TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- תכנון הפקות
Pages (2): « 1 [2]
| quote: |
| Originally posted by omergunr זה לא נכון.. צריך פשוט אישורים... |
| Originally posted by Viperon מי שאמר שצריך להתמקד בקהל הרוסי אז זה לא ממש נכון כי לקהל הרוסי בזונה היה בהתחלה אחד שניגן מסחרי כזה ראפ והאוס וכל זה ואז העלו את הטראנס לפעמים פסיכודלי ולפעמים אפטלטינג וכל השטויות האלה. הטראנס היה בשבילהם בונוס ואם אתם סתם תביאו את מרקו וי ככה סתם בלי איזה מישהו שינגן מסחרי אז הם לא יבואו. בשביל להביא גם את הקהל הרוסי אתה צריך להיות בקשר עם המפיקים של הזונה כדי שייחצנו את זה בסביבת הקהל שלהם. |
| Originally posted by benji904 http://www.intuitionrecordings.com/index.php?id=83 INTUITION SUMMER EVENT 2007 We'd all wish these kinds of parties would be heading our way....maybe one day here too |
אנשים בבקשה תתעוררו, מסיבות טבע זה לאו דווקא העלויות כמו שזה הסמים.
אתה לא תביא אומן של כמה מאות (או אלפים) של יורו בשביל לנגן ביער.
שלוש מאות איש? חלום יפה, כל ההפקה עלי אם אתה משיג 300 איש!
אם אתה לא מפרסם אני לא מבין איך תביא 300 איש.
מסיבת טבע לא מפרסמים בגדול כי תבוא לך משטרה.
איך תמכור לאנשים כרטיסים אם אין לך כניסה מסודרת.
מה לגבי אבטחה? מה לגבי מס הכנסה? מה לגבי האנשים שלא רוצים לצאת למסיבה ביער? מה לגבי תחבורה ציבורית? ומה לגבי מזג אוויר למסיבה בטבע?
תסלחו לי, מסיבת טבע אתה תשאיר לאלה שרוצים להתמסטל בשקט.
| Originally posted by YoraY משהו בסביבות ה100000-50000 שקל השקעה ראשונית |
| אנשים בבקשה תתעוררו, מסיבות טבע זה לאו דווקא העלויות כמו שזה הסמים. אתה לא תביא אומן של כמה מאות (או אלפים) של יורו בשביל לנגן ביער. שלוש מאות איש? חלום יפה, כל ההפקה עלי אם אתה משיג 300 איש! אם אתה לא מפרסם אני לא מבין איך תביא 300 איש. מסיבת טבע לא מפרסמים בגדול כי תבוא לך משטרה. איך תמכור לאנשים כרטיסים אם אין לך כניסה מסודרת. מה לגבי אבטחה? מה לגבי מס הכנסה? מה לגבי האנשים שלא רוצים לצאת למסיבה ביער? מה לגבי תחבורה ציבורית? ומה לגבי מזג אוויר למסיבה בטבע? תסלחו לי, מסיבת טבע אתה תשאיר לאלה שרוצים להתמסטל בשקט. |
| Originally posted by uzi אני שמעתי שהמפיקים מהליין בזונה התפרקו. |
| Originally posted by romigi תגיד לי על איזה כוכב אתה חי? טוב שלא אמרת תקנה את האומן וזהו. אפשר לארגן בהרבה פחות דברים שאתה לא מאמין. עשרת אלפים שקל אתה מרים הפקה מצויינת. ואל תדבר איתי על להביא את אחד מהטופ 5 של עולם הטראנס כי זה לא ר\יאלי וגם הכסף הזה לא יספיק לך. |

| Originally posted by uzi יוראי, מעט התבלבלת... בכסף הזה וטיפה קשרים אתה מביא את ארמין להופעה במקום מכובד. |
| Originally posted by uzi אנשים בבקשה תתעוררו, מסיבות טבע זה לאו דווקא העלויות כמו שזה הסמים. אתה לא תביא אומן של כמה מאות (או אלפים) של יורו בשביל לנגן ביער. שלוש מאות איש? חלום יפה, כל ההפקה עלי אם אתה משיג 300 איש! אם אתה לא מפרסם אני לא מבין איך תביא 300 איש. מסיבת טבע לא מפרסמים בגדול כי תבוא לך משטרה. איך תמכור לאנשים כרטיסים אם אין לך כניסה מסודרת. מה לגבי אבטחה? מה לגבי מס הכנסה? מה לגבי האנשים שלא רוצים לצאת למסיבה ביער? מה לגבי תחבורה ציבורית? ומה לגבי מזג אוויר למסיבה בטבע? תסלחו לי, מסיבת טבע אתה תשאיר לאלה שרוצים להתמסטל בשקט. |
עזובתך מסיבת טבע זה בדיוק השקעה של 2000 שקל תסוגר תמסיבה טבע הכי פצצות בארץ
| Originally posted by DvJ איזה אישורים אחי ?? קשה מאוד להשיג אישורים למסיבות טבע בגלל זה הם סוגרים אותם וA.Y אם זה יהיה הפצה מצומצמת אז לא עשינו בזה כלום ולא יהיו רווחים למסיבות הבאות אלא אם כל אחד ישלם מחיר גבוה מאוד בשביל המסיבה... |
טוב בוא נראה 4 שנים ממה שאני יודע אם לא יותר..
כל מסיבה לפחות 1500 כרטיס..
האנשים הכי יפים שתראה במסיבה. אין כמעט ערסים וגם אם יש אז בסבבה.. ערסים אוהבים מקומות סגורים אין להם כוח לנסוע בחולות..
אז לפני שאתה שולל תבדוק
יוראי אתה בקטע של הגזמות אהה?
רק הגברה טובה זה המחיר שציינת....
איפה גנרטיורים, לארגן שתייה, לחשוב על פרסום הגיוני וחשאי.
מגיעים יפה מאוד ל5000-6000 ואני מדבר על הפקה צנועה בטבע שמיועדת ללא יותר מכמה מאות בודדות של אנשים
| Originally posted by romigi טוב בוא נראה 4 שנים ממה שאני יודע אם לא יותר.. כל מסיבה לפחות 1500 כרטיס.. האנשים הכי יפים שתראה במסיבה. אין כמעט ערסים וגם אם יש אז בסבבה.. ערסים אוהבים מקומות סגורים אין להם כוח לנסוע בחולות.. אז לפני שאתה שולל תבדוק |
| Originally posted by Glenn-Holmes יוראי אתה בקטע של הגזמות אהה? רק הגברה טובה זה המחיר שציינת.... איפה גנרטיורים, לארגן שתייה, לחשוב על פרסום הגיוני וחשאי. מגיעים יפה מאוד ל5000-6000 ואני מדבר על הפקה צנועה בטבע שמיועדת ללא יותר מכמה מאות בודדות של אנשים |
| Originally posted by .A.Y. למה נראה לך שאני לא בודק? אתה מוזמן לכתוב לי את שם הליין המדובר בהודעה פרטית כדי שאני אבדוק עם אנשים שנמצאים בסצינה הזאת יותר מאיתנו והם יאמתו\ישללו את זה בעצמם.. "ערסים אוהבים מקומות סגורים אין להם כוח לנסוע בחולות" ממש ממש לא נכון כמעט כל מסיבת טבע היום סובלת ממכת השמעונים וזאת בדיוק הסיבה שהאיכותיות מופצות בצורה מאוד מצומצמת מה שאומר קהל של 100-200 איש ברוב המקרים.. |
אגב
הדולר וגם היורו יחסית נמוכים עכשיו (כן כן גם היורו)
ככה שאפשר לחסוך כמה מאות שקלים על טיסה (דולרים) והופעה (יורו)
| Originally posted by .A.Y. שום אישור פשוט עושים הפצה מצומצמת וככה זה לא מגיע למשטרה.. אבל אם אתם הולכים על מסיבה אי שם במקום פתוח לא יגיע שום דיג'יי עם שם גדול (למרות שלא חסרים ישראלים ואני לא מבין למה ישר ללכת על מישהו מחו"ל) |
| Originally posted by Viber דיברתי לא מזמן עם איזה אחד שמארגן מסיבות טבע , באותו סוף שבוע הוא הביא את דיק טרבור ועוד איזה תקליטן פסיי מחו"ל אז את סאשה לא תביא למסיבת טבע אבל לא ניראה לי תוכל להביא אותו למועדון סביר גם רוב התקליטנים הבינונים האלו יבואו לכל מקום כל עוד אתה דואג להם,מסיע אותם ומאכיל אותם. אבל בארץ אפשר לבנות חתיכת ערב גם עם מקומיים: ORI LEVI FLASH BROTHERS דרקון כלשהו אלעד עמדי לדעתי התוכן לא יהיה שונה ברמה ממסיבה עם טיאסטו בחו"ל. ותיזכרו ילדים: גם קרים התחיל מכמה אנגלים שהתלהבו מסצנה ומוזיקה בחו"ל והתחילו מסיבות עם קהל של כמה עשרות today... |
| Originally posted by Glenn-Holmes שתדע לך שהרבה גדולים גם מקומות וגם די ג'יים התחילו ממש מקטן... ואולי זה צריך להיות החזון האמיתי להתחלה מפגשים מצומצמים של חברים שאוהבים מוזיקה... |
| Originally posted by DJMIKE להזכירך, יש שני משוגעים לדבר שמאמינים בזה באמונה שלמה |
| Originally posted by Glenn-Holmes אני לא יודע בפעם האחרונה שבדקתי מצאתי אותם במוסד גמילה מאלכוהול |
Originally posted by DJMIKE השני נמצא עכשיו במסיבת ענק בטורקיה עם יוהאן חילן וסקוט פרוג'קט |