TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- !יאללה מכות
Pages (3): « 1 [2] 3 »
שיא שיכבתי במתח שיך לי :46 מי יכול עלי מי?!
(אני עושה 46 מתח)

(ולא מסיים 2000
)
| quote: |
| Originally posted by omergunr שיא שיכבתי במתח שיך לי :46 מי יכול עלי מי?! (אני עושה 46 מתח) ![]() (ולא מסיים 2000 ) |
אתמול זה הפעם השניה השנה שהגעתי לספורט.. לפני חצי שנה פרשתי מטניס..
אני שמן

לא קח לסיים 2000
צריך להתאמן, לנשום נכון וכאלה
לרוץ פרוגרסיב,
לסיים בפיק קטן
אהבתי
| Originally posted by omergunr אתמול זה הפעם השניה השנה שהגעתי לספורט.. לפני חצי שנה פרשתי מטניס.. אני שמן |
| Originally posted by bekol ram לא קח לסיים 2000 צריך להתאמן, לנשום נכון וכאלה לרוץ פרוגרסיב, לסיים בפיק קטן אהבתי |
| Originally posted by Shahar אבל וואלה ספרתי כבר שפעם מישהו זרק לחבר שלי בוץ על השימשה באוטו וחבר שלי בא עם אקדח לשכונה שלו לחפש מיזה נראה לך שאם היה בא לו מישו שיודע אומנויות לחימה זה היה עוזר? אם מישו היה מנסה לדבר לחבר שלי הוא היה מוציא תאקדח בלי דיבורים |
| Originally posted by Flotser אז למה הוא עדיין חבר שלך? .... פאק בן אדם מפגר זרק לו בוץ על החלון, זה אומר שהוא צריך למות? |
כדורגל קבוע כל שבת
אני מאמין שאני סוגר 2000

| Originally posted by bekol ram כדורגל קבוע כל שבת אני מאמין שאני סוגר 2000 |
עזבתי
ללא חארטות

האלימות הפיזית הכי גדולה שהופנתה כלפי אי פעם
הייתה במועדון הקאסל באיה נאפה
כשהייתי ממש שיכור וכנראה הצקתי לאיזה בחורה אנגליה
אז אחד המאבטחים של המקום תפס אותי בכח והעיף אותי החוצה
תפסיקו לזיין ת'שכל
| Originally posted by Sm0keMachine תפסיקו לזיין ת'שכל |
| אתמול זה הפעם השניה השנה שהגעתי לספורט.. לפני חצי שנה פרשתי מטניס.. |
פחחחחחחח
יש לי הסעות הביתה ב 2 אז אני ישאר בשביל ספורט ויחזור הביתה ב 3?

| Originally posted by YoraY נו אבל כל הטרדים שלי זה זיינוי שכל גיב איט אה צ'אנס |
אני לא בן אדם אלים ונגד אלימות
פעמיים הלכתי מכות (וכשאני אומר מכות זה לא דחיופות וקללות זה ביקור במיון אחרי זה)
פעם אחת משו כמו חמישה שישה אנשים קפצו על חבר שלי כי הם חשבו שהוא עשה איזה משו
הבן אדם שוכב על הרצפה ומפוצצים אותו
ברור שאני לא אתן לחבר שלי לעבור את זה
אני וחבר באנו לעזור ובואו נגיד שזה נגמר יפה
הם ברחו ואנחנו נסענו למיון עם חבר שלנו
ופעם שניה זה כשניסו לאנוס ידידה שלי
שמעתי אותה צורחת ואז איבדתי שליטה וכמעט שברתי מישהו
העסק קצת הסתבך והגיעו עוד אנשים
מזל שזה גם נגמר טוב כי יצאו שם סכינים וכו'
תודה לאל שיש לי חברים מדריכי לוט"ר
אני נגד אלימות
זה לא משהו שאני גאה בו
סתם לא כתבתי מזמן אז אמרתי שאני אזרום
| Originally posted by MASTERsplinter אני לא בן אדם אלים ונגד אלימות פעמיים הלכתי מכות (וכשאני אומר מכות זה לא דחיופות וקללות זה ביקור במיון אחרי זה) פעם אחת משו כמו חמישה שישה אנשים קפצו על חבר שלי כי הם חשבו שהוא עשה איזה משו הבן אדם שוכב על הרצפה ומפוצצים אותו ברור שאני לא אתן לחבר שלי לעבור את זה אני וחבר באנו לעזור ובואו נגיד שזה נגמר יפה הם ברחו ואנחנו נסענו למיון עם חבר שלנו ופעם שניה זה כשניסו לאנוס ידידה שלי שמעתי אותה צורחת ואז איבדתי שליטה וכמעט שברתי מישהו העסק קצת הסתבך והגיעו עוד אנשים מזל שזה גם נגמר טוב כי יצאו שם סכינים וכו' תודה לאל שיש לי חברים מדריכי לוט"ר אני נגד אלימות זה לא משהו שאני גאה בו סתם לא כתבתי מזמן אז אמרתי שאני אזרום |
| Originally posted by Shahar אני בכלל בעד לאנוס מי שאונס בחורה |
| Originally posted by OREN בעד לאנוס???? |
שחר אונסים אותו בכל מקרה
אגב, אתה חי בסרט אם אתה חושב שזה כמו באוז שכל אחד שמגיע ישר
דופקים אותו בתחת כדי להראות לו כמה הוא אפס
הרעיון התחיל מזה שאנשים פשוט היו חייבים להגיע לפורקן מיני ולא היה להם בעיה לשכב עם אנשים אחרים בתחת
עכשיו בשביל המאצ'ו הגברי, כדי שלא יחשבו הומואים
היו חייבים לעשות את זה עם אלימות וטיפה יותר מסתם להנות ולהתנשק בסוף
למה לאנוס אותו
אפשר פשוט לשבור לו את כל העצמות
ולפוצץ לו תביצים עם אלה

| Originally posted by Shahar איך ניסו לאנוס ידידה שלך כשהיית בסביבה? זה נשמע כמו ג'יימס בונד כזה אבל יפה אם עזרת לה אני בכלל בעד לאנוס מי שאונס בחורה על הזין שזה מגעיל לגעת בגבר אם מישו אנס מישהי שאני מכיר אני חופשי יכול לאנוס אותו |
| Originally posted by DjChook שחר אונסים אותו בכל מקרה אגב, אתה חי בסרט אם אתה חושב שזה כמו באוז שכל אחד שמגיע ישר דופקים אותו בתחת כדי להראות לו כמה הוא אפס הרעיון התחיל מזה שאנשים פשוט היו חייבים להגיע לפורקן מיני ולא היה להם בעיה לשכב עם אנשים אחרים בתחת עכשיו בשביל המאצ'ו הגברי, כדי שלא יחשבו הומואים היו חייבים לעשות את זה עם אלימות וטיפה יותר מסתם להנות ולהתנשק בסוף |
| Originally posted by bekol ram למה לאנוס אותו אפשר פשוט לשבור לו את כל העצמות ולפוצץ לו תביצים עם אלה |
| Originally posted by MASTERsplinter מסיבה אני לא עושה לה בייביסיטר שמעתי אותה צורחת |
| Originally posted by Shahar אין כמו לזיין אותו בתחת ולהכאיב לו על הדרך אפשר גם לדמיין שהוא בחורה |

| Originally posted by bekol ram יש הרבה דרכים להכאיב לו אלה.. ביצים ![]() למה להכאיב לעצמי ? |