TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- כל החיילים שפה..כדאי שתציצו
Pages (5): « 1 [2] 3 4 5 »
זורק זין
אולי אפילו אוכל ריתוקים / כלא לשבוע
אבל בסוף יפסלו לך =]
| quote: |
| Originally posted by Hell_Copter קודם כל.... רק שתדעו שבעקרון חוק גיוס חובה הוא לשנתיים וחצי פשוט הממשלה כל שנה חותמת בשביל כולם על עוד חצי שנה שס"ן - שירות סדיר נוסף בעתיד אמורים לקצר לשנתיים ושמונה כשהג'ובניקים אולי יגיעו אפילו לשנתיים וארבע... עובדים כלליים מקבלים קיצור של 45 יום רק אם הם לא עשו קורס... מה זה אומר... שאם הצבא לא השקיע בהם קורס אז מבחינתו הם הכי פושטים ואז הוא יכול לקצר להם אותו כנ"ל גם לגבי קרביים שלא יצאו לאף קורס בשירות שלהם.. הם מקבלים קיצור שירות קיצור יהיה בסדר |
| Originally posted by DjChook זורק זין אולי אפילו אוכל ריתוקים / כלא לשבוע אבל בסוף יפסלו לך =] |
תאכלס שיחקתי אותה מפגר בהתחלה והמפקד איים עליי שאני יהיה יעבור מהתפקיד... אבל זה לא לעבור בסיס.. שזה הרצון שלי.. אני רוצה פגישה עם הקצין מיון בבקום!
רעיונות?
| Originally posted by Rising תאכלס שיחקתי אותה מפגר בהתחלה והמפקד איים עליי שאני יהיה יעבור מהתפקיד... אבל זה לא לעבור בסיס.. שזה הרצון שלי.. אני רוצה פגישה עם הקצין מיון בבקום! רעיונות? |
קראתי בעיתון .. היה רשום
"לתוכניתנים לא יקצרו"
איך צחקתי
| Originally posted by DjChook קראתי בעיתון .. היה רשום "לתוכניתנים לא יקצרו" איך צחקתי |

מותק אני משוחרר.. בל תשכח זאת
אגב, מחר אני מתחיל את הקורס פסיכומטרי ביואל גבע
אז יהיה לי פחות זמן לפה
אוהב אתכם
| Originally posted by DjChook מותק אני משוחרר.. בל תשכח זאת אגב, מחר אני מתחיל את הקורס פסיכומטרי ביואל גבע אז יהיה לי פחות זמן לפה אוהב אתכם |
זה עדין משהו :/
אמנם לתכניתנים לא מקצרים
אבל שתדע לך שיש לי חבר שאמור להכנס עוד 3 חודשים לקבע...
ולמלא חברים שלו עכשיו ביטלו את הקבע שלהם
ומה עם אפסנאים שעשו קורס???
| Originally posted by Hell_Copter אמנם לתכניתנים לא מקצרים אבל שתדע לך שיש לי חבר שאמור להכנס עוד 3 חודשים לקבע... ולמלא חברים שלו עכשיו ביטלו את הקבע שלהם |
| Originally posted by DjChook זה כבר הרבה שנים התופעה משאירים רק את מי שבאמת נחוץ / רוצה מי שעושה טיפה שיניים היום יוצא בלי הרבה בלאגנים |
6700 על ההתחלה נשמע לי מונפץ,
אם כן - לך על זה במלוא המרץ, אין מצב שבאזרחות אתה משיג כאלה סכומים.
עדיין לא הבנתי...
מקצרים או לא? אם כן בכמה?
| Originally posted by DjChook 6700 על ההתחלה נשמע לי מונפץ, אם כן - לך על זה במלוא המרץ, אין מצב שבאזרחות אתה משיג כאלה סכומים. |
תהיה גיגולו =]
מיכאל מדריך בחדר כושר פלצני זה אחד שיש לו נסיון בתחום
ויש לו תעודה מוינגייט
צריך להשוות את זה לעבודות ראשונות כמו מלצרות / מועדפות
ודברים כאלה, שבהם אתה מקבל מינימום אולי קצת יותר.
6700 נטו זה מאד מכובד.
| Originally posted by DjChook מיכאל מדריך בחדר כושר פלצני זה אחד שיש לו נסיון בתחום ויש לו תעודה מוינגייט צריך להשוות את זה לעבודות ראשונות כמו מלצרות / מועדפות ודברים כאלה, שבהם אתה מקבל מינימום אולי קצת יותר. 6700 נטו זה מאד מכובד. |
קפה הילל זה לא הגשה עצמית כמו ארומה וכאלה ? ERGO בלי טיפים?
בכל מקרה .. לא!
המקומות היחידים שאפשר לעשות הרבה כסף זה במסעדות יוקרה ופאבים.
שם יש טיפים גבוהים.
בלי שום קשר, עזוב שעות, ברור שהוא יסגור ויחזור נגיד חמשושים, אבל זה לא משהו שהוא לא מורגל אליו, ואתה גם מצליח לחסוך ככה הרבה יותר, ואחרי 4 חודש הוא יצא עם מעל 20000 שקל חסכון. זה משתלם ביותר.
| Originally posted by DjChook קפה הילל זה לא הגשה עצמית כמו ארומה וכאלה ? ERGO בלי טיפים? בכל מקרה .. לא! המקומות היחידים שאפשר לעשות הרבה כסף זה במסעדות יוקרה ופאבים. שם יש טיפים גבוהים. בלי שום קשר, עזוב שעות, ברור שהוא יסגור ויחזור נגיד חמשושים, אבל זה לא משהו שהוא לא מורגל אליו, ואתה גם מצליח לחסוך ככה הרבה יותר, ואחרי 4 חודש הוא יצא עם מעל 20000 שקל חסכון. זה משתלם ביותר. |
| Originally posted by Shahar אחי זה לא ככה אם הוא יקח תשעות שיש לו בצבא וילך לעבוד אותם בחוץ הוא יקבל הרבה יותר! אם בצבא האנשי קבע אצלנו עובדים מ 7:30 עד 5 (כן מה לעשות להם אין תנאים שכונה כמו שלנו חח) תחשוב שהם ירוויחו בחוץ הרבה יותר תכלול בזה גם שמירות וזה שהם ערים מ 7 בבוקר עד 11 בערך שבוע מאמץ ודברים כאלה אם אתה עובד משמרות כפולות באזרחות אתה תרוויח הרבה יותר!! שוב זה בדרגות של ההתחלה לא מדבר על סאל ומעלה.. |
במה אתה עובד אילן?
פרט והסבר......
בכל מקרה....
יש לי חבר שעובד בנאפיס ובאמת קורע את התחת.. עובד בלילות..ובסופי שבוע..
ומגיע למשכורת של 7 אלף בחודש... כן זאת עבודה קשה אבל משתלמת לדעתי...
אבל לי יהיה קשה לוותר על הלילות והסופי שבוע...
אני מעדיף לטוס לאנגליה לכמה חודשים לעבוד 
| Originally posted by Glenn-Holmes אתה מתווכח איתו בנושא שקשור לרועי לא לאיזה נגד או קצין צעיר בצריפין אם 6700 זה משהוא מקבל אני רוצה שתגיד לי כאן ועכשיו איזה בודה בחות יכולה להתחרות בסכומים האלה אני יהיה הראשון ללכת לעבוד שם על מה אתה מדבר אני קורע תתחת בשביל להגיע ל-4500 וגם לא בטוח שאני יגיע לזה כדי להגיע ל-5500 באזרחות הייתי עובד 14 שעות ביום לא פעם ולא פעמיים באותו החודש תוסיף לזה נסיעות היה יוצא שאני 16-17 שעות מחוץ לבית אז אולי העבודה לא הייתה קשה אבל מבחינת שעות זה אותם השעות לפחות כמו הצבא...וזה לא היה חיים |

| Originally posted by Sm0keMachine במה אתה עובד אילן? פרט והסבר...... בכל מקרה.... יש לי חבר שעובד בנאפיס ובאמת קורע את התחת.. עובד בלילות..ובסופי שבוע.. ומגיע למשכורת של 7 אלף בחודש... כן זאת עבודה קשה אבל משתלמת לדעתי... אבל לי יהיה קשה לוותר על הלילות והסופי שבוע... אני מעדיף לטוס לאנגליה לכמה חודשים לעבוד |
| Originally posted by DjChook 6700 על ההתחלה נשמע לי מונפץ, אם כן - לך על זה במלוא המרץ, אין מצב שבאזרחות אתה משיג כאלה סכומים. |