TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- אני נוסע לאילת יום רביעי...
Pages (3): « 1 [2] 3 »
אחי... אם אתה כבר באילת- גם ידידה שלי שם... עשה טובה זיין אותה שתעזוב את החבר הדפקט הזה שלה.... אני לא יכול לראות אותם ביחד זה עושה לי בחילה

טוב יאללה זה כבר נשמע דפוק 
בכל מקרה אחי- תהנה!
| quote: |
| Originally posted by s0undw4v3 אחי... אם אתה כבר באילת- גם ידידה שלי שם... עשה טובה זיין אותה שתעזוב את החבר הדפקט הזה שלה.... אני לא יכול לראות אותם ביחד זה עושה לי בחילה ![]() טוב יאללה זה כבר נשמע דפוק ![]() בכל מקרה אחי- תהנה! |
כושי... 40 נחשים שם שייכים לחבר הכי טוב שלי.... הם עשו הסכם שבכושי יטפלו בהם וכשחבר שלי משתחרר הוא לוקח את כולם בחזרה והם כבר יהיו שווים איזה 30 אלף שקל יותר מלפני שהוא יתגייס
ד"א זה ים כסף, פיתון מתכדרר תינוק אפשר לקנות ב 150 שקל ואחרי כמה עכברים וכמה חודשים הוא מגיע לאיזה 1000 שקל
חבר שלי יוני קנה מחשב ומערכת רק מהרווחים של הגדילה
| Originally posted by Ariels כושי... 40 נחשים שם שייכים לחבר הכי טוב שלי.... הם עשו הסכם שבכושי יטפלו בהם וכשחבר שלי משתחרר הוא לוקח את כולם בחזרה והם כבר יהיו שווים איזה 30 אלף שקל יותר מלפני שהוא יתגייס ד"א זה ים כסף, פיתון מתכדרר תינוק אפשר לקנות ב 150 שקל ואחרי כמה עכברים וכמה חודשים הוא מגיע לאיזה 1000 שקל חבר שלי יוני קנה מחשב ומערכת רק מהרווחים של הגדילה |
זה תעשיה... אנשים מגדלים נחשים משני מינים ואז הנחשה משריצה איזה מיליון נחשים קטנים
חבר שלי היה מחזיק בבית ארון שלם רק עם כלובים לעכברים והחולדות שהוא היה נותן לנחשים הוא גם היה עושה טבלאות מי אכל כמה ומתי
בגדול יוני (חבר שלי) היה קונה מיבואנים עד שהוא התחיל לגדל בעצמו, לפני שהוא התגייס הוא היה האספן ה 4 במדינה בגדול של האוסף שלו אבל הוא מכר את הרוב ו איזה 40 הוא שם אצל כושי והשאיר איזה 4 בבית בשביל הכיף
| Originally posted by Ariels זה תעשיה... אנשים מגדלים נחשים משני מינים ואז הנחשה משריצה איזה מיליון נחשים קטנים חבר שלי היה מחזיק בבית ארון שלם רק עם כלובים לעכברים והחולדות שהוא היה נותן לנחשים הוא גם היה עושה טבלאות מי אכל כמה ומתי בגדול יוני (חבר שלי) היה קונה מיבואנים עד שהוא התחיל לגדל בעצמו, לפני שהוא התגייס הוא היה האספן ה 4 במדינה בגדול של האוסף שלו אבל הוא מכר את הרוב ו איזה 40 הוא שם אצל כושי והשאיר איזה 4 בבית בשביל הכיף |
סנטימטר מהקצה של הזנב יש כיסים, לזכר יש פין קטן שהוא דוחף לכיס של הנחשה
| Originally posted by Ariels סנטימטר מהקצה של הזנב יש כיסים, לזכר יש פין קטן שהוא דוחף לכיס של הנחשה |
אחי, יוני הזה מורעל על נחשים תחת
יש לו על כל יד קעקוע ענקי של נחש
ביד אחת זה קוברה
ביד השניה זה מין נחש שכאילו נכנס ויוצא אל מתחת העור
נ.ב
שמישהו יעמוד וישתין מהגשר באילת אני בנזונה אם מישהו קופץ למים
| Originally posted by Ariels ביד השניה זה מין נחש שכאילו נכנס ויוצא אל מתחת העור נ.ב שמישהו יעמוד וישתין מהגשר באילת אני בנזונה אם מישהו קופץ למים |
עזוב גם הספינות משחררות את כל הטינופת שלהן למים וגם המים פאקינג מלוחים מדי, אחי אני אוהב הכל באילת חוץ מהמים
יו!!!!!!!!!!!!
האיש עם הנחש!!!
הוא מסתובב על הגשר שם!
הכייייי קורע מצחוק!
אני נשפך ממנו כל פעם מחדש
| Originally posted by NyKoN יו!!!!!!!!!!!! האיש עם הנחש!!! הוא מסתובב על הגשר שם! הכייייי קורע מצחוק! אני נשפך ממנו כל פעם מחדש |
מה אחי?!
אני ראיתי אותו על הגשר לפני שבועיים!
הוא כזה זקן אשכרה עם מבטא רוסי שיש לו נחש עליו ואומר קבוע רוצה תמונה עם נחש
| Originally posted by NyKoN מה אחי?! אני ראיתי אותו על הגשר לפני שבועיים! הוא כזה זקן אשכרה עם מבטא רוסי שיש לו נחש עליו ואומר קבוע רוצה תמונה עם נחש |
שלום שלום כולם....
אני עדיין באילךת פשוט יש פה אינטרנט חינם....
בדיוקעכשיו סוגרים אז אני עושה את זה קצר אדיר פה
ורועי ראיתי את האיש עם הנחש.....
טוב שמעו עכשיו סוגרים פה את המחשבים אז אני יגיב על הט'רדים מחר
| Originally posted by Dj Moriano שלום שלום כולם.... אני עדיין באילךת פשוט יש פה אינטרנט חינם.... בדיוקעכשיו סוגרים אז אני עושה את זה קצר אדיר פה ורועי ראיתי את האיש עם הנחש..... טוב שמעו עכשיו סוגרים פה את המחשבים אז אני יגיב על הט'רדים מחר |
Some1 is 2 addict
מישהו צריך למצוא מישהי דחוף!!!!
הוא באילת שיעשה חיים במקום להיות פה
| Originally posted by DjChook Some1 is 2 addict |
דבר ראשון חזרתי.....
דבר שני מה הבעיה שלכם??? אסור לבנאדם לבדוק תוצאות ספורט???
ובאותו זמן לקפוץ ולהגיד שלום????
ויובל למה לא להכנס?..?
איך היה אחי
ספר חוויות
פגשת את האיש עם הנחש??
| Originally posted by Hell_Copter איך היה אחי ספר חוויות פגשת את האיש עם הנחש?? |
| Originally posted by Dj Moriano מצאתי ארנק עם מאתיים דולר וכרטיסי אשראי ואני ברוב טפשוטי החזרתי אותו אל תשאלו למה כנראה הייתי ממש עייף ולא הבנתי מה אני עושה.... |
| Originally posted by Dj Moriano אכן כן רועי ואיזה קטעים כמעט היה מכות במלון בין צרפתי לקב"ט בסוף נגמר רק בדחיפות.... אני גם הלכתי מכות עם שני צרפתים בני 12 בערך אז זה לא היה פייר להם... בגלל שהייתי עם יוסי אבוקסיס וגם הייתי בסוויטה (היינו ארבע אנשים) אז קיבלנו כניסה לחדר וי.אי.פי מצאתי ארנק עם מאתיים דולר וכרטיסי אשראי ואני ברוב טפשוטי החזרתי אותו אל תשאלו למה כנראה הייתי ממש עייף ולא הבנתי מה אני עושה.... ואין לי כוח להמשיך לכתוה אינ ימשיך מחר או אחר-כך |