TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- הרכב טראנס חדש Cyclic C נה לקרוא
Pages (8): « 1 [2] 3 4 5 6 7 8 »
| quote: |
| Originally posted by Glenn-Holmes אין לכם כסף לויינילים אז בטח שלא יהיה לכם כסף לעשות תדבר האמיתי שצריך לעשות כדי שאולי דברים יתחילו לזוז כאן לכיוון החיובי להשקיע בפתיחת ליין קבוע של טראנס בארץ |
| Originally posted by S-DLC כנראה לא הבנתם נכון, אנחנו לא מתכוונים לפתוח ליין קבוע של טראנס אלא לנסות להלהיב את הקהל הישראלי ולצור בארץ דרישה לסגנון זה. ובקשר לכסף, זאת לא הבעיה העקרית, רק בסופ"ש האחרון הצלחתי לגייס כמה בעלי מועדונים למטרה. נ.ב. סט חדש של סייקליק יעלה מאוחר יותר לאתר של הלייבל |
| Originally posted by S-DLC סט חדש של סייקליק יעלה מאוחר יותר לאתר של ***הלייבל**** |
למה לא יודעים??
הלייבל זה
MINERVA PRODUCTIONS, ISRAEL http://www.minervaonline.biz
אפשר להבין מהתאור של החברה שזה לייבל לכל דבר...
אחי אמרתם שאתם לא יוצרים אז מה קשר לייבל ?
| אחי אמרתם שאתם לא יוצרים אז מה קשר לייבל ? |
| Originally posted by Origin זה באמת קצת מצחיק ...כניראה אתם לא יודעים מה זה לייבל...אבל בקטנה אני באמת מחזיק ממכם בגלל היוזמה והרצון שלכם..כי כל בנאדם בפורום הזה היה רוצה לשמועה מוזיקה איכותית מתנגנת במועדונים בארץ ולא לכולם יש את הביצים כמו אצלכם ללכת אם זה ולנסות את זה על בשרם... אז אנשי פורום יקרים תפסיקו לחפש את הרע שבכל דבר ובמקום לנסות ולעזור ...אז אם יש משהוא שביכולתי לעשות כדי לעזור לכם...אני לרשותכם |
לא רוצה לפוצץ לכם את הבלון בפרצוף אבל כדאי מאוד שתרדו מההר שתפסתם עליו
"לייבל שמשחרר דיסקים ממוקססים"
תגידו לי ילדודס אתם רוצים לשחק בנדמה לי ולהיות הראשונים במדינה שמקבלים חזק בראש על שימוש במוזיקה לא חוקית?
מה נדפק לכם במוח?
יופי גם אני רוצה ליזום משחסר לי זה כסף אז אני ילך לגנוב מבתי עשירים
האם גם אותי כולם כאן יהללו על היוזמה הכבירה שלי?
אני מאוד מקווה שתגיבו פה לנושא הזה אבל אני לא משלה את עצמי...
מה כבר יש לכם להגיד חוץ מלהמשיך ולנסות להלהיב פה קבוצה של אנשים שיתמכו בכם בכיף מאחורי המקלדת בבית אבל יצביעו ברגליים כשזה ממילא יגיע למסיבה - וגם אלה שכבר יבואו אתם תמצאו את עצמכם בבעיה של הגדרת טווח גילאים - אבל מה אני משלה את עצמי...תמשיכו לחלום - אין עתיד לסצינה שתקום מילדי אינטרנט שמורידים טונות של מוזיקה כל יום וחולמים לנגן אותה להמונים...
משמוריד מוזיקה לא חוקית יכול להיות תומך נפלא של הסצינה - משרוצה לבנות אותה חייב להפנים את השינוי שהוא צריך לעשות
אם אתם לא מבינים את זה אנחנו נמצאים פה ונחכה לכם כמה שנים שיידרשו עד שתבינו את זה
מן הסתם שלכל רליז שיוצא יש רשיון להפצה, אחרת זה יהיה כמו לצרוב 1000 דיסקים בבית ולמכור.
ני רואה שחלקחם נתפסתם חזק בעניין שדוד אמר שהוא שומע שירים הוינאמפ ורוצה להפיץ את זה לעולם..אבל בין מה שהוא שומע בבית לבין מה שיצא לציבור יש הבדל גדול.
| Originally posted by S-DLC מן הסתם שלכל רליז שיוצא יש רשיון להפצה, אחרת זה יהיה כמו לצרוב 1000 דיסקים בבית ולמכור. ני רואה שחלקחם נתפסתם חזק בעניין שדוד אמר שהוא שומע שירים הוינאמפ ורוצה להפיץ את זה לעולם..אבל בין מה שהוא שומע בבית לבין מה שיצא לציבור יש הבדל גדול. |
| Originally posted by Glenn-Holmes מה בדיוק ההבדל? אני רוצה לדעת מה יהיה ההבדל הזה מה זה רשיון להפצה? איך אתם משיגים בדיוק דבר כזה..? ואת משיש לו בווינאמפ בבית מאיפה הוא מוריד? אני לא סתם שואל אני רוצה שתסירו תמסכות התמימות שלכם ותודו שהלייבל שלכם הוא בדיחה עלובה ומגוחכת שתוביל נגדכם מהר מאוד לתביעות משפטיות ילדים תפסיקו לשחק בנדמה לי שבא לי לפתוח לייבל מה בדיוק עשיתם כדי שאנשים ישמעו וייחשפו למוזיקה הזו? צרבתם כמה דיסקים של קטעים שהורדתם? נו באמת...משמצחיק אותי שיש כאלה שרוצים לעזור לכם להיראות בדיחה |
| Originally posted by Glenn-Holmes מה בדיוק ההבדל? אני רוצה לדעת מה יהיה ההבדל הזה מה זה רשיון להפצה? איך אתם משיגים בדיוק דבר כזה..? ואת משיש לו בווינאמפ בבית מאיפה הוא מוריד? אני לא סתם שואל אני רוצה שתסירו תמסכות התמימות שלכם ותודו שהלייבל שלכם הוא בדיחה עלובה ומגוחכת שתוביל נגדכם מהר מאוד לתביעות משפטיות ילדים תפסיקו לשחק בנדמה לי שבא לי לפתוח לייבל מה בדיוק עשיתם כדי שאנשים ישמעו וייחשפו למוזיקה הזו? צרבתם כמה דיסקים של קטעים שהורדתם? נו באמת...משמצחיק אותי שיש כאלה שרוצים לעזור לכם להיראות בדיחה |
| Originally posted by S-DLC רשיון להפצה מעיד על תשלום תמלוגים לאומן (לפני יחדה שנמכרת) כמוכן עם אתם לא יודעים אשפר לקבל רשיון לשידור בציבור, דבר שמאפשר לך להשמיע מוזיקה בציבל מכל מדיה שהיא לא משנה עם זה ווינל או אמ.פי3 שהורדת. לרוב המועדונים בארץ עם לא לכולם אין רשיון כזה...כך שאפשר להגיד שגם גיטלמן מנגן שם באופן לא חוקי. נ.ב את הרשיון משיגים ב אקו"מ |
עד שיש טרד אחד שלא כתבתי בו אפילו פוסט אחד
גם הוא נהפך לויכוח
| Originally posted by Glenn-Holmes סלח לי אבל מוחי המעוות עדיין לא מצליח לראות תהגיון בלקנות זכות לנגן בקטע שהושג בדרך לא חוקית נשמע לי כמו לשלם על הזכות לגנוב... אין עדיין מצדכם שום הבהרה לפחות על עמדת הבסיס הזו של החוקיות שלכם Origin חכות למשיח? אם זה משעושה לך טוב אז תחכה למשיח אני יודע מה אני לא מציע - לתלות תקוות בחבורת אנשים שהמנטליות הבסיסית שלהם לא יכולה לשנות דבר dvj תגיד משתגיד ח'ברה לא חוקיים הם לא התקווה של הסצינה שלנו אתה רוצה להשלות את עצמך זו כבר בעיה פרטית שלך ולגבי מצב הדי גיים שמנגנים בארץ הוא בהחלט לא מזהיר...כשאנשים כאן פושעים בדברים הרבה יותר גדולים אתה מצפה שבעלי מועדונים שחלקם חיים את הקומבינה ביום יום באמת יקפידו שדי גיים שינגנו אצלם לא יהיו "תקליטני אינטרנט" ? |
| Originally posted by Shahar עד שיש טרד אחד שלא כתבתי בו אפילו פוסט אחד גם הוא נהפך לויכוח |
אח שלי אתה לא צריך רישיון הפצה בשביל להוציא אוסף...מה שאתה עושה זה לא חוקי אתה צריך לעשות לייסנס (לקנות זכויות.) על כל קטע וקטע מכל לייבל בשביל להוציא אלבום...הייתי במקומך נזהר עם הקטע הזה
| Originally posted by Glenn-Holmes סלח לי אבל מוחי המעוות עדיין לא מצליח לראות תהגיון בלקנות זכות לנגן בקטע שהושג בדרך לא חוקית נשמע לי כמו לשלם על הזכות לגנוב... אין עדיין מצדכם שום הבהרה לפחות על עמדת הבסיס הזו של החוקיות שלכם Origin חכות למשיח? אם זה משעושה לך טוב אז תחכה למשיח אני יודע מה אני לא מציע - לתלות תקוות בחבורת אנשים שהמנטליות הבסיסית שלהם לא יכולה לשנות דבר dvj תגיד משתגיד ח'ברה לא חוקיים הם לא התקווה של הסצינה שלנו אתה רוצה להשלות את עצמך זו כבר בעיה פרטית שלך ולגבי מצב הדי גיים שמנגנים בארץ הוא בהחלט לא מזהיר...כשאנשים כאן פושעים שבדברים הרבה יותר גדולים אתה מצפה שבעלי מועדונים שחלקם חיים את הקומבינה ביום יום באמת יקפידו די גיים שינגנו אצלם לא יהיו "תקליטני אינטרנט" ? |
| Originally posted by S-DLC רשיון להפצה מעיד על תשלום תמלוגים לאומן (לפני יחדה שנמכרת) כמוכן עם אתם לא יודעים אשפר לקבל רשיון לשידור בציבור, דבר שמאפשר לך להשמיע מוזיקה בציבל מכל מדיה שהיא לא משנה עם זה ווינל או אמ.פי3 שהורדת. לרוב המועדונים בארץ עם לא לכולם אין רשיון כזה...כך שאפשר להגיד שגם גיטלמן מנגן שם באופן לא חוקי. נ.ב את הרשיון משיגים ב אקו"מ |
יש לי רק דבר אחד להגיד לכם
תקנו את המוסיקה
תשיגו את האישורים
ותרוצו קדימה
ההצלחה שלכם זאת ההצלחה שלנו
| Originally posted by S-DLC מה זאת אומרת תקליטני אינטרנט?? אז כן יש לנו אתר, ולא צריך להיות מפורסם כדי לבנות אתר, וכן האתר עדיין לא מפוצץ בתארכים של הופעות בכל רחבי העולם וכן הסטים שבאתר עדיין לא באים מהופעת לייב במועדון אבל מה שכן...הם באים מהלב ולדעתי זה מה שחשוב עם המוזיקה הזאת באמת חשובה לכם. יש לנו חזון, ואנחנו נלך בעקבותיו...ונצליח! |
אילן אתה קצת מגזים.
מדובר בסך הכל בחברה עם רצון וכוונות טובות
כל אחד בוחר בדרך שלו, אם הם יעשו טעויות.. הם ילמדו לתקן אותם
ולמה לא לתמוך ?
עדיף לדכא אותם ?
תיכנסו לאתר שלהם... חמודים, השקיעו, למה לרדת עליהם.
נכון שהם חיים בסרט אבל בסוף הם עובדים למען המטרה של כולנו..
| Originally posted by DJ__BoN תיכנסו לאתר שלהם... חמודים, השקיעו, למה לרדת עליהם. נכון שהם חיים בסרט אבל בסוף הם עובדים למען המטרה של כולנו.. |
מה יש לך נגדם ?
לא עושה לך טוב לראות אנשים שרוצים להצליח ?
אני באמת לא תופס מעצמי כלום
אבל איך שאני רואה תדברים
כדאי שתבדוק מה מפריע לך באמת.