TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- אמנים אורחים בקיץ
Pages (4): « 1 [2] 3 4 »
| quote: |
| Originally posted by Shahar לסטינג יש יותר קהל מטייסטו בארץ!? מי מכיר אותו בכלל חוץ מ |
לא נראה לי בכלל הגיוני שמחיר כרטיס לסטינג עולה 700 דולר, אבל אם אתם משווים את המחירים לחו"ל, אז יש הופעות בארצות הברית שמחיר הכרטיס נקבע לפי המקום, והן הופעות במגרשי בייסבול או מגרשי פוטבול, שהמחיר הכי יקר למקום הכי טוב יכול לעלות בין 120 ל 150 דולר, אבל יש גם כרטיסים ב בערך 25 דולר, הכל תלוי באיך אתם רוצים לראות את ההופעה.
ולגבי סטינג, לא שאני אהיה בהופעה שלו, אבל הוא בין היתר חיבר שיר יחד עם אריק קלפטון לפסקול של נשק קטלני 3, היה חבר כמו שאילן אמר בלהקת פוליס, שהיו לה הרבה מאוד להיטים בסוף שנות ה70 - תחילת שנות ה80, ואם נציין רק אחד, אז רוקסן נחשב לאחד הלהיטים הגדולים של הלהקה.
לא יודע אם אצטדיון רמת גן יהיה מלא, והאם יפתחו את כל המושבים ביציעים, או שהקהל יתרכז רק על הדשא, אבל יהיו מספיק אנשים שיראו את ההופעה, להערכתי יהיו שם לפחות בין 15 ל 20 אלף איש, וזה קהל בכמות מכובדת, ביחס למעמד של סטינג, ולעובדה שלא הוציא יותר מדי חומר חדש בשנים האחרונות, מלבד השיתוף פעולה שלו עם קרייג דיוויד.
לא הבנתי פה כמה דברים....
שחר - בדברי שלמה שרף, תפסיק לבלבל תביצים
אין לך מושג בכלום - אתה אמנם חושב שאתה הכי תותח בהכל
אבל עוד כמה שנים תגדל ותבין שזה ממש לא ככה ובעצם אתה לא מבין כלום
אם אתה רוצה עצה - עד שזה יקרה - עדיף שתשתוק
ככה גם תלמד קצת יותר להקשיב
ולשאר התגובות
לא אמרתי שהוא עושה משהו יותר גדול מיוצרים אחרים
אמרתי שאי-אפשר להשוות - על כל מה שמשתמע מכך ולאו דווקא כי בגלל הבדלי רמות - פשוט כי זה משהו שונה לגמרי
אבל אין בי טיפה ספק שלסטינג יש הרבה יותר מעריצים בארץ מלטייסטו (ובכל העולם אם כבר) ולא רק בגילאים מסוימים - אני אישית מכיר יותר אנשים שאמנם הם לא מעריצים, אבל היו מעדיפים ללכת להופעה של סטינג ולא לשל טייסטו (אנשים בגילאי 22-28 ככה) וגם בעולם - מאד יפה שטייסטו מילא אצטדיון ב50 או ב100 אלף איש
אבל אומנים ברמה של סטינג כמו הרולינג סטונס או רוג'ר ווטרס(פינק פלויד) יכולים וכבר עשו הופעות הרבה יותר גדולות (3 מליון צופים בחוף הקופהקבנה בברזיל בהופעה של הרולינג סטונס לפני כמה חודשים).
ולגבי המחירים - באנגליה הופעה כזו היתה מתחילה מ150-200 ליש"ט
ובארה"ב אני לא יודע בדיוק - אבל הופעות שונות במדיסון סקוור גארדן מתחילות מ200 דולר לכרטיס (למשל שהופיע שם מייקל ג'קסון לפני כמה שנים)
אז 350 ש"ח זה הרבה מאד כסף - אבל אפשר להבין.... אני משער שמשלמים לו כמה עשרות אלפי דולרים לפחות
ואגב לא דיברתי על 50 סנט - אישית גם את הסכום הזה לא הייתי משלם
כי הוא באמת לא עושה מוזיקה....סתם שם איזה קצב ברקע ומדבר שטויות
אחחח דותן, חבל שאחרי פוסט כזה יפה ומושקע
אתה הורס עם זה שלדעתך ראפ זה לא מוזיקה
לדעתי זה סוג אחר של מחוננות.
ואם כבר אתה מדבר איתי על ליצור מוזיקה, אז תשמע קלאסית. אני מבטיח לך ששם היוצרים הרבה יותר גאונים מסטינג
| Originally posted by DjChook אחחח דותן, חבל שאחרי פוסט כזה יפה ומושקע אתה הורס עם זה שלדעתך ראפ זה לא מוזיקה לדעתי זה סוג אחר של מחוננות. ואם כבר אתה מדבר איתי על ליצור מוזיקה, אז תשמע קלאסית. אני מבטיח לך ששם היוצרים הרבה יותר גאונים מסטינג |
| Originally posted by DjChook אחחח דותן, חבל שאחרי פוסט כזה יפה ומושקע אתה הורס עם זה שלדעתך ראפ זה לא מוזיקה לדעתי זה סוג אחר של מחוננות. ואם כבר אתה מדבר איתי על ליצור מוזיקה, אז תשמע קלאסית. אני מבטיח לך ששם היוצרים הרבה יותר גאונים מסטינג |
אני מסכים שטופאק היה מדהים
אבל אני חושב שגם לפיפטי יש כמה ליריקות חמודות ביותר
אגב, תמיד ידעתי שבעומק ליבך אתה חנון 
ההיפ הופ שהכי מדבר אלי זה דברים ישנים יותר כמו
A Tribe Called Quest
!
חובה לנסות דברים שלהם כמו
Check the Rhime (!!!!!)
Sucka Nigga (!!!!)
Ham 'n' Eggs
היום קשה למצוא היפ הופ כזה...
ודותן אין מה להתבייש שאתה שומע מזרחית.
ובמקרה של עופר לוי שמעת כבר את
"החזירי לי את בני"
?
עשיתי לזה רמיקס קטן פעם

| Originally posted by Flotser ההיפ הופ שהכי מדבר אלי זה דברים ישנים יותר כמו A Tribe Called Quest ! חובה לנסות דברים שלהם כמו Check the Rhime (!!!!!) Sucka Nigga (!!!!) Ham 'n' Eggs היום קשה למצוא היפ הופ כזה... ודותן אין מה להתבייש שאתה שומע מזרחית. ובמקרה של עופר לוי שמעת כבר את "החזירי לי את בני" ? עשיתי לזה רמיקס קטן פעם |
| Originally posted by yahel222 לא אמרתי שראפ זה לא מוזיקה - אל תכניס מלים לפי אמרתי ש50 סנט לא עושה מוזיקה טופאק הוא אחד היוצרים הכי טובים אי פעם ואני גם מאד נהנה לשמוע שירים של קנייה וסט שיכול להתגלות כטופאק החדש... אבל 50 סנט - די על הפנים סתם מקלל ומדבר שטויות עם קצת קצב ברקע.... לא קונה את כל החארטה של גנגסטר וכו' |
דותן אני ניגנתי שלוש שנים בילדות (יסודי) ואי אפשר בכלל להשוות
את מה שאתה מנגן שאתה ילד, לעומת מה שאתה מנגן ומבין במוזיקה שאתה מנגן בגיל בוגר (אני מנגן כבר שנה עכשיו) אני באמת ממליץ לך לחזור לזה מתישהו
בכל מקרה, דותן אז למה אתה לא הולך להופעה של דפש מוד?
אני מסכים שיש הבדל בין היפ הופ לראפ 
| Originally posted by DjChook דותן אני ניגנתי שלוש שנים בילדות (יסודי) ואי אפשר בכלל להשוות את מה שאתה מנגן שאתה ילד, לעומת מה שאתה מנגן ומבין במוזיקה שאתה מנגן בגיל בוגר (אני מנגן כבר שנה עכשיו) אני באמת ממליץ לך לחזור לזה מתישהו בכל מקרה, דותן אז למה אתה לא הולך להופעה של דפש מוד? אני מסכים שיש הבדל בין היפ הופ לראפ |
קראתי שדפש מוד כל היום שומעים פרוג האוס במלון
תכלס הראפ\ההיפ הופ הכי מוצלח היו בשנות ה90 למרות שגם היום אם מחפשים טוב אפשר למצוא איכות במוזיקה הזאת
| Originally posted by Viber קראתי שדפש מוד כל היום שומעים פרוג האוס במלון |
לכו לקנות כרטיסים ואז תבינו בהופעה, כמה מעריצים יש להם בארץ, שמחכים כבר איזה 15 שנה לראות אותם בארץ, במידה ולא ראו אותם בחו"ל
הם עיקר הסיבה לטרד הזה וכבודם במקומם מונח
הסיבה העיקרית שאני לא אלך להופעה
היא שאני לא ממש מכיר את השירים שלהם,
זאת אומרת אני מאמין שיש מלא שירים שלהם שישמיעו לי ואני אגיד "בטוח שאני מכיר" אבל בסופו של דבר אני לא ממש מכיר
לכן אני חושב שזה מצחיק להתחיל עכשיו לשמוע אותם וללכת להופעה במיוחד כי יש אותה.
אגב, קניתי כרטיס ל 50סנט
אתם מוזמנים לסקול אותי
חן, אם אתה רוצה להתחיל ולהכיר את דפש מוד אז תקנה או תוריד את האוספים שלהם אחד הוא בין השנים 81-85, ויש אוסף נוסף כפול שהוא מכיל את הלהיטים שלהם בין 86 - 98.
אחר כך תמצא איך לשמוע את 101, שזהו דיסק כפול של הופעה חיה שלהם, פשוט דיסק מעולה. 101 הוא הדיסק הראשון שיצא לי לשמוע של דפש מוד, ומשם המשכתי הלאה
תודה, לאח שלי יש את הדיסקים שלהם בלי קשר 
אגב, קראתי עכשיו שבהופעה של פיפטי סנט יש חימום של סאבלימינאל
וסוגרים איך לא.... עם סקאזי 
חחח עכשיו תהנה כפליים
מעניין איך פיפטי סנט יגיב כשהוא יראה את היצור הזה..
| Originally posted by DjChook תודה, לאח שלי יש את הדיסקים שלהם בלי קשר ![]() אגב, קראתי עכשיו שבהופעה של פיפטי סנט יש חימום של סאבלימינאל וסוגרים איך לא.... עם סקאזי |
| Originally posted by yahel222 לא הבנתי פה כמה דברים.... שחר - בדברי שלמה שרף, תפסיק לבלבל תביצים אין לך מושג בכלום - אתה אמנם חושב שאתה הכי תותח בהכל אבל עוד כמה שנים תגדל ותבין שזה ממש לא ככה ובעצם אתה לא מבין כלום אם אתה רוצה עצה - עד שזה יקרה - עדיף שתשתוק ככה גם תלמד קצת יותר להקשיב |
| Originally posted by Shahar לך תזיין תמוח לאנשים אחרים וכמו שאמרתי על סאשה אני ילך לפסטיגל ולא לזמר המעפן הזה שלא שווה 20 שקל פחחחחחח |
| Originally posted by Shahar לך תזיין תמוח לאנשים אחרים וכמו שאמרתי על סאשה אני ילך לפסטיגל ולא לזמר המעפן הזה שלא שווה 20 שקל פחחחחחח |
| Originally posted by Glenn-Holmes לפני שנולדת הוא היה כוכב ענק עבור אנשים רבים שחיו בשנות ה-80 הוא היה בגדר של כמעט אליל כמה מהשירים היפים ביותר שנכתבו בוצעו על ידו (לא סגור על זה שהוא כתב אותם אבל יכול מאוד להיות שכן) אז אתה לא מוכן לשים עליו 20 שקל ומעדיף ללכת לפסטיגל שם יש חבורת ילדים שעוד לא התבגרו ומשום מה משלמים להם הרבה כסף כדי להופיע על הבמה עוד לפני שהם בכלל כתבו שיר (אם הם בכלל מתכוונים לעשות את זה אי פעם) הטעם המוזיקלי שלך ממש מעוות ברמות - לא בגלל משאתה אוהב יותר או פחות אלא בגל הזלזול המגוחך שלך בדברים שאתה לא אוהב |
| Originally posted by yahel222 http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3260503,00.html מצטער...אבל גם אם תביא את טייסטו, ארמין, ואן דייק, שולץ, סאשה, דיגוויד, אוקנפולד, סקאזי, אסטריקס, אינפקדטד וכל מי שאתה רוצה לא תביא מעל 10000 איש קצת כבוד לשאר הדברים אין מה להגיב |
| Originally posted by Shahar פסדר הוא היה כוכב ענק אז? גם דודו טופז פעם היה כוכב והיום אין לו רייטינג בגרוש זה לא משנה מה היה פעם מדבר על היום והיום עברו כמה דורות מאז המעפן הזה ואני שם כסף שהמון אנשים הלכו לשם בשביל להגיד שהם היו שם בדיוק כמו שחן הזכיר מקודם אל תהיה בטוח בכלל מספיק שתביא את ארמין וטייסטו למקום מספיק גדול שיכול להכניס מספיק אנשים ותאמין לי שאתה כן תוכל להביא כזה קהל בינתיים כל מסיבה שראיתי את ארמין או טייסטו הייתה מפוצצת עד כדי כך שלא היה מקום אז אתה לא יכול להיות בטוח שאם יביאו מקום יותר גדול הוא לא יתמלא גם חוץ מזה אל תשכח שסטינג פעם ראשונה בארץ תחשוב אם היום אחרי שטייסטו מוכר באמת בישראל היו מביאים אותו בפעם הראשונה או תחשוב אם יעשו הפקה שאפשר להיכנס אליה מכל הגילאים ..הכל ייראה שונה |