TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- ציוד תקלוט, ציוד להפקה, וכל הדברים הקשורים!!
Pages (30): « 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 »
:::ד"א בקשר לפיוניר ולאב פרייד
המשאית היחידה שלא קפצה בזמן הסידיס הייתה היחידה שהשתמשו בה בדנון

| quote: |
| Originally posted by oDrori :::ד"א בקשר לפיוניר ולאב פרייד המשאית היחידה שלא קפצה בזמן הסידיס הייתה היחידה שהשתמשו בה בדנון |
תגידו
ה
pioneer dj-m600
באה גם בגרסה שחורה??
כן כן אני יודע שה500 שחור
אבל אני שואל עם יש גם 600 שחור כי הצבע שלו מגעיל
| Originally posted by DJ-Energy תגידו ה pioneer dj-m600 באה גם בגרסה שחורה?? כן כן אני יודע שה500 שחור אבל אני שואל עם יש גם 600 שחור כי הצבע שלו מגעיל |
אז מה אם היא שחורה!?
בגלל הצבע לא תקנה?
זה היה משפט פלצני-סנובי...
| Originally posted by MoSH_MaN אז מה אם היא שחורה!? בגלל הצבע לא תקנה? זה היה משפט פלצני-סנובי... |
| Originally posted by MoSH_MaN אז מה אם היא שחורה!? בגלל הצבע לא תקנה? זה היה משפט פלצני-סנובי... |

| Originally posted by Dj-2TaLL אני מסכים עם יובל, אולי אני קצת מקצין את הדוגמה, אבל מוש, אתה היית קונה מיקסר בצבע ורוד זוהר ניאון??? ואללה!!! למה לא הלכת על הוסטאקס בסוף???? זה בצבע מראה מטאלי כזה אז זה מחליף לך צבעים!!! ![]() ![]() |
| Originally posted by DjChook זה כ"כ לא משנה ות'אמת ורוד ניאון זה הכי צפונבוני שיש קצת פאגי אבל צפוני, בכל מקרה, כל עוד זה מנגן מתמקסס טוב לא צריך צבע |
אני פשוט לא אהבתי את הצבע אז שאלתי אם יש שחור
אנשים תסבירו לי מה הביג דיל?!?!?!
בסך הכל שאלתי.. אולי בכלל נפתח על זה טרד חדש

| Originally posted by DJ-Energy אני פשוט לא אהבתי את הצבע אז שאלתי אם יש שחור אנשים תסבירו לי מה הביג דיל?!?!?! בסך הכל שאלתי.. אולי בכלל נפתח על זה טרד חדש |
OK חבר'ה הנה שאלה, איפה אני משיג פטיפון פשוט,טוב וזול?! מישהו יודע?
ו MoSH_MaN ראיתי שאמרת איפשהו שאתה SCANNER טוב אז אם יש לך כמה מקומות תגיד לי טוב?@ אני אוכל לשים שם דברים טובים....
| Originally posted by DJentlman OK חבר'ה הנה שאלה, איפה אני משיג פטיפון פשוט,טוב וזול?! מישהו יודע? ו MoSH_MaN ראיתי שאמרת איפשהו שאתה SCANNER טוב אז אם יש לך כמה מקומות תגיד לי טוב?@ אני אוכל לשים שם דברים טובים.... |
ה
gemini
שלי עלה לי 1000 שקל חדש
| Originally posted by Dj Moriano ה gemini שלי עלה לי 1000 שקל חדש |
| Originally posted by Dj-2TaLL איזה? שלי עלה 1500 אחרי הנחה של 500 שקל... או ככה היה כתוב לפחות... gemini bpm 250 |
OK אבל איפה קונים תפטיפונים האלה בזול?
| Originally posted by DJentlman OK אבל איפה קונים תפטיפונים האלה בזול? |
אוקיי אז ככה נכנסתי לאתר של כלי זמר וקציתי לראות מחירים של ציוד וכאלה
אז במבצעי השבוע יש
GEMINI CD-240
ולא מפורט עליו שם הרבה אז אם תוכלו להגיד לי אם כל העניין שווה במחיר באיכות וכל זה אני יודה לכם...
http://www.kley-zemer.co.il/kley-zemer/sale.html
הפריט נמצא בסוף העמוד למטה

תגידו
למה כולם כל כך רוצים לקנות גימיני?
שמעתי שהם חראאאאאא
| Originally posted by DJ-Energy תגידו למה כולם כל כך רוצים לקנות גימיני? שמעתי שהם חראאאאאא |
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
נמרודדדדד
אתה עושה את טעות חייך!!!!!
אל תקנה את הג'ימיני, יש להם מיקסרים זולים, לא יודע אם להגיד טובים אבל שלי כבר מחזיק מעמד 3 שנים...
בקשר לסידי, ב5000 שקל אתה יכול לקנות ניומרק בחלילית ואותו ניומרק עולה בכלי זמר 8000 אבל היה בתקופתי גם מבצע אז הוא עלה גם 5000...
העיניים של ג'ימיני הולכות מהר, אז הם לא יקראו את הדיסקים...
ותזכרו שאומנים ג'מיני זולים אבל הם רמה אחת מתחת...
יובל אתה אכן צודק ג'מיני מסריחים
אני פשוט קניתי פטיפון שלהם בגלל שלא היה לי כסף לטכניקס ורציתי
גם שתיהיה לי אפשרות של תקליטים אז קניתי פטיפון אחד
ונמרוד במחיר של 4720 שקל אתה קונה זוג פיוניר 100
אולי טיפה פחות פונקציות אבל איכות הרבה יותר
לפי דעתי האיכות הכי טובה
אולי דנון טיפה יותר טובים לא הרבה
מסכנה לא שווה לקנות ג'מיני קנו חברה אחרת אני דיי עשיתי טעות שקניתי את הפטיפון ג'מיני שלי....
תגידו
כמה עולה פטיפון אחד של טכניקס בארץ?..