TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- לאלה שמרעננה
Pages (2): « 1 [2]
ברור אחי אבל זה אחוש סיפור
אני צריך ללכת קושם למשטרה להצהיר שזה נאבד
אחר כך ללכת להוציא ת"ז
אחר כך ללכת להוציא רשיון
אחר כך ללכת לשלם שוב פעם על הרשיון כי זה רשיון חדש
(איזה זונות הם...על הכל הם עושים כסף)
ואת כל זה אני צריך לעשות ברגל כי אין לי איך לנהוג וכל דבר בעיר המחורבנת שלי(כפר סבא) הוא בקצה השני של העיר
| quote: |
| Originally posted by NeMeSiS1234 ברור אחי אבל זה אחוש סיפור אני צריך ללכת קושם למשטרה להצהיר שזה נאבד אחר כך ללכת להוציא ת"ז אחר כך ללכת להוציא רשיון אחר כך ללכת לשלם שוב פעם על הרשיון כי זה רשיון חדש (איזה זונות הם...על הכל הם עושים כסף) ואת כל זה אני צריך לעשות ברגל כי אין לי איך לנהוג וכל דבר בעיר המחורבנת שלי(כפר סבא) הוא בקצה השני של העיר |
מאיפה אתה בכלל?
רעננה
טוב אחי אז תראה גם אני לא הוצאתי ת"ז עד שלא באמת הצטרכתי להשתמש בה לרשיון
| Originally posted by NeMeSiS1234 טוב אחי אז תראה גם אני לא הוצאתי ת"ז עד שלא באמת הצטרכתי להשתמש בה לרשיון |
לא הבנתי למה אנשים רצים מהר ככל האפשר להוציא ת"ז ישר שיש להם 17
| Originally posted by NeMeSiS1234 לא הבנתי למה אנשים רצים מהר ככל האפשר להוציא ת"ז ישר שיש להם 17 |
אכן התכוונתי ל-16 ולחצתי בטעות על 7 במקום על ה-6
| Originally posted by NeMeSiS1234 אכן התכוונתי ל-16 ולחצתי בטעות על 7 במקום על ה-6 |
| Originally posted by eXeTik הרגע חזרנו מסוטרה... מקום ממש נחמד- באמת על רמה. אז נכון... יש תור, אבל תעשו טובה... נרשמים- הולכים לאיזה חצי שעה- שעה ככה חוזרים ונכנסים... הנרגילות פצצה (החלפת ראש זה תוספת של כולה 2 שקל) האנשים בכיף (במיוחד כמה מלצריות שם )האוכל חבל על הזמן... האלכוהול גם ברמה והמחירים סבירים ביותר בקיצר- מצאנו מקום חדש ![]() |

אחי המלצריות שם משהו מדהים!!!