TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- עצבני אשששששששש
Pages (3): « 1 [2] 3 »
| quote: |
| Originally posted by Shahar וואלה אני מסכים איתך קצת וקצת לא בטראנס לדעתי אין מסחרי ארמין ניגן הרבה קטעים שלא עומדים להשתחרר כמו gone (שהשתחרר הרבה הרבה זמן אחרי שהוא ניגן) chunky monkey make some noise (mac zimms remix) madonna - ray of light (agnelli & nelson remix) searching for substance שעדיין לא השתחררו ועוד הרבה.. זה לא מה שעושה תתוכנית שלו טובה מה שעושה אותה טובה זה שהוא מביא לנו קטעים שעדיין לא שמענו ויש הרבה כאלה אם הקטע שהוא ניגן ישתחרר חודש אחר כך או חודשיים או חצי שנה אחר כך זה לא משנה ביחוד לא לאלה שמורידים מהאינטרנט כי הקבוצות שיחרור לא משחררות לפי ה store date הם משחררות מה שנופל להם לידיים ככה שאפילו אם ארמין ניגן קטע שישתחרר עוד 5 חודש הקבוצות שיחרור יכולות למצוא תקטע ולשחרר אותו אחרי יומיים ארמין מנגן קטעים שיש עוד זמן עד השיחרור שלהם זה שהקבוצות שיחרור משיגות את זה זה משהו אחר הם יכולות לעשות את זה גם לקטעים שמרקוס מנגן אני מעדיף שארמין ינגן קטע שישתחרר אחרי חודש חודשיים בחנויות מאשר ינגן קטע שישתחרר עוד שנה כי וואלה נכון בהתחלה אנחנו רודפים אחרי הקטע אבל אחר כך אחרי ששמענו כל כך הרבה את הריפ הוא כבר נמאס ולא כפת לנו ממנו וגם הוא מתיישן כי אתה רואה שהרבה דיג'יים גדולים מנגנים אותו ואם אתה תנגן אותו אחרי שנה זה ייראה כבר ישן ועייף ארמין לא מחפש ללכת ראש בראש עם הקהל ולהגיד להם "תראו איזה גבר אני יש לי קטעים שלכם אין" המטרה שלו להראות לנו קטעים שעדיין לא שמענו עליהם וזה לא משנה אם הם ישתחררו עוד חודש או עוד חודשיים הוא רק רוצה שנדע עליהם ונלך לקנות אותם אם זה כמה קטעים בודדים שמשתחררים אחרי שנה אז סבבה (כי עדיין אני מחכה לרמיקס שעשו למדונה) אבל אם רוב הקטעים יהיו ככה זה פשוט יהיה מבאס ולדעתי נשכח הרבה מהם אם הקטע ישתחרר אחרי חודשיים אז גם דיג'יים שיקנו אותו אחרי החודשיים האלה יוכלו לנגן ועדיין הוא יהיה חדש ומקורי.. |
והקטע שכתבת זה The Cranberries - Shattered (Arctic Quest Bootleg) ויש לי אותו כבר |
| Originally posted by Dj Alex (ISR) בסופו של דבר כל קטע לא ידוע נהפך לכן ידוע זה רק עניין של זמן. |
| Originally posted by DvJ אז אני לא מבין איפה אתה לא מסכים איתי.....?? |
| Originally posted by DvJ אולי אצל ארמין אבל אצל אחרים לא כמו פולואןדייק יש קטעים שבחיים לא תידע תשם שלהם .... הוא שם לך קטע בכמה תוכניות איזה פרומו ששלחו לו או משהו והקטע לא נחתם והוא פסיק לנגן אותו כבר אז איך תדע תשם בדיוק?? אותו הדבר אצל סאשה ודיגוויד ויש עוד כמה דיגיים ככה אפילו מושיק.... |
| Originally posted by Shahar חשבתי שבאת בטענות לארמין שהוא לא מנגן קטעים שיקח להם שנה להשתחרר לא? |
| Originally posted by DvJ איפה בדיוק אתה יכול להראות לי אתזה??? אלקס אמר "הקטע בתוכנית של ארמין היא לנגן טראקים שעומדים בקרוב מאוד להשתחרר".. ואני אמרתי שדווקקא זה לא הקטע בתוכנית שלו ושהוא חושף אותנו כל פעם לקטעים חדשים גם אם הם לא מתכוונים להשתחחר בזמן הקרוב ואז הבאתי תתדוגמהשל The Caribbians - Shattered.... |
| Originally posted by Shahar הא נגיד.. קיצור מסכים איתך |
| Originally posted by m0sh סאשה ודיגוייד אומנם מפורסמים אבל בתוך סצנה קצת שונה ארמין טייסטו ופול ואן דייק וכל הטראנס זה כיוון קצת שונה וקליפים בטלויזיה וכאלו דברים |
| Originally posted by m0sh תדע לך שדווקא סאשה נחלש כי הקהל שלו התבגר סצנת ההאוס הזאת עם לולר היא סצנה שונה ממה שהטראנס של ארמין הופך להיות |
| Originally posted by m0sh מה לעשות,תשאל אנשים על טייסטו ארמין ופול ותשאל על סאשה מי אתה חושב יותר מוכר |
למי אכפת ממצעדים מטומטמים? למה מה אנחנו מיתעסקים בראפ ובשטויות של בריטני ספירס???
על הזין שלי כל המצעדים האלה שהתוצאות שלהם שוות לתחת
ברגע שאינפקטד משרום ניכנסו לטופ 30 של דיג"יי מאג וטיאסטו ניקבע כמלך העולם מיותר בכלל להתייחס לסקרים האלה של הדעת קהל.
מישו יודע מי זה מרקו וי

הנה מה שחושבים בעולם
http://www.tranceaddict.com/forums/...threadid=313606
| Originally posted by Glenn-Holmes תסלח לי אבל יציאות בודדות אחת לתקופה זה לא בדיוק נקרא כיוון שונה למסחריות של הטראנס לעומת ההאוס...הרבה יותר קטעי האוס מצליחים מגיעים לטלויזיה לקליפים...אם אתה רוצה עובדות תביא אותם עם ביסוס בשטח סאשה עשה רמיקס לדיפש מוד סאשה עשה רמיקס לפייתלס אני אוהב את שתיהם אבל...הם לא פחות פונים לקהל רחב מאשר ארמין מממ...שוב מאיפה אתה מבסס את זה? בול בזמן הוא עבר לאבלטון כדי להלהיב קהל גדול וחדש - זה לא משנה אם אני בעד או נגד זה פשוט מביא לו קהל סקרן ולפעמים גם חדש וברור שסצינת ההאוס שונה מסצינת הטראנס רק שאלה שוב...למה הופך לטעמך הטראנס של ארמין להיות? שכחת מילה קטנה אחת "בארץ" הארץ שלנו היא לא בדיוק מדד... תשאל בבריטניה ונראה מי יהיה יותר מוכר... תשאל בכל יבשת אמריקה ונראה מי יהיה יותר מוכר |
ראסמי אנלא מבין
אם האנשים בפורום נגד המצעד אז מי החירש שבחר בטראקים האלה?
| Originally posted by Shahar ראסמי אנלא מבין אם האנשים בפורום נגד המצעד אז מי החירש שבחר בטראקים האלה |
| Originally posted by bekol ram כל הקטע מריח קצת לא טוב נראה לי שמדובר בקטע שיווקי לייבלים שמו כסף בשביל שינגנו תקטעים שלהם.. ואולי אני טועה.. |
| Originally posted by Shahar ראסמי אנלא מבין אם האנשים בפורום נגד המצעד אז מי החירש שבחר בטראקים האלה? |
| Originally posted by Koby גם אני חושב כמוך..נראה לי ממש מוזר ששיברס למשל במקום השני..ואני לא אומר את זה כי אני לא אוהב את הטראק..לכל אחד יש טעם שונה..אבל לא יכול להיות שיותר מדיי אנשים מאוכזבים מהמצעד ואלא אותם האנשים שכביכול הצביעו.. |
| Originally posted by Shahar מקום 2 שיברש מקום 3 זוקאלו! כמו ששנה שעברה היינו בטוחים ש no one on earth לא נבחר בצורה אובייקטיבית גם השנה אני מתחיל לחשוב ככה אולי באמת לייבלים משקיעים כדי שהקטעים שלהם יכנסו למצעד |
| Originally posted by Glenn-Holmes ממש לא מאמין... שחר כמה אנשים כותבים פה? 6-7? בפורום הכללי גם לא ראיתי עדיין תטרד הזה גודל לך לפורום של אנגונהביטס ותראה כמה אנשים (יותר מפה זה בטוח) חושבים שהמצעד היה מעולה לפתח תאוריית קונספירציה זה דבר נחמד אבל אני לא חושב שיש לה אחיזה במציאות במקרה הזה...אני שמעתי על יותר אנשים שמרוצים מהמצעד מאשר על כאלה שמאוכזבים ממנו ולגבי שנה שעברה no one on earth קיבל תקול שלי למשל ואני עד עכשיו טוען שזה קטע מרגש ויפהפה שהיה בטופ 3 שלי שנה שעברה |
שחר אני מסכים עם כל משאתה אומר חוץ מ "הרבה אנשים"
זו הנקודה ההרבה אנשים כמו שאתה מגדיר אותם זה אולי 10
ותתפלא באנגונהביטס למרות שרשומים פי 10 אנשים פחות מטראנס אדיקט הגיבו יותר אנשים מאשר ראיתי פה בפורומים הכלליים אלא אם יש תגובות חדשות שלא ראיתי
| Originally posted by Glenn-Holmes אני שמעתי על יותר אנשים שמרוצים מהמצעד מאשר על כאלה שמאוכזבים ממנו |
| Originally posted by Koby מוזר...אני שמעתי רק על איש אחד שמרוצה מהמצעד..וזה אתה..אני שמח בשבילך שלא הרגשת אכזבה כל כך גדולה מהטופ 20 כמוני וכמו רבים אחרים.. ולאדון שחר...אתה מתלונן על המקום הראשון..אז מי לדעתך היה צריך לזכות? |
בושה וחרפה!!!
חבר'ה יקרים אני נוטה להסכים עם כל המקטרגים של המצעד ה"שנתי" של ארמין שעד המצעד המתועב הזה באמת חשבתי שלמצעד יגיעו דברים יפים ומיוחדים ובמקום זה אני מקבל את אייר פור לייף!!!
זה בושה וחרפה!!!!
חשבתי לראות שמות כמו ניקלס הארדינג כמו AVA MEA,כמו פרי אוניל
יוצרים שבאמת התשאירו את חותמם על השנה הנפלאה הזו!!!
אם זה היה תלוי בי חצי מהעשרים הראשונים שייך לאנדי מור שהוא לדעתי הבולט שבהם!!!
יש לו לפחות 3 עיבודים שהיו נכנסים בינהם"WASTING","TRANCEATLANTIC" "SUPPERFLY"
שהם עיבודים גאוניים ששוברים את הקביעות הנוראית של air for life
ציפיתי לראות את STAR TRAVLER של פרי קורסטן
אין קול ואין עונה!!
אני באמת מתחיל להאמין בתיאורית הקונספירציה של שחר!!
גועל נפש!
חבל באמת חבל......
אני זוכר שהיה את הטופ 20 של 2003 היו כל כך הרבה תגובות בגלל שזה תכלס התכנית שכולם מחכים לה כל השנה
השנה זה היה מגעיל..... כמו כל תכנית רגילה של אסוט
| Originally posted by Koby ולאדון שחר...אתה מתלונן על המקום הראשון..אז מי לדעתך היה צריך לזכות? |
| Originally posted by Glenn-Holmes מישהו אמר שאני מרוצה? אבל זה עדיין לא סיבה לקוספרציות כי ראיתי מספיק אנשים שכן שמחים מהמצעד והצביעו לקטעים שהיו בצמרת... תאמין לי שציפיתי למצעד אחר... |
קחו דוגמא ממש מהיום
אחרי שכתבתי בפורום הכללי שזה לא הגיוני אחד כתב שהוא הצביע ל
air for life
וזוקאלו
ומישהו אחר הגיב לו
"one comment: lol"
אני שם כסף שעל כל אחד שהצביע לטראק הזה נמצא מישהו שלא הכניס תטראק הזה לחמישיה שלו בכלל
זה פשוט לא הגיוני!
צריך פרופורציות
לדוגמא יגאל אני זוכר שכתבת
שאת
amsterdam
בהתחלה לא אהבת
אבל בכל זאת בזמן שאתה לא אהבת אותו אני ראיתי אותו בחתימות של המון אנשים והתגובות וההתלהבות מהטראק הזה היו גדולות
אז זה טראק שבאמת אני מסכים איתך שאולי אתה לא אוהב אבל הרבה אחרים כן
אבל במקרה של
air for life
זה לא טראק שעשה רעש..לא טראק שההתלהבות ממנו הייתה גדולה
פשוט טראק נחמד שהיה ועבר
כמו עוד 930248329048329048324 טראקים שיצאו השנה..
יגאל הנה בשבילך הוכחה שאמורה להיות טובה
http://www.tranceaddict.com/forums/...threadid=314095