TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- שנה חדשה טובה לכולם!!!!!1
Pages (2): « 1 [2]
| quote: |
| Originally posted by arik תגיד אחי אתה גר ברעננה?? |
Re: סילבסטר
| Originally posted by §chop¥ בסילבסטר הזה ישנתי כמו גדדדדדדדול .... נשבע לכם שהמסיבות בליל הסילבסטר תמיד מסריחות,חבל לבזבז 150 שח על מסיבה מעפנה. עדיף לחסוך את הכסף ולצאת ביום שישי לאיזה פאב\דיסוקטק באזור ת"א והרצליה. בשביל מה אני צריך לגרור את עצמי ואת חברה שלי למסיבה מסריחה,נפגשנו אתמול אחרי הצהריים והתמזמזנו ... בדוגרי, נראה לי שזה שעשה על האש ועישן ושתה ,נהנה הכי הרבה אתמול בלילה |
| Originally posted by Hell_Copter כן אני גר ברעננה schopy: היה באמת ממש סבבה אבל בדוגרי הייתי מעדיף להיות עם איזה מישהי כוסית בדייט רוצים לשמוע עוד קטע שעוד יותר עשה את הערב? בחזרה הביתה במונית היה לי רק 50 וגם לחבר שלי היה רק 50 קיצר היינו צריכים לפרוט אני אומר לנהג שיפרוט לי את הכסף והוא הביא ליאת הפריטה יעני וגם לחבר שלי שילמנו לו וירדנו להתחבן בחוץ פתאום בחוץ אני קולט שה 50 שקל עדיין אצלי וגם העודף שהוא הביא לי |
| Originally posted by Hell_Copter כן אני גר ברעננה schopy: היה באמת ממש סבבה אבל בדוגרי הייתי מעדיף להיות עם איזה מישהי כוסית בדייט רוצים לשמוע עוד קטע שעוד יותר עשה את הערב? בחזרה הביתה במונית היה לי רק 50 וגם לחבר שלי היה רק 50 קיצר היינו צריכים לפרוט אני אומר לנהג שיפרוט לי את הכסף והוא הביא ליאת הפריטה יעני וגם לחבר שלי שילמנו לו וירדנו להתחבן בחוץ פתאום בחוץ אני קולט שה 50 שקל עדיין אצלי וגם העודף שהוא הביא לי |
| Originally posted by Agent-Fire אקזטיק, סיפור מעניין מאוד חבל על האוטו... תגיד איך עושים 360 בידני? אין לי רשיון אבל אני סתם מתעניין |
וואי אחי.... איזה מסכן
העיקר שאתה בסדר...
מצטער על המכונית והכל
אבל יהיה טוב...
העיקר שהיית עם כוסיות... זה מה שחשוב
בקשר לזה שאמרת שדופקים גז ואז מביאים אותה בהמברקס...
אני מכיר איזה אחד שיש לו מיול
מיול זה דבר שקל לנהוג בו
ילד אחר לקח לו את המיול סתם לנסוע איתו קצת ואיתו נסע אחד מהשכבה שלי
הזה שנהג נסע יחסית מהר... ואז הגיע לסיבוב ורצה לבלום
הוא הביא אותה בהמברקס... הילד מהשכבה שלי עף החוצה מהמיול ואז המיול התהפך לו על שתי הרגליים
היו לו שברים בשתי הרגליים כולל שבר פתוח
זה באמת דבר מסוכן
| Originally posted by eXeTik עשיתי את זה על אוטומט שזה יענו עוד יותר קשה... אתה תופס מהירות, עושה סיבוב פתאומי ומרים אנברקס. אבל לא יצא לך על כביש (אלא אם כן תדפוק איזה 100 קמש ואז אתה מסתכן שהאוטו יתהפך) עשיתי את זה על חול |
| Originally posted by Hell_Copter וואי אחי.... איזה מסכן העיקר שאתה בסדר... מצטער על המכונית והכל אבל יהיה טוב... העיקר שהיית עם כוסיות... זה מה שחשוב בקשר לזה שאמרת שדופקים גז ואז מביאים אותה בהמברקס... אני מכיר איזה אחד שיש לו מיול מיול זה דבר שקל לנהוג בו ילד אחר לקח לו את המיול סתם לנסוע איתו קצת ואיתו נסע אחד מהשכבה שלי הזה שנהג נסע יחסית מהר... ואז הגיע לסיבוב ורצה לבלום הוא הביא אותה בהמברקס... הילד מהשכבה שלי עף החוצה מהמיול ואז המיול התהפך לו על שתי הרגליים היו לו שברים בשתי הרגליים כולל שבר פתוח זה באמת דבר מסוכן |
| Originally posted by Agent-Fire תגיד על גיר אוטומט אפשר לעשות חריקה כאשר אתה מתחיל לנסוע, יענו מאפס קמש? אבל נפח המנוע לא יותר מ1.8... סליחה שאני הופך את הת'רד הזה למשהו אחר... |
| Originally posted by DjChook בשנה שעברה ב 12 ביום שישי שיעני יש פול אנשים מחוץ לביה"ס שמסיימים כולם אז מלא אנשים באים מבתי ספר אחרים והיו שם כמה עם מיולים עכשיו אחד ניסה לעשות רברס עם המיול ודפק גם ימינה בדרך קיצר הוא התהפך והתגלגל על שתי בנות ! אבל למזלן הן לא יצאו עם כאלה פגיעות שתיהן אושפזו אבל יצאו מהר |
| Originally posted by DjChook אבל מוש יכעס כי יהיה יותר מדי טרדים אנשים ! עברתי את ה 400 |
אי אי אי
אתם האנשים המפגרים עם הרכבים, מתי תלמדו שאוטו זה לא משחק?
זה חיים ומוות!
אנשים תתאפסו על עצמכם, לא שמעתם על שלושת ההרוגים ליד דימונה?
וזה גם לא קשור לטרד הזה!
| Originally posted by Gil Shwarts אי אי אי אתם האנשים המפגרים עם הרכבים, מתי תלמדו שאוטו זה לא משחק? זה חיים ומוות! אנשים תתאפסו על עצמכם, לא שמעתם על שלושת ההרוגים ליד דימונה? וזה גם לא קשור לטרד הזה! |
| Originally posted by Gil Shwarts אי אי אי אתם האנשים המפגרים עם הרכבים, מתי תלמדו שאוטו זה לא משחק? זה חיים ומוות! אנשים תתאפסו על עצמכם, לא שמעתם על שלושת ההרוגים ליד דימונה? וזה גם לא קשור לטרד הזה! |
אני נורא מצטער אבל זה לא נושא לבדיחה!
| Originally posted by Gil Shwarts אני נורא מצטער אבל זה לא נושא לבדיחה! |
אחים שלי אתם צודקים
באמת לא צריך להשתגע בכביש
ובאמת נהג ! אל תחצה חיים
ומיול זה זבל, אני בקושי מסוגל ליסוע בריינג'ר של חבר שלי בלי לפחד
אני אוהב אותו סגור, עם חגורת בטיחות וכרית אוויר
למרות שזה לא מה שיעזור
| Originally posted by Gil Shwarts אי אי אי אתם האנשים המפגרים עם הרכבים, מתי תלמדו שאוטו זה לא משחק? זה חיים ומוות! |
| Originally posted by Gil Shwarts אני נורא מצטער אבל זה לא נושא לבדיחה! |
| Originally posted by arik גם אני מרעננה תביא את האי סי קיו נדבר קצת? בכל מקרה שלי זה 72662578 זה של אבא של עד שאני יקבל את המחשב חזרה |
טוב אנשים סלחו לי על עלנותי אבל אני עייף מת מהגדנע ואין לי כוח לקרוא את הכול, אני בטוח שנהנתם חבלז למה אתם טראנסאדדיקטים!!!

אני אישית עברתי פה את הסליבסטר הכי מעפן...
הייתי בגדנע...
ממממ...
| Originally posted by Dj-2TaLL טוב אנשים סלחו לי על עלנותי אבל אני עייף מת מהגדנע ואין לי כוח לקרוא את הכול, אני בטוח שנהנתם חבלז למה אתם טראנסאדדיקטים!!! ![]() ![]() ![]() אני אישית עברתי פה את הסליבסטר הכי מעפן... הייתי בגדנע... ממממ... |