה של אנשים |
| Originally posted by Dj Moriano זה מזכיר לי.... אני וחבר שלי הולכים ברחוב ואז שמענו ילד אחד קטן באיזה כתה ה-ו "אומר לחבר שלו "אני כל כך מסטול סיימתי עכשיו נרגילה תפוח |
| Originally posted by eXeTik חחחחחחחח האמת... נרגילה יכולה למסטל בטירוף, ואני לא מדבר לשים אלכוהול במקום מים אם שמים למשל חלב או מים רותחים אז קשה יותר לקחת את האוויר, ואז אתה מתאמץ יותר לשאוף עשן וזה ממסטל אותך חוץ מזה אפשר גם לשים 2 גחלים- ואז הטבק נשרף חיותר מהר מה שעושה עשן יותר סמיך- וזה אחוש ממסטל. |
גם אם לוקחים מלא מלא מלא שאכטות קטנות ומהירות זה יכול למסטל
או שאפשר לקחת מלא שאכטות ארוכות מאוד
להסתכל למעלה ולהוציא את העשן
זה עושה סיבובים לראש... ממסטל כזה
תעשו טובה
HellCopter / Moriano
תשנו את האבאטאר שלכם
אני כל הזמן מתבלבל בין שנכם...
| Originally posted by eXeTik תעשו טובה HellCopter / Moriano תשנו את האבאטאר שלכם אני כל הזמן מתבלבל בין שנכם... |
| Originally posted by eXeTik תעשו טובה HellCopter / Moriano תשנו את האבאטאר שלכם אני כל הזמן מתבלבל בין שנכם... |
| Originally posted by DjChook צודק הילד אקסאטיק, מה לגבי חתימה בשבילי ? אני ממש אוהב את העבודות שלך אם איזה תוכנות אתה משתמש ? |
אנשים גיליתי משהו חדש פצצתי
נכון כשאתם עושים טבעות עשן אז יוצאת לכם רק אחת בכל נשיפה???
המבין יבין ..... אז בקיצור אחרי שאתם לוקחים שאבטה ורוצים להוציא טבעות אז תקחו את האצבע שלכם ותשימו אותה במאוזן ( מהאף לסנטר) בדיוק באמצע הפה... עכשיו תעשו טבעות רגילות כמו שעשיתם עד עכשיו רק בעדינות ותראו איך יוצאות לכם שתי טבעות במכה אחת....ולמי שזה לא מצליח תמשיכו לנסות זה עובד וזה מוכח

לי יוצא יותר מעגול אחד כל שאכטה שאני לוקח

אבל הקטע זה להנות מהנרגילה עם מוסיקת טראנס טובה
זה הכי כיף
| Originally posted by DJ-Energy לי יוצא יותר מעגול אחד כל שאכטה שאני לוקח ![]() אבל הקטע זה להנות מהנרגילה עם מוסיקת טראנס טובה זה הכי כיף |