TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- סט ראשון!
Pages (3): « 1 [2] 3 »
| quote: |
| Originally posted by arik אחלה טרקים אבל אם אתה שואל את דעתי האישית אז אני אוהב להתחיל ברגוע או אם לא רגוע לפחות לא להתחיל במלודיות מפוצצות אני חושב שגם הדיי גיי וגם הקהל נהנים יותר אם יש הדרגה בסט אבל זו רק דעה שלי הכל מקרה אחלה סט ....!!!!! |
Re: סט ראשון!
| Originally posted by Scorchio חברים מיקססתי אתמול סט שיצא לפי דעתי ממש טוב ולהלן הטראקליסט 01. Aura - Destination Skyline 02. Dumonde - Never Look Back [DJ Tiesto Remix] 03. 4 Strings - Into The Night [Original Mix] 04. Paul Van Dyk - Tell Me Why [Vandit Mix] 05. Rank 1 - Awakening 06. Flutlicht - Icarus [Deadalus Mix] 07. Yoda - Definitley [Original Mix] 08. Dirt Devils - The Drill [Evacuation Remix] 09. Yoji Biomehanika - Ding A Ling [DJ Scot Project Remix] 10. Yves Deruyter - Back To Earth [Public Domain Remix] 11. Nu NRG - Dreamland שיפורים, הצעות ועוד בשביל להגיע לסט המושלם בשביל דיסק הדמו שלי יתקבלו בברכה. |
| Originally posted by Gil Shwarts הייתי עושה את זה בעצמי אבל קיבלתי ציוד חדש ואני לומד אותו כרגע... |
2 Vestax PDX-d3S - פטיפונים
2 Pioneer CDJ-1000
הייתי אמור לקבל גם מיקסר של פיוניר אבל הוא הביא לי איזה מיקסר צרפתי של ETP
אנערף מזה החברה הזאת אבל אחלה סאונדים אני מוציא ממנו
| Originally posted by Gil Shwarts 2 Vestax PDX-d3S - פטיפונים 2 Pioneer CDJ-1000 הייתי אמור לקבל גם מיקסר של פיוניר אבל הוא הביא לי איזה מיקסר צרפתי של ETP אנערף מזה החברה הזאת אבל אחלה סאונדים אני מוציא ממנו |
תתחדש על הציוד גיל!!!!
אני עדיין חושב שהייתי מוציא מהסט את 4 סטרינגס ואת דרימלנד
אבל חפיף
| Originally posted by Gil Shwarts 2 Vestax PDX-d3S - פטיפונים 2 Pioneer CDJ-1000 הייתי אמור לקבל גם מיקסר של פיוניר אבל הוא הביא לי איזה מיקסר צרפתי של ETP אנערף מזה החברה הזאת אבל אחלה סאונדים אני מוציא ממנו |
אוקיי אני יערוך כמה שינויים בסט כמו שגיל אמר אני יכניס את מינימליסטיקס במקום הרביעי ואת ברוקלין באונס במקום העשירי
אבל אני עדיין מתעקש לסיים עם דרימלנד
וברגע שאחי יחליף לי כרטיס קול אני יעלה אותו לאינטרנט.
| Originally posted by Agent-Fire תחדש אחי... כמה עלה? .... או שזה חינם? איזה כייף לך!!! |
רגע
ההורים שלכם קונים לכם הכל?!
| Originally posted by NyKoN רגע ההורים שלכם קונים לכם הכל?! |
וואו!
1000
שקל כל הציוד?!?!
שני קומפקטים וזוג פיוניר 1000.....

| Originally posted by Gil Shwarts יש לך בעיה עם זה? וחוץ מזה, אבא שלי הביא לי את זה מחו"ל ואני יחזיר לו ת'כסף בדיוק כמו שעשיתי בפעמים הקודמות. |
| Originally posted by Gil Shwarts לאבא שלי יש חבר שהוא יבואן של ציוד אלקטרוני והוא פגש אותו בפריז אז כל הציוד הזה עלה לו בסביבות ה1000 שקל משהו כזה... אני לא ממש יודע כי הוא לא אומר לי צח, תעשה מה בזין שלך אח שלי |
| Originally posted by NyKoN תאמת כן זה לא הוגן כל מה שאני רוצה לקנות אז ההורים שלי רוצים שאני אשלם ואולי הם רק ילוו לי את הכסף |
זהו שאני לא מכיר אף אחד
אין מה לעשות
עם הזמן אני אחסוך כסף לציוד ולאט לאט אני אקנה אחלה ציוד
יופי בהצלחה
ועד אז תפסיק להיות כזה קוטר
בחברות אחי 
חחחחחח
תודה
| Originally posted by Gil Shwarts אני מוכן למכור לך ת'ציוד ב10000 שקל אם יש לך אחי (מוריאנו) רק תראה לי איגרות חוב והציוד שלך |

| Originally posted by Gil Shwarts מה אני יעשה שיש לי קומבינות אולי כדאי שתצא קצת מהבית ותתחיל לבלות עם אנשים שמכירים אנשים שמכירים אנשים. והמשפחה שלי לא ממש עשירה וכמו שאמרתי, אבא שלי מכיר יבואן! אני מוכן למכור לך ת'ציוד ב10000 שקל אם יש לך אחי (מוריאנו) רק תראה לי איגרות חוב והציוד שלך |
טוב שאמרת לי את זה
אז אני לא ימכור לך אותם
אני ימכור אותם למישהו שירצה עליהם 12 אלף 
חברים חברים אבל כשזה מגיע לעסקים כל אחד לעצמו 
| Originally posted by Agent-Fire יש לי 1300 שקל ![]() מה אני יכול לקנות בזה? אני יכול להשיג 2000 עבור הקומפאקטים אני רוצה קומבינות |

| Originally posted by Gil Shwarts טוב שאמרת לי את זה אז אני לא ימכור לך אותם אני ימכור אותם למישהו שירצה עליהם 12 אלף ![]() חברים חברים אבל כשזה מגיע לעסקים כל אחד לעצמו |
אמממממממממממ
לא 
אני ישמור אותם אצלי למשך זמן בלתי מוגבל עד להודעה חדשה אבל אם אני ימכור, אתה תהיה הראשון שיידע על זה