TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- חיי פשע ורשע
Pages (2): « 1 [2]
ואם היו גונבים לך?
קשה לי להאמין שהיית מצדיק את זה...

| quote: |
| Originally posted by Vman חראאאאאאאאאאאאאאאאא גם לי דפקו אוזניות לפני כמהה חודשים במועדון IOS אני מתעב אנשים כמוך!!!!!!!!!!!!! |

| Originally posted by NeMeSiS1234 אחים שלי אתם עלובים לגמרי אפשר לחשוב גנבתי אוטו או פרצתי לחנות תחיו את החיים שלכם עם קצת כיף ואדרנלין |
אל תתחיל לשחק לי אותה תמים דותן, לגנוב מסטיק זה בדיוק על אותו עיקרון של לגנוב איזה 1000 שקל... גניבה זה גניבה ולא משנה מה.
ומיכיוון שכל אחד פה גנב משהו באיזשהוא שלב של החיים שלו לא הייתי מתחיל לדבר על צדיקות, במיוחד לא אתה שיצאת מהבר קריוקי הזה בלי לשלם.
תשמע רונן הטיעון של דותן מוצדק
שמש המליונר הזה מעלים מס כל החיים שלו ומגלגל מליונים
אז לאפות על חשבונו זה לא בעיה
וגם הקיוסק בבית ספר שלנו גונב אז זה מצחיק לשלם עם 10 שקל מזויף
או לקחת בורקס עם ביצה בלי לשלם
אבל ללכת במכוון כדי לגנוב זה משהו אחר
הרי אם תופסים אותך אין מה לעשות נדפקת
אבל אם הקיוסקאי תופס אתה אומר אופס ומשלם...
אתה באת רק בכוונה זדונית
אני לא ישכח שהייתי בכיתה א והיה את כל הקלפים שאוספים ומדביקים באלבומים...
קיצר היה גם קלפים כאלה של בברלי הילס והבנות הביאו בסטוקים אותם לבית ספר... אני לא ישכח איך אני וחבר שלי זחלנו מתחת לכל השולחנות בהפסקה כדי לקחת להם... זה היה ממש מצחיק
גם כמה שנים מאוחר יותר שהיה את הפליקים וכל החרא הזה הייתי מלך בלפלח...
קניתי חבילה אחת של פליקים שיש בה 3 ובסוף היה לי מעל 1000

| Originally posted by DjChook תשמע רונן הטיעון של דותן מוצדק שמש המליונר הזה מעלים מס כל החיים שלו ומגלגל מליונים אז לאפות על חשבונו זה לא בעיה וגם הקיוסק בבית ספר שלנו גונב אז זה מצחיק לשלם עם 10 שקל מזויף או לקחת בורקס עם ביצה בלי לשלם אבל ללכת במכוון כדי לגנוב זה משהו אחר הרי אם תופסים אותך אין מה לעשות נדפקת אבל אם הקיוסקאי תופס אתה אומר אופס ומשלם... אתה באת רק בכוונה זדונית |
בתור רומני גאה אני לא אגיב
חחחחחחחחחחחחחחחחחח

רומנים הם עם שמח
כל דבר רואה לוקח
אם תשאל ת'רומני
הוא יגיד זה לא אני 
| Originally posted by eXeTik רומנים הם עם שמח כל דבר רואה לוקח אם תשאל ת'רומני הוא יגיד זה לא אני |
| Originally posted by eXeTik רומנים הם עם שמח כל דבר רואה לוקח אם תשאל ת'רומני הוא יגיד זה לא אני |

חחחח
גדול!!!!

| Originally posted by Dj Moriano ואריאל גם אני רומני.... |
אכן שמעתי כאן כמה טכניקות גניבה יפות.
אבל הגראנד פינלה שייך לי ולחברים שלי שביצענו את ה"גניבה" הכי מוצלחת
בתולדות ההיסטוריה
אני אומר "גניבה" כי זה לא בדיוק היה גניבה
חברות וחברים
ביום שישי אחד
אני ועוד 15 חברים שלי באנו למועדון חמוד מאוד בשם ה"עמק 51" שכולכם בטח מכירים.
מפה לשם ואחרי כמה דקות של תיכנונים
אחד החברים שלי שכבר הזכרתי כאן בפורום מקודם
מקס הנפיל הענק הזה פשוט בנאדם עצום.
תפס מעיל של שומר מועדון
שם אותו עליו והתחזה לשומר במועדון.
וככה הכניס את כוווווולנו חינם פלוס עוד איזה 10 חברים שלו
ואחרי זה עוד אירגן לנו משקאות מהבר חופשי שלא נדבר שבמעיל של השומר הזה היו איזה 2000 שקל שהרוסי השאיר לעצמו.
בכלל לגנוב דברים זה כיף
היינו באילת איזה 8 חברים
התפלחנו לבריכה של הרויאל ביץ' והרמנו שם איזה חמש זוגות
Reef
וחבר שלי המסטול עוד גנב פלאפון של איזה אחד מליאן
קודם כל גם אני רומני
ורונן דווקא כן יש הבדל.....
אם אתה גונב מסטיק מסופר גדול כמו קו אופ אז הם לא מרגישים את זה בכלל
אבל שאתה גונב לקיוסק קטן שזה אחד פרטי זה מאד משפיע
תחשוב למשל אם גונבים לו כמה פחיות ביום זה מצטבר
וזה יכול להגיע ל1000 שקל בחודש.....
קיצר זה לא נורא אם פה ושם מתפלחים לקולנוע או לדיסקוטק או כאלה חארטות
אבל יש דברים שלא עושים
טוב טוב, נכון דותן...
| Originally posted by Scorchio אכן שמעתי כאן כמה טכניקות גניבה יפות. אבל הגראנד פינלה שייך לי ולחברים שלי שביצענו את ה"גניבה" הכי מוצלחת בתולדות ההיסטוריה אני אומר "גניבה" כי זה לא בדיוק היה גניבה חברות וחברים ביום שישי אחד אני ועוד 15 חברים שלי באנו למועדון חמוד מאוד בשם ה"עמק 51" שכולכם בטח מכירים. מפה לשם ואחרי כמה דקות של תיכנונים אחד החברים שלי שכבר הזכרתי כאן בפורום מקודם מקס הנפיל הענק הזה פשוט בנאדם עצום. תפס מעיל של שומר מועדון שם אותו עליו והתחזה לשומר במועדון. וככה הכניס את כוווווולנו חינם פלוס עוד איזה 10 חברים שלו ואחרי זה עוד אירגן לנו משקאות מהבר חופשי שלא נדבר שבמעיל של השומר הזה היו איזה 2000 שקל שהרוסי השאיר לעצמו. בכלל לגנוב דברים זה כיף היינו באילת איזה 8 חברים התפלחנו לבריכה של הרויאל ביץ' והרמנו שם איזה חמש זוגות Reef וחבר שלי המסטול עוד גנב פלאפון של איזה אחד מליאן |
| Originally posted by Dj Moriano חחחח הראשון נחמד והשני יבני זונות גנבו לי כבר 2 זוגות reef עכשיו אני שוקל אם לקנות עוד אחד בינתיים אני הולך יחף לים ואז אני רץ מעץ לעץ כדיי להיות מתחת לעצים... |
אל תגזים, עשית ממני קרמינל
| Originally posted by yahel222 גם על זה אני מדבר שמע לך גנבו 2 זוגות אז חפיף אתה עשיר הורים יקנו עוד זוג אבל יש כאלה שעובדים בשביל לקנות זוג כפכפים מזדיין ב120 שקל (החדשים של העונה כבר 190 שקל !!! בשביל כפכף בכלל לא הגזימו) |
| Originally posted by yahel222 קודם כל גם אני רומני |
| Originally posted by Ariels גאד דמיט גנבנו את הפורום |