TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- אבלטון לייב 6 - סרטים להכרה
Pages (2): « 1 [2]
נכון.
| quote: |
| Originally posted by Glenn-Holmes מסכים איתך שאלה מעניינת היא האם אבלטון בעתיד כן ינסו לפרוץ יותר לתחום של היצירה או שיסתפקו בייעוד שלהם כרגע |
| Originally posted by m0sh מגניב אז עם אבלטון כל אחד יוכל לתקלט ברמה הכי גבוהה |
שחר אני לא מכיר את התוכנה כל משאני יודע זה ששמעתי סט של גבריאל ודרזדן שנה שעברה והם ידועים כיוצרים שעברו כבר מזמן לתקלט באבלטון...וזה לא היה סט מושלם ברמת המקסוס...
מעבר לזה...כשהייתי עוקב קבוע אחרי התוכניות של ארמין (עד לפני חצי שנה) היו לו תוכניות שהמעברים לא היו מושלמים למרות שהביטמץ' היה בסדר...ביטמאץ' מושלם הוא לא תמיד מתכון למעבר מושלם למרות שלארמין זה באמת קרה מעט מאוד
| Originally posted by Glenn-Holmes שחר אני לא מכיר את התוכנה כל משאני יודע זה ששמעתי סט של גבריאל ודרזדן שנה שעברה והם ידועים כיוצרים שעברו כבר מזמן לתקלט באבלטון...וזה לא היה סט מושלם ברמת המקסוס... מעבר לזה...כשהייתי עוקב קבוע אחרי התוכניות של ארמין (עד לפני חצי שנה) היו לו תוכניות שהמעברים לא היו מושלמים למרות שהביטמץ' היה בסדר...ביטמאץ' מושלם הוא לא תמיד מתכון למעבר מושלם למרות שלארמין זה באמת קרה מעט מאוד |
| Originally posted by Shahar תגדיר מה זה "רמת מקסוס" ? ביטמאץ' תמיד היה וחייב להיות (אלא אם כן הם לא השתמשו בה כמו שצריך הרי שני הטראקים עומדים על אותו ביפיאם ב 100% (שוב בתנאי שהם עשו ווראפינג נכון מה שנשאר זה לדעת להכניס את הטראקים בזמן המתאים ובמקום המתאים ואני לא יודע אם הם כל כך טובים בזה.. בקשר לארמין - המיקסוס אצלו תמיד טוב והמעברים פחות הוא כנראה לא שם על זה דגש אם אתה רוצה לבחון באמת את הכח של אבלטון תשמע את המגמיקסים של ארמין ותראה לאיזה רמה גבוהה אפשר להגיע עם התוכנה פשוט מדהימים.. התוכנה יכולה להבטיח לך 100% ביטמאץ' אבל היא לא אמורה להכניס לך את הטראקים במקום המתאים איפה התפקיד שלך בתור דיג'יי? ד"א כשגיא גרבר ניגן בשרון12 הוא השתמש באבלטון והיה בנזונה |
שחר, אני מבקש להראות לך משהו...
זוכר שאמרת שאבלטון היא תוכנת עריכה\מיקסוס ולא להפקה?
אז אני מבקש ממך לשים לב לסרטון הזה:
http://www.ableton.com/live6-for-players-and-composers
זה נראה לי כמו נגינה והפקה, אני טועה?
| Originally posted by Glenn-Holmes משארמין עשה עם התוכנה במגמיקסים זה יותר עבודת אולפן השאלה שלי היא בלייב מה צריך כדי להיות מדויק מבחינת ביטמאץ' (לא שאני יעבור לאלבטון...סתם מתעניין) וגיא גרבר...הוא כבר גוזר קופונים במקומות מכובדים מאוד...השבוע הוא חימם בפאבריק הלונדוני את דיגוויד...בוא נגיד שלראות אותו בארץ בשנה הקרובה לא יהיה דבר נפוץ - מגיע לו כל הכבוד |
| Originally posted by uzi שחר, אני מבקש להראות לך משהו... זוכר שאמרת שאבלטון היא תוכנת עריכה\מיקסוס ולא להפקה? אז אני מבקש ממך לשים לב לסרטון הזה: http://www.ableton.com/live6-for-players-and-composers זה נראה לי כמו נגינה והפקה, אני טועה? |
| Originally posted by Shahar כבר אמרתי שיש את האפשרות הזאת זה יותר בשביל להוסיף קצב לסטים וכו' אי אפשר לקרוא לזה הפקה ממש לא.. |
כבר קראתי שם את כל המדריכים וביניהם את מה שהראית בסרטון
זה לא יצירה אחי
שחר אני בדיוק מנסה למצוא עכשיו תוכנה לעשיית מגה מיקס
אני מתחתן בעוד חודש ואני רוצה להכין סט של קלאב טראנס, להכניס איזה 6 קטעים בעשר דק' בערך
כרגע האבלטון נראית לי התוכנה היחידה שאיתה אפשר לעשות את זה, כבר התייאשתי מאופציות אחרות, השאלה היא האם זה קל לעשות איתה מגה מיקס, אין לי זמן להתחיל ללמוד את התוכנה לעומק כי אני דיי עסוק בהכנות לחתונה
יש מצב שתיתן לי מדריך לעשות מגה מיקס?
תודה
| Originally posted by YO-I שחר אני בדיוק מנסה למצוא עכשיו תוכנה לעשיית מגה מיקס אני מתחתן בעוד חודש ואני רוצה להכין סט של קלאב טראנס, להכניס איזה 6 קטעים בעשר דק' בערך כרגע האבלטון נראית לי התוכנה היחידה שאיתה אפשר לעשות את זה, כבר התייאשתי מאופציות אחרות, השאלה היא האם זה קל לעשות איתה מגה מיקס, אין לי זמן להתחיל ללמוד את התוכנה לעומק כי אני דיי עסוק בהכנות לחתונה יש מצב שתיתן לי מדריך לעשות מגה מיקס? תודה |
תראי,
התחלתי לכתוב לכם מדריך להכנה של מגמיקס באבלטון, אבל כמה שאני מתקדם עם זה אני רואה שאני בסה"כ מצטט מה שאומרים במדריכים בתוכנה, רק שבמדריכים שלהם זה מלווה בהדגמה "לייב", והמדריך שלי הוא עם תמונות. ככה שהכי טוב שתשתמשו במדריך שלהם ותשאלו שאלות שלא ברורות לכם..
פשוט תעברו על החלק של
WARPING
ב
MANUAL
וקצת ב
help >> lessons table of contents