TranceAddict Forums

TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- הרכב טראנס חדש Cyclic C נה לקרוא
Pages (8): « 1 [2] 3 4 5 6 7 8 »

Posted by S-DLC on Dec-03-2005 12:54:

quote:
Originally posted by Glenn-Holmes
אין לכם כסף לויינילים אז בטח שלא יהיה לכם כסף לעשות תדבר האמיתי שצריך לעשות כדי שאולי דברים יתחילו לזוז כאן לכיוון החיובי
להשקיע בפתיחת ליין קבוע של טראנס בארץ

כנראה לא הבנתם נכון, אנחנו לא מתכוונים לפתוח ליין קבוע של טראנס אלא לנסות להלהיב את הקהל הישראלי ולצור בארץ דרישה לסגנון זה.

ובקשר לכסף, זאת לא הבעיה העקרית, רק בסופ"ש האחרון הצלחתי לגייס כמה בעלי מועדונים למטרה.

נ.ב.
סט חדש של סייקליק יעלה מאוחר יותר לאתר של הלייבל

Posted by YoraY on Dec-03-2005 14:24:

quote:
Originally posted by S-DLC
כנראה לא הבנתם נכון, אנחנו לא מתכוונים לפתוח ליין קבוע של טראנס אלא לנסות להלהיב את הקהל הישראלי ולצור בארץ דרישה לסגנון זה.

ובקשר לכסף, זאת לא הבעיה העקרית, רק בסופ"ש האחרון הצלחתי לגייס כמה בעלי מועדונים למטרה.

נ.ב.
סט חדש של סייקליק יעלה מאוחר יותר לאתר של הלייבל

אני משתוקק לשמוע שהכנסתם קלאב טראנס למועדון.. אם זה יקרה אני סוגד לכם

ואחי מה לייבל עכשיו... מה אתה חש?

Posted by Origin on Dec-03-2005 14:59:

quote:
סט חדש של סייקליק יעלה מאוחר יותר לאתר של ***הלייבל****

זה באמת קצת מצחיק ...כניראה אתם לא יודעים מה זה לייבל...אבל בקטנה

אני באמת מחזיק ממכם בגלל היוזמה והרצון שלכם..כי כל בנאדם בפורום הזה היה רוצה לשמועה מוזיקה איכותית מתנגנת במועדונים בארץ ולא לכולם יש את הביצים כמו אצלכם ללכת אם זה ולנסות את זה על בשרם... אז אנשי פורום יקרים תפסיקו לחפש את הרע שבכל דבר ובמקום לנסות ולעזור ...אז אם יש משהוא שביכולתי לעשות כדי לעזור לכם...אני לרשותכם

Posted by S-DLC on Dec-03-2005 19:00:

למה לא יודעים??

הלייבל זה

MINERVA PRODUCTIONS, ISRAEL http://www.minervaonline.biz

אפשר להבין מהתאור של החברה שזה לייבל לכל דבר...

Posted by Origin on Dec-03-2005 20:36:

אחי אמרתם שאתם לא יוצרים אז מה קשר לייבל ?

Posted by YoraY on Dec-03-2005 22:52:

quote:
אחי אמרתם שאתם לא יוצרים אז מה קשר לייבל ?

נו יענו ריליסים של
MIXED CD
..

עכשיו.....

"
As you may know MINERVA PRODUCTIONS is not only an artist booking and Management Company but also a private indie records label, on this page you will find a list of projects that was released by MINERVA PRODUCTIONS artists on MINERVA RECORDS or by self release.
"

אחי תמוכן להסביר לי מה זה הדבר הזה....

יש לי הרגשה שמדובר בחבורה של אנשים שמדמיינים יותר מדי ו"משחקים בכאילו" אחד גדול

Posted by YoraY on Dec-03-2005 22:53:

quote:
Originally posted by Origin
זה באמת קצת מצחיק ...כניראה אתם לא יודעים מה זה לייבל...אבל בקטנה

אני באמת מחזיק ממכם בגלל היוזמה והרצון שלכם..כי כל בנאדם בפורום הזה היה רוצה לשמועה מוזיקה איכותית מתנגנת במועדונים בארץ ולא לכולם יש את הביצים כמו אצלכם ללכת אם זה ולנסות את זה על בשרם... אז אנשי פורום יקרים תפסיקו לחפש את הרע שבכל דבר ובמקום לנסות ולעזור ...אז אם יש משהוא שביכולתי לעשות כדי לעזור לכם...אני לרשותכם

וגם אני אהבתי תיוזמה ובאמת אני בא בגישה טובה תומך..... אפילו הצעתי את עצמי

יש להם כח רצון וזה הכי חשוב.....

Posted by Glenn-Holmes on Dec-04-2005 04:32:

לא רוצה לפוצץ לכם את הבלון בפרצוף אבל כדאי מאוד שתרדו מההר שתפסתם עליו
"לייבל שמשחרר דיסקים ממוקססים"
תגידו לי ילדודס אתם רוצים לשחק בנדמה לי ולהיות הראשונים במדינה שמקבלים חזק בראש על שימוש במוזיקה לא חוקית?
מה נדפק לכם במוח?

יופי גם אני רוצה ליזום משחסר לי זה כסף אז אני ילך לגנוב מבתי עשירים
האם גם אותי כולם כאן יהללו על היוזמה הכבירה שלי?

אני מאוד מקווה שתגיבו פה לנושא הזה אבל אני לא משלה את עצמי...
מה כבר יש לכם להגיד חוץ מלהמשיך ולנסות להלהיב פה קבוצה של אנשים שיתמכו בכם בכיף מאחורי המקלדת בבית אבל יצביעו ברגליים כשזה ממילא יגיע למסיבה - וגם אלה שכבר יבואו אתם תמצאו את עצמכם בבעיה של הגדרת טווח גילאים - אבל מה אני משלה את עצמי...תמשיכו לחלום - אין עתיד לסצינה שתקום מילדי אינטרנט שמורידים טונות של מוזיקה כל יום וחולמים לנגן אותה להמונים...
משמוריד מוזיקה לא חוקית יכול להיות תומך נפלא של הסצינה - משרוצה לבנות אותה חייב להפנים את השינוי שהוא צריך לעשות
אם אתם לא מבינים את זה אנחנו נמצאים פה ונחכה לכם כמה שנים שיידרשו עד שתבינו את זה

Posted by S-DLC on Dec-04-2005 07:28:

מן הסתם שלכל רליז שיוצא יש רשיון להפצה, אחרת זה יהיה כמו לצרוב 1000 דיסקים בבית ולמכור.

ני רואה שחלקחם נתפסתם חזק בעניין שדוד אמר שהוא שומע שירים הוינאמפ ורוצה להפיץ את זה לעולם..אבל בין מה שהוא שומע בבית לבין מה שיצא לציבור יש הבדל גדול.

Posted by Glenn-Holmes on Dec-04-2005 18:22:

quote:
מן הסתם שלכל רליז שיוצא יש רשיון להפצה, אחרת זה יהיה כמו לצרוב 1000 דיסקים בבית ולמכור.

ני רואה שחלקחם נתפסתם חזק בעניין שדוד אמר שהוא שומע שירים הוינאמפ ורוצה להפיץ את זה לעולם..אבל בין מה שהוא שומע בבית לבין מה שיצא לציבור יש הבדל גדול.

מה בדיוק ההבדל?
אני רוצה לדעת מה יהיה ההבדל הזה
מה זה רשיון להפצה? איך אתם משיגים בדיוק דבר כזה..?
ואת משיש לו בווינאמפ בבית מאיפה הוא מוריד?

אני לא סתם שואל
אני רוצה שתסירו תמסכות התמימות שלכם ותודו שהלייבל שלכם הוא בדיחה עלובה ומגוחכת שתוביל נגדכם מהר מאוד לתביעות משפטיות
ילדים תפסיקו לשחק בנדמה לי שבא לי לפתוח לייבל
מה בדיוק עשיתם כדי שאנשים ישמעו וייחשפו למוזיקה הזו? צרבתם כמה דיסקים של קטעים שהורדתם?
נו באמת...משמצחיק אותי שיש כאלה שרוצים לעזור לכם להיראות בדיחה

Posted by DvJ on Dec-04-2005 21:36:

quote:
מה בדיוק ההבדל?

אני לא סתם שואל
אני רוצה שתסירו תמסכות התמימות שלכם ותודו שהלייבל שלכם הוא בדיחה עלובה ומגוחכת שתוביל נגדכם מהר מאוד לתביעות משפטיות
מה בדיוק עשיתם כדי שאנשים ישמעו וייחשפו למוזיקה הזו? צרבתם כמה דיסקים של קטעים שהורדתם?

מה לעשות זה לא רק הם תירא כל המועדנים בארץ רובם זה הכל דיגיים שמנגנים על צרובים מורידים מאימיול סולסיק וכל זה ומנגנים במיסבה
אני בוקשי מכיר מישהו שמנגן על ויינלים פה ושם טל כהן מ- אף אף אף , רוברט גיטלמן ואני מבין גם למה ,סהר זנגלביץ וכו....
ממש אין הרבה כאלו
לרב הם ילדים קטנים שלא מבינים מהחיים שלהם במוזיקה ומתקלטים במסיבות הכל דרך פרוטקציות.....
אז לי אין לי מה לבוא אליכם בטענות זו תופעה בארץ אחרים יראו אתזה כדבר שהורס את המוזיקה ואחרים שהם הרב יראו אתזה כבסדר.....
הדבר היחיד ששונה אצלכם זה סגנון המוזיקה....

דבר נוסף הוא שרב הדיגיים בארץ מנגנים את אותה המוזיקה
אתה יכול ללכת למסיבה ולשמוע קטע מסיום אולי איזה 4 פעמים לרב קטעים של עופר ניסים הזה וזה קרא לי הרבה.....

Posted by Origin on Dec-05-2005 08:35:

quote:
מה בדיוק ההבדל?

אני לא סתם שואל

? אז מה אתה מציעה לשבת ולחכות למשייח

Posted by S-DLC on Dec-05-2005 20:05:

quote:
מה בדיוק ההבדל?

אני לא סתם שואל

רשיון להפצה מעיד על תשלום תמלוגים לאומן (לפני יחדה שנמכרת)
כמוכן עם אתם לא יודעים אשפר לקבל רשיון לשידור בציבור, דבר שמאפשר לך להשמיע מוזיקה בציבל מכל מדיה שהיא לא משנה עם זה ווינל או אמ.פי3 שהורדת.

לרוב המועדונים בארץ עם לא לכולם אין רשיון כזה...כך שאפשר להגיד שגם גיטלמן מנגן שם באופן לא חוקי.

נ.ב
את הרשיון משיגים ב אקו"מ

Posted by Glenn-Holmes on Dec-05-2005 20:46:

quote:
כמוכן עם אתם לא יודעים אשפר לקבל רשיון לשידור בציבור, דבר שמאפשר לך להשמיע מוזיקה בציבל מכל מדיה שהיא לא משנה עם זה ווינל או אמ.פי3 שהורדת.

לרוב המועדונים בארץ עם לא לכולם אין רשיון כזה...כך שאפשר להגיד שגם גיטלמן מנגן שם באופן לא חוקי.

נ.ב
את הרשיון משיגים ב אקו"מ

סלח לי אבל מוחי המעוות עדיין לא מצליח לראות תהגיון בלקנות זכות לנגן בקטע שהושג בדרך לא חוקית

נשמע לי כמו לשלם על הזכות לגנוב...

אין עדיין מצדכם שום הבהרה לפחות על עמדת הבסיס הזו של החוקיות שלכם

Origin
חכות למשיח? אם זה משעושה לך טוב אז תחכה למשיח
אני יודע מה אני לא מציע - לתלות תקוות בחבורת אנשים שהמנטליות הבסיסית שלהם לא יכולה לשנות דבר

dvj
תגיד משתגיד ח'ברה לא חוקיים הם לא התקווה של הסצינה שלנו
אתה רוצה להשלות את עצמך זו כבר בעיה פרטית שלך
ולגבי מצב הדי גיים שמנגנים בארץ הוא בהחלט לא מזהיר...כשאנשים כאן פושעים בדברים הרבה יותר גדולים אתה מצפה שבעלי מועדונים שחלקם חיים את הקומבינה ביום יום באמת יקפידו שדי גיים שינגנו אצלם לא יהיו "תקליטני אינטרנט" ?

Posted by Shahar on Dec-05-2005 20:55:

עד שיש טרד אחד שלא כתבתי בו אפילו פוסט אחד
גם הוא נהפך לויכוח

Posted by S-DLC on Dec-05-2005 21:19:

quote:
סלח לי אבל מוחי המעוות עדיין לא מצליח לראות תהגיון בלקנות זכות לנגן בקטע שהושג בדרך לא חוקית

Origin
אני יודע מה אני לא מציע - לתלות תקוות בחבורת אנשים שהמנטליות הבסיסית שלהם לא יכולה לשנות דבר

dvj
ולגבי מצב הדי גיים שמנגנים בארץ הוא בהחלט לא מזהיר...כשאנשים כאן פושעים בדברים הרבה יותר גדולים אתה מצפה שבעלי מועדונים שחלקם חיים את הקומבינה ביום יום באמת יקפידו שדי גיים שינגנו אצלם לא יהיו "תקליטני אינטרנט" ?

מה זאת אומרת תקליטני אינטרנט??

גם הדי ג'ייס הכי גדולים בעולם לא החליטו יום אחד שהם רוצים להיות די ג'יים ויישר התקבלו לקרים או להפקה דומה. כל אחד מתחיל מאיפשהוא, אחד בוחר לעשות מסיבות פרטיות עד שדרך קומנינה של חבר שמכיר חבר מגיע למועדון והאחר בוחר בדרך של להפיץ את הידע המוזיקלי שלו לקהילה, לא משנה עם זה אינטרנט, רדיו או טלווזיה כדי לקבל קצת קהל שיזרום אחריו למועדון (שאליו הוא גם יתקבל בדרך שמישהוא באמת שמע מה יש לו להציע והיה מוכן לנסות את זה לייב)

אז כן יש לנו אתר, ולא צריך להיות מפורסם כדי לבנות אתר, וכן האתר עדיין לא מפוצץ בתארכים של הופעות בכל רחבי העולם וכן הסטים שבאתר עדיין לא באים מהופעת לייב במועדון אבל מה שכן...הם באים מהלב ולדעתי זה מה שחשוב עם המוזיקה הזאת באמת חשובה לכם.

יש לנו חזון, ואנחנו נלך בעקבותיו...ונצליח!

Posted by DjChook on Dec-05-2005 21:31:

quote:
Originally posted by Shahar
עד שיש טרד אחד שלא כתבתי בו אפילו פוסט אחד
גם הוא נהפך לויכוח

+1

Posted by Hydroid on Dec-05-2005 22:29:

אח שלי אתה לא צריך רישיון הפצה בשביל להוציא אוסף...מה שאתה עושה זה לא חוקי אתה צריך לעשות לייסנס (לקנות זכויות.) על כל קטע וקטע מכל לייבל בשביל להוציא אלבום...הייתי במקומך נזהר עם הקטע הזה

Posted by DvJ on Dec-05-2005 22:42:

quote:

Origin

dvj
ולגבי מצב הדי גיים שמנגנים בארץ הוא בהחלט לא מזהיר...כשאנשים כאן פושעים שבדברים הרבה יותר גדולים אתה מצפה שבעלי מועדונים שחלקם חיים את הקומבינה ביום יום באמת יקפידו די גיים שינגנו אצלם לא יהיו "תקליטני אינטרנט" ?

glenn
לא מבין איפה אמרתי שהם התקווה שלנו ??
אז במה בדיוק אני משלה את עצמי??
במצב על המפיקים והדיגיים מסכים איתך כל מה שהם מחפשים זה רק כסףף וזהוי סיבה למה מורידים מהאינטרנט כי זה לא עולה וגם יותר קלל....

quote:

נ.ב
את הרשיון משיגים ב אקו"מ

הרשיון שאתה מדבר עליו אמרת שאין אותו ברב המועדונים
צר לי לומר לך שגטילמן זה לא מועדון??
הוא מנגן את רב החומר שלו ווינלים
או שהןא מקבל פרומואים או שקונה
והמפי3 שמנגן עליהם זה גם פרומואים וזה האומן ששלח לו אותם אז לכן זה ברשןתו של האומן אז כך שזה חוקי .......
זה באמת לא קשור איפה הדגיי מתקלט כל עוד החומר שלו חוקי אז זה לא נוגע למועדון עצמו אני לא מבין איך הגעת לזה שהמועדון צריך אישור

Posted by bekol ram on Dec-05-2005 22:59:

יש לי רק דבר אחד להגיד לכם

תקנו את המוסיקה

תשיגו את האישורים

ותרוצו קדימה

ההצלחה שלכם זאת ההצלחה שלנו

Posted by Glenn-Holmes on Dec-06-2005 17:46:

quote:
מה זאת אומרת תקליטני אינטרנט??
אז כן יש לנו אתר, ולא צריך להיות מפורסם כדי לבנות אתר, וכן האתר עדיין לא מפוצץ בתארכים של הופעות בכל רחבי העולם וכן הסטים שבאתר עדיין לא באים מהופעת לייב במועדון אבל מה שכן...הם באים מהלב ולדעתי זה מה שחשוב עם המוזיקה הזאת באמת חשובה לכם.

יש לנו חזון, ואנחנו נלך בעקבותיו...ונצליח!

בא מהלב?
אני מאוד שמח...אהבה אמיתית וחסרת פשרות נוגעת לפעמים גם בכיס
ואם לא תבינו את זה עכשיו כמו שאיתי אמר תבינו את זה אחר כך כשתשלמו לאותם לייבלים שישמחו מאוד לתבוע אותכם

תקליטני אנינטרנט אם לא הבנת את הכוונה שלי זה אתם גם אם מישהו יהיה חסר תקנה מספיק כדי לתת לכם לנגן במועדון - כל עוד אתם לא מבינים תמהות של להשקיע כסף במוזיקה שלכם תלכו להמשיך ולהפיץ את האהבה שלכם כמו שאתם קוראים לזה...נראה יותר כמו להפיץ את בשורת המוזיקה הלא חוקית
שינוי לא מתחילים ככה...קודם תשנו תחשיבה שלכם
אחרי זה תפנו לקהל ותנסו לעשות משהו
ואם יש כאן אנשים בפורום שיורדים לרמה כל כך נמוכה של תמיכה וקידום רעיונות של די גיים שאין הבדל בינם לבין העשרות שמסתובבים בארץ חוץ מהעובדה שאתם אוהבים כנראה את אותו סגנון פחות או יותר שאחרים פה אוהבים אז הפורום הזה באמת פושט רגל...
וואלה אני לא מצפה שכולם יקנו וישקיעו כסף במוזיקה (כן אפילו לא יוראי שמתיימר להיות יוצר של מוזיקה אלקטרונית...) אבל לתמוך בדי גיים כמוכם?

אולי נסגור סופית על זה שנסגור את כל הסצינה האלקטרונית וזהו? פרזיטים

Posted by bekol ram on Dec-06-2005 18:09:

אילן אתה קצת מגזים.
מדובר בסך הכל בחברה עם רצון וכוונות טובות
כל אחד בוחר בדרך שלו, אם הם יעשו טעויות.. הם ילמדו לתקן אותם
ולמה לא לתמוך ?
עדיף לדכא אותם ?

Posted by DJ__BoN on Dec-06-2005 20:37:

תיכנסו לאתר שלהם... חמודים, השקיעו, למה לרדת עליהם.
נכון שהם חיים בסרט אבל בסוף הם עובדים למען המטרה של כולנו..

Posted by Glenn-Holmes on Dec-06-2005 21:54:

quote:
Originally posted by DJ__BoN
תיכנסו לאתר שלהם... חמודים, השקיעו, למה לרדת עליהם.
נכון שהם חיים בסרט אבל בסוף הם עובדים למען המטרה של כולנו..

שישקיעו כסף
המטרה שלי היא ממש לא שיהיו עוד די גיים שמנגנים את מיטב הרליזים של קבוצות השחרור אז אל תטען שהם עובדים למען המטרה של כולנו

Posted by bekol ram on Dec-06-2005 23:05:

מה יש לך נגדם ?

לא עושה לך טוב לראות אנשים שרוצים להצליח ?

אני באמת לא תופס מעצמי כלום
אבל איך שאני רואה תדברים
כדאי שתבדוק מה מפריע לך באמת.

Pages (8): « 1 [2] 3 4 5 6 7 8 »