TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- מה דעתכם?
Pages (2): « 1 [2]
שיכנס אז מה?!
אם מצביעים לו ורוצים אותו מגיע לו להיכנס
כל עוד הכל חוקי הוא יכול גם לקחת מקום ראשון אם יש לו קולות
שחר ממתי אתה בעד עופרה.....
תגידו לי משו.. זה לא קצצצת פשוט לרמות את התחרות הזאת?
כאילו מישהו בודק (איכשהו) שלא מדובר בהצבעה מזויפת כאילו אני יכול עכשיו לפתוח 3 תיבות אי מייל חדשות ולשלוח קולות
וזה עוד שיטה חובבנית.. כל ההאקרים וזה יכולים לעשות פעלולים נון סטופ עם ההצבעות האלה
| quote: |
| Originally posted by YoraY שחר ממתי אתה בעד עופרה..... תגידו לי משו.. זה לא קצצצת פשוט לרמות את התחרות הזאת? כאילו מישהו בודק (איכשהו) שלא מדובר בהצבעה מזויפת כאילו אני יכול עכשיו לפתוח 3 תיבות אי מייל חדשות ולשלוח קולות וזה עוד שיטה חובבנית.. כל ההאקרים וזה יכולים לעשות פעלולים נון סטופ עם ההצבעות האלה |
| Originally posted by YoraY שחר ממתי אתה בעד עופרה..... תגידו לי משו.. זה לא קצצצת פשוט לרמות את התחרות הזאת? כאילו מישהו בודק (איכשהו) שלא מדובר בהצבעה מזויפת כאילו אני יכול עכשיו לפתוח 3 תיבות אי מייל חדשות ולשלוח קולות וזה עוד שיטה חובבנית.. כל ההאקרים וזה יכולים לעשות פעלולים נון סטופ עם ההצבעות האלה |
| Originally posted by Shahar לא בעד אבל אם יבחרו בו שינצח מה תרוצה? ובקשר להאקרים אם אני לא טועה לפני שמקבלים את ההצבעה שלך אתה מקבל אימייל וצריך לאשר אותו ובגלל זה אי אפשר לעשות שום דבר אוטומטי רק ידני |
סעמק שאני חושב על זה הייתי צריך להצביע גם ל
Martin Roth
פשוט מגיע לבחור! ושמישו יעשה טובה ויצביע לו בשבילי