TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- שלום לכולם...
Pages (3): « 1 [2] 3 »
| quote: |
| Originally posted by MoSH_MaN רגע רגע יובל כלי עולם ויש לו מקורות |
| Originally posted by Gil Shwarts חחחחחחחח דבר עם יובל מה הוא עשה לפוסט הזה |

HMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
ברוך הבא אחי אני רועי
אני מבין שאני לא חלק מהפורום הזה ולא מגיע לי שיזכירו אותי אה חלאות!??!
| Originally posted by Gil Shwarts מצמד = קלאצ' ברכב ![]() או צ'וק |
| Originally posted by yahel222 קודם כל תודה אחי על שהזכרת אותי !!!! עכשיו בידך טעות - צ'וק זה לא קלאץ' צ'וק זה כפתור שקיים בד"כ במכוניות ישנות והתפקיד שלו זה שהאוטו קר אז להכניס תערובת סמיכה עם יותר אוקטן ופחות אוויר (דלק שאוטו נוסע עליו הוא עשוי מאוקטן ואוויר) לא אותו דבר....לתשומת לבך !! וגדי ברוך הבא אח |
אויש מסכן גדי הוא רק רצה להגיד שלום
ממממ נזכרתי במשהו!!!!
שכל המקוקות של החדשים חיבים לעבור אצלי קודם
זה החוק פה!!!

| Originally posted by arik אויש מסכן גדי הוא רק רצה להגיד שלום ![]() ממממ נזכרתי במשהו!!!! ![]() שכל המקוקות של החדשים חיבים לעבור אצלי קודם זה החוק פה!!! |
Originally posted by DJ-Energy ![]() |
| Originally posted by yahel222 עכשיו בידך טעות - צ'וק זה לא קלאץ' צ'וק זה כפתור שקיים בד"כ במכוניות ישנות והתפקיד שלו זה שהאוטו קר אז להכניס תערובת סמיכה עם יותר אוקטן ופחות אוויר (דלק שאוטו נוסע עליו הוא עשוי מאוקטן ואוויר) לא אותו דבר....לתשומת לבך !! |
| Originally posted by DjChook דפק בך גיל.... |
| Originally posted by yahel222 הלו אל תסכסך רק תיקנתי אותו חסר לי שיכעס עלי..... |
טוב דיי לדבר עליי בקיצר
חדשות:
קיבלתי אישור לבקשת המעבר שלי לקרבי
ממחר אני עובר ליחידת דוכיפט ברמאללה ואז עזה
אז, לא תראו אותי כאן הרבה באמצע השבוע 
סחטיין!!!!!!!!1
תוציא את העצבים שלך על הערבים 
| Originally posted by Gil Shwarts טוב דיי לדבר עליי בקיצר חדשות: קיבלתי אישור לבקשת המעבר שלי לקרבי ממחר אני עובר ליחידת דוכיפט ברמאללה ואז עזה אז, לא תראו אותי כאן הרבה באמצע השבוע |
עשיתי את זה דווקא
כדי לראות מי שם לב לזה
אז אל תשחק לי אותה ביג שוט עכשיו לפני שלא יהיה לך טוב!
ברור?
| Originally posted by Gil Shwarts עשיתי את זה דווקא כדי לראות מי שם לב לזה אז אל תשחק לי אותה ביג שוט עכשיו לפני שלא יהיה לך טוב! ברור? |
רגע אז אתה היית רציני או לא???????
איך ככה מהכי ג'ובניק להכי קרבי
לא הגיוני
גיל... תשמור על עצמך...
בתחילת השירות שלי הייתי קרבי
אח"כ עברתי להיות ג'ובניק
ועכשיו אני חוזר לקרבי
פרופיל97
| Originally posted by Gil Shwarts בתחילת השירות שלי הייתי קרבי אח"כ עברתי להיות ג'ובניק ועכשיו אני חוזר לקרבי פרופיל97 |
חירמ"כ כבוד!!!!!!!!1
אבל שמעתי שחירמ"כ (דוכיפת חרוב שמשון ועוד איזה אחד חדש)
כל מה שעושים בתקפותנו האחרונה זה לפנות מתנחלים..
היש טעות בדבריי?
| Originally posted by DjChook ראסמי באמת איפה הבן דוד האדיוט שלי כבר לא נכנס לפה נטפל בו.. |
| Originally posted by yahel222 ככה מוריד מעלה פרופיל חופשי תארגן שגם אני יוכל חחח ומה עם הקריירה? |
| Originally posted by Gil Shwarts אבל כמו שאמרתי למישהו מפה באיי סי קיו, במקום להיות בדוכיפת, העבירו אותי לנחשון שזה גם טוב |