TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- ישיבת הממשלה
Pages (2): « 1 [2]
כוס אעמק אערס, איך אני שונא את בטלויזיה העולמית הזאתי הבת-זונה אמאמא שלה, שתמות כולה.
כל הבוקר בגלל זה לא הצלחתי לקום מהטלויזיה לשמוע את החרא שיוצא להם מהפה.... הם בכלל בודקים את השטח, מנסים לגלות את האמת לפני שהם יוצאים בחדשות ל כ ל ה ע ו ל ם ????
לא שמעתי שם איזכור אחד על ההבלגה הממושכת של ישראל, למרות פיגועים קשים שהתרחשו בתקופה זו, לא שמעתי על כך שישראל הסכימה לכל תביעות זיני וביחד איתו ניסתה להקל עוד על הרשות בהקלת רבה בתוכנית טנט לצד הפלשתינאי, לא שמעתי על כך שבמשך כל השיחות הללו להפסקת אש ארעפת ואנשיו לא הסכימו להפסקת אש ועירבו בה כל הזמן עיניינים מידניים כדי לחבל בשיחות... וגם זה שההכרזה הפתאומית של שרון לביצוע טנט ללא תנאים (שבשביל זה בא זיני) באו כש40 טנקים מקיפים את רמאללה
אז מה כן אומרים בחדשות בעולם???
ארעפת קורא להפסקת אש ללא תנאים (אפלו לא מזכירים את תגובתו של הממשל:
| quote: |
| פקיד אמריקני: בממשל לא מתרשמים מהודעת הפסקת האש של ערפאת YNET |
| Originally posted by yahel222 מעניין מה עם אריאל ומורן |
Lucky: I didnt understand a word..can u translate?
Flotser: Now u know what im experiencing every day with european media..(which are even worse). The "funny " thing is that even a terrorist attack AGAINST israel is interpreted as an answer ro the "bad" things we did. Hamazav avud..the only one who COULD speak would be Bibi...
Another pigua in jerusalem supermarket
| Originally posted by luckystrike איזה קטע - עשו לנו הקפצה שקטה בשמונה בבוקר כתירגול לשבוע הבא משבוע הבא אנחנו מוסמכים לכוננות חובשים ק'רביים מידיית אמרו לנו שיש סיכוי שנצא להוות עורף רפואי בתא"גדים יאללה איזה פחד !!! |
| Originally posted by yahel222 וברוך הבא אורן אני דותן אתה מכיר בנות מהשכבה שלך??? |
| Originally posted by oren_naor כן.... את מי אתה מכיר ? וצריך להרוג ת'ערבים |
| Originally posted by TranceGiant Lucky: I didnt understand a word..can u translate? |
| Originally posted by yahel222 תכף אני יגיד לך מי נחשבת אצלכם לכוסית בשכבה תגיד כמה שמות |
שמע תחשוב רגע ותכתוב לי מי ה5 הכי כוסיות בשכבה
פשוט מעניין אותי אם היא נחשבת שם
ואז אני יגיד לך מי טוב אחי
אולי יותר נוח באייסיקיו אם יש לך תוסיף אותי
6728528
אחלה אתר
ממולץ
| Originally posted by yahel222 שמע תחשוב רגע ותכתוב לי מי ה5 הכי כוסיות בשכבה פשוט מעניין אותי אם היא נחשבת שם ואז אני יגיד לך מי טוב אחי אולי יותר נוח באייסיקיו אם יש לך תוסיף אותי 6728528 |