TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- דף חדש בין ט"א לשחר :) זרמו בחיוביות
Pages (2): « 1 [2]
וואי, איזה חפירות לכבוד יום כיפור, חבל על הזמן.
אני מחזיק בדעה, שלכל אחד יש דעה משלו, בלי קשר לדעות של אנשים אחרים, ברור שלא כולם יסתדרו עם כולם כאן או בכלל, ולא תמיד נושא כזה של ניסיון לפתוח דף חדש אכן ישיג את המטרה שלו.
לסיכום, מה שרציתי לומר זה, ברור שמי שנותן כבוד מקבל כבוד בחזרה, אבל אתם צריכים להבין שלפעמים אי אפשר לשנות דעה של בנאדם לגבי אנשים אחרים,, לא משנה באיזה נושא מדובר
לא מוצא סיבה לצוטט אחרים,
:כולכם אמרתם יפה
לפעמים אי אפשר לשנות גישה של מישהו אחר
במיוחד שהולכים ראש בראש ומנסים להצדיק את הדעות שמאמינים בהן
סך הכל
גם אני מבקש סליחה
אם נוכל להתווכח פחות ויותר לדבר בכבוד אחד לשני
בהבנה שאי אפשר לשנות דברים במיוחד כשמנסים בכוח
....
מי קבע מי יחליט מי צודק
אני גם רוצה לנצל את הבמה כדי לכתוב הודעת סיכום
אני מצטער שהשארתי את הפורום בידיים שלי תקופה ארוכה כ"כ
אני יודע שלא הייתי מוד טוב, ושנכשלתי בהעלאת המורל הציבורי
אני כן שמח שמצאתי לנכון להעביר אותו לידיים נכונות של אילן
שעושה עבודה מדהימה בכל מה שקשור להעלאת העיניין בפורום
וגם אם אני כבר לא כותב או קורא הכל, תמיד ישאר לי מקום בלב לקהילה הזאת
אני רוצה לבקש סליחה מכל מי שעמדתי בדרכו בהגשמת היעדים שלו
ומקווה שהשנה הבאה עלינו לטובה תהיה שנת בריאות ואושר, ועשייה משותפת
חברים, תבינו, אנחנו האליטה של העם. הממוצע אייקיו פה באמת נושק גבוה, ובגלל זה אני לא מוכן לוותר על הדיונים האינטלקטואלים פה, להיפך
אפילו מעניין אותי אישית לקרוא את הריבים שיש לכם עם שחר, אם מסתכלים על זה מהצד, כמו שחלק מהפעמים יוצא לי, אז אפשר ללמוד מזה הרבה על אופי של בנאדם,
במיוחד שאני מכיר את שחר כבר 6 שנים בערך, אולי אפילו יותר, ואני חווה את כל השינויים שנסגרים עם הבנאדם הזה, זה באמת מפליא אותי
ואם הייתי לומד פסיכולוגיה, הייתי עושה עליך דוקטורט שחר, אין ספק בכלל
ההודעה הזאת גם מתיימרת לסכם שש שנים בקהילה הזאתי, שאני אחגוג בימים הקרובים,
אני מתחיל באוקטובר שנה ראשונה של מדעי המחשב וניהול באוניברסיטת ת"א
ומי יודע כמה זמן יהיה לי לעיסוקים שעד היום נראו טריוויאלים כמו המצאות בפורום שאני אוהב... אני מקווה שאמצא את הזמן להתעדכן ולשמור עם החבר'ה פה על קשר. כי אני באמת אוהב את כולכם.
Remember Chook.
נ.ב. זוהי ההודעה ה 9500 שלי בפורום. אוהב את כולכם
| quote: |
| Originally posted by DjChook אני גם רוצה לנצל את הבמה כדי לכתוב הודעת סיכום אני מצטער שהשארתי את הפורום בידיים שלי תקופה ארוכה כ"כ אני יודע שלא הייתי מוד טוב, ושנכשלתי בהעלאת המורל הציבורי אני כן שמח שמצאתי לנכון להעביר אותו לידיים נכונות של אילן שעושה עבודה מדהימה בכל מה שקשור להעלאת העיניין בפורום וגם אם אני כבר לא כותב או קורא הכל, תמיד ישאר לי מקום בלב לקהילה הזאת אני רוצה לבקש סליחה מכל מי שעמדתי בדרכו בהגשמת היעדים שלו ומקווה שהשנה הבאה עלינו לטובה תהיה שנת בריאות ואושר, ועשייה משותפת חברים, תבינו, אנחנו האליטה של העם. הממוצע אייקיו פה באמת נושק גבוה, ובגלל זה אני לא מוכן לוותר על הדיונים האינטלקטואלים פה, להיפך אפילו מעניין אותי אישית לקרוא את הריבים שיש לכם עם שחר, אם מסתכלים על זה מהצד, כמו שחלק מהפעמים יוצא לי, אז אפשר ללמוד מזה הרבה על אופי של בנאדם, במיוחד שאני מכיר את שחר כבר 6 שנים בערך, אולי אפילו יותר, ואני חווה את כל השינויים שנסגרים עם הבנאדם הזה, זה באמת מפליא אותי ואם הייתי לומד פסיכולוגיה, הייתי עושה עליך דוקטורט שחר, אין ספק בכלל ההודעה הזאת גם מתיימרת לסכם שש שנים בקהילה הזאתי, שאני אחגוג בימים הקרובים, אני מתחיל באוקטובר שנה ראשונה של מדעי המחשב וניהול באוניברסיטת ת"א ומי יודע כמה זמן יהיה לי לעיסוקים שעד היום נראו טריוויאלים כמו המצאות בפורום שאני אוהב... אני מקווה שאמצא את הזמן להתעדכן ולשמור עם החבר'ה פה על קשר. כי אני באמת אוהב את כולכם. Remember Chook. נ.ב. זוהי ההודעה ה 9500 שלי בפורום. אוהב את כולכם |
ררררררררררר
לא נראה לי שיהיה לי זמן לקרוא את כל זה בקרוב
אז קיצור מי שנפגע סליחה לו
ומי שלא נפגע בטוח עוד יגיע יומו 
חחחחחחח

קיצר רואים אותך בשישי בנקסט שחר?
יופי..
שחר פתח דף חדש
יוראי יפתח דף חדש
וכולנו נרגע.
באמת נימה אופטימית לפתוח איתה שנה חדשה 
חן שיהיה בהצלחה בלימודים!
אני לומד במכינה אז בעקרון אני באיזור המעונות כל היום אבל אולי נפגש באוניברסיטה
נו נו כמה זמן עבר מאז שאני בקהילה הזאת והרבה דברים השתנו חוץ מאשר דבר אחד וזה נסיונות הגישור בין שחר לשאר הפורום
ואני?אני לא מבין בכלל מה העניין
שיכתוב מה שבא לו
למה אתם חייבים להגיב?
מה קרא למושג"התעלמות" או "להיות יותר חכם מהשני ולא להגיב"
אתם אשמים במצב בדיוק כמוהו כי אתם נגררים למריבות ול"דיוניפ" איתו במקום פשוט לדלג על ההודעה שלו כאילו לא היתה
חלאס עברנו את הגן וגם את חטיבת הביניים.חלק עברו הרבה מעבר לזה
אז בכל הזמן הזה למדתם מתמטיקה ואנגלית,אבל להתעלם לא למדתם?
אני לא נכנס לפה הרבה אבל כל פעם שאני נכנס לאיזה תרד אני ישר קולט אחרי 10 הודעות שמתחילה עוד מריבה עם שחר כי עוד מישהו מתעצבן מהפוסטים האופייניים לו
אז אם עוד לא קלטתם שזה היה המצב עם שחר מאז ומעולם,כנראה שאתם המפגרים בכל הנושא הזה
תתבגרו אתם ופשוט אל תתייחסו !
אני יודע שאני הפסקתי להתייחס מזמן
ותאמינו לי,הייתי רב איתו מספיק.שחר יכול להעיד על יחסי האיבה ביננו
אבל די,למדתי איך מתמודדים עם זה:
פשוט לא מתמודדים 
| Originally posted by Black Dragon חחחחחחח ![]() קיצר רואים אותך בשישי בנקסט שחר? |
אני במקרה עושה רשימות לנקסט.. 
מה שאומר במקום לקנות במוקדמות..אז נרשמים אצלי ברשימות
זה אותו מחיר 80 שח
אני שם בכל מקרה 
לא תתפסו אותי באומן בשישי הקרוב, כדי לשמוע את סקאזי
אף על פי שאני לא כותב הרבה אני רוצה להגיד שגם אני פותח דף חדש
עשיתי הרבה דברים רעים השנה...
1.לא כתבתי הרבה בפורום
2.כמעט גרמתי למוות הכלב שלי (בטעות..סליחה בוני!)1
3.התעצלתי להכין שעורי בית
4.מעולם לא רבתי עם שחר בזמנו שהייתי כותב פה.
סליחה שחר
| Originally posted by arik אף על פי שאני לא כותב הרבה אני רוצה להגיד שגם אני פותח דף חדש עשיתי הרבה דברים רעים השנה... 1.לא כתבתי הרבה בפורום 2.כמעט גרמתי למוות הכלב שלי (בטעות..סליחה בוני!)1 3.התעצלתי להכין שעורי בית 4.מעולם לא רבתי עם שחר בזמנו שהייתי כותב פה. ![]() סליחה שחר |
| Originally posted by Shahar אין על מה אחי מתי רואים אותך כבר שנים לא יצא לי לראות אותך נעלם ממסיבה ח |
| Originally posted by Glenn-Holmes חחחח... וואי שכחתי לגמרי שאריק היה נעלם סדרתי! |
| Originally posted by .A.Y. חחחח מה שמצחיק זה שאני בחיים לא ראיתי אותך נותן כבוד למישהו או בכלל למשהו כאן בפורום אז איזה כבוד אתה רוצה לקבל? אתה פותח ריב עם כל דבר שזז אני אפילו לאדע מה אמרתי שגרם לך לחפש אותי באייסיקיו בשביל לאיים כי דוגרי אתה לוקח הכל רציני מדי ואישי מדי אז מה יעזור שעכשיו אנשים יפתחו איתך דף חדש כשבטח עוד כמה ימים שוב תבוא עם הגישה האנטי שך ותרגיז את כולם?? ואנלא בא שוב לחמם אותך או משו פשוט תחשוב על זה רגע |
טוב קצת באיחור כי לא יצא לי לקרוא תטרד הזה....
אז רק רוצה לבקש סליחה על כל הוויכוחים ריבים ואם פגעתי במישהו ומה שלא גם משחר וגם משאר אנשי הפורום.....