TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- מורן - Luckystrike מי אתה?
Pages (3): « 1 [2] 3 »
כן אני סטלה שכחתי לרשום כמה דברים
אני עדיין גר בכפר שמריהו עם ההורים, טוב לי כרגע
עשיתי תואר במדעי המחשב ואני
singer songwriter
וכן אפשר לשבת על הגג המפורסם שלי
תודה אגב!
ואיפה אתה משכיר דירה
המספר שלי
0524737175
היה לי אותו 
אגב מוש
אני עדין מנגן קלאסי בפסנתר
כבר 4 שנים עוד מעט
| quote: |
| Originally posted by m0sh כן אני סטלה שכחתי לרשום כמה דברים אני עדיין גר בכפר שמריהו עם ההורים, טוב לי כרגע עשיתי תואר במדעי המחשב ואני singer songwriter וכן אפשר לשבת על הגג המפורסם שלי תודה אגב! ואיפה אתה משכיר דירה המספר שלי 0524737175 |

אני אגיד לך מי אתה מר מורן...
אתה אחד החופרים ואני לא מאמין שגרמת לי לחזור לפה חח 
| Originally posted by Hell_Copter אני אגיד לך מי אתה מר מורן... אתה אחד החופרים ואני לא מאמין שגרמת לי לחזור לפה חח |

חחחח אם גרמתי לך ללכת לישון בראש טוב אז אני גם מבסוט... ![]()
| Originally posted by luckystrike מדעי המחשב ? ואח"כ במזרח חטפת סיבוב והבנת שאתה פורש מהעסק אה ? ספר קצת תובנות יא נקניק, גם אני צריך איזה הארה כזאת כדי לעזור את הקקה שאני מתעסק בו ![]() אני משכיר ליד רחוב הנדיב , בטשרחניכובסקי מכיר ? בקשר למפגש - מוש אתה לוקח על עצמך משימת אירוח ![]() אנני מגיעה במאי , אפשר לחכות לה למרות שיהיה קצת מוזר שכולנו נהיה בנים ואנני פוטנציאל לסוג של סרט כחול אבל בכל זאת לא נעים איפה אלונה נעלמה ? צריך לעשות גם לה קאמבק ! קיצר - מאי מפגש ? |
רועי, גם לי מגיע טיפה קרדיט חחחח
העיקר שאתה פה!!
נוש, ממש לא מוזר, אני רגילה להיות בת יחדיה בחברת בנים... אל דאגה! מסיבה לא ברורה לגמריי יש לי הרבה ידידים... ואיכשהו הזמן עושה את שלו ואני הופכת להיות חלק מהחבר'ה ואפילו שותפה בשיחות הגברים שלהם חחחח..
אבל בהחלט יהיה נחמד אם אלונה או בחורה נוספת יהיו בתמונה!!
מוש אתה מנגן בגיטרה אני מבין ?
תתכונן לארגן איזה הופעת זמר הבית על הגג

בנני - מתי במאי את פה ?
| Originally posted by luckystrike מוש אתה מנגן בגיטרה אני מבין ? תתכונן לארגן איזה הופעת זמר הבית על הגג ![]() בנני - מתי במאי את פה ? |
הלווו הלווו
אלונה היא לא עוד סתם בחורה!@#
הייתי בין הבחורות הראשונות בפורום הזה!!
שתדעו לכם יש אחלה פורום טראנס ישראלי חדש שנפתח לאחרונה
tranceil.co.il
משום מה אני בטוחה שהרוב פה כבר מכירים אותו
מווווורררררררןןןןןןןןן הבן אדם הכי עסוק בארץ, נשבעתם לכם,
אי אפשר להשיג אותו אף פעם
<3
יאללה מפגש!@@#
אני לגמרי בעד
הלו הלו
מה זה הפרסומים האלו ?!
ILTA4EVER!
| Originally posted by Tarantula מווווורררררררןןןןןןןןן הבן אדם הכי עסוק בארץ, נשבעתם לכם, אי אפשר להשיג אותו אף פעם ![]() <3 יאללה מפגש!@@# אני לגמרי בעד |

| Originally posted by Tarantula הלווו הלווו אלונה היא לא עוד סתם בחורה!@# ![]() הייתי בין הבחורות הראשונות בפורום הזה!! ![]() שתדעו לכם יש אחלה פורום טראנס ישראלי חדש שנפתח לאחרונה tranceil.co.il משום מה אני בטוחה שהרוב פה כבר מכירים אותו ![]() מווווורררררררןןןןןןןןן הבן אדם הכי עסוק בארץ, נשבעתם לכם, אי אפשר להשיג אותו אף פעם ![]() <3 יאללה מפגש!@@# אני לגמרי בעד |

| Originally posted by Hell_Copter יאללה מה את משחקת אותה שהוא עסוק... אפילו לבקר אותי שאני בחיפה את לא באה ![]() ואנני... את עזרת בסוף... את לא מבינה איזה חפירה רצה עליי מהצד של מורן לפני שאת נכנסת לתמונה |
| Originally posted by Hell_Copter יאללה מה את משחקת אותה שהוא עסוק... אפילו לבקר אותי שאני בחיפה את לא באה ![]() ואנני... את עזרת בסוף... את לא מבינה איזה חפירה רצה עליי מהצד של מורן לפני שאת נכנסת לתמונה |
אני לא ישן... אז אם כבר אז כבר..... זה מה שרציתם לא?
ואלונה... אני מחכה...
| Originally posted by Tarantula מה אני אעשה שאתה פה כשאני שיא העסוקה :S טוב בעצם אני כל הזמן עסוקה... יאללה די לבכות עוד כמה חודשים אני עוברת למרכז ואז נראה את כולכם כל הזמן |
| Originally posted by luckystrike את עוברת למרכז ?? זהו, סיימת עם התואר? עוברת לתל אביב ? |
| Originally posted by Tarantula עוד כמה חודשים מסיימת... יש לי כבר כמה אופציות לעבודה.. עכשיו מתחילה בחיפוש מטורף אחרי דירה באזור עם חברה שלי.. מה שהולך להיות בכלל לא פשוט:S |
| Originally posted by luckystrike מוש אתה מנגן בגיטרה אני מבין ? תתכונן לארגן איזה הופעת זמר הבית על הגג ![]() בנני - מתי במאי את פה ? |
| Originally posted by DjChook אגב מוש אני עדין מנגן קלאסי בפסנתר כבר 4 שנים עוד מעט |
אממ.. ניסיתי קצת ג'ז פה ושם
וגם שירים פשוטים
אני יודע לנן את
Hey there dalilah
וכל מני שטויות של היהודים/שוטי הנבואה
אבל כעיקרון, בעיקר קלאסי
| Originally posted by m0sh כן גיטרה ואני יודע קצת פסנתר (לא באמת אבל אני יכול לאלתר) חחח בכיף , אתה יכול לבוא (ולשמוע) בלי קשר מתי שבא לך ואני גם יכול לקפוץ אליך אני גר מטר טוב מאד! מה עם קצת בלוז? |
| Originally posted by luckystrike אחי בכיף אני בבית בערבים צריך איזה שאכטה בגג מיתשהו אתה מעשן ? |
| Originally posted by m0sh כן זה אני אני בן 23 באוגוסט סיימתי תואר בספטמבר שעבר ואחרי חודש טסתי למזרח ל5 חודשים(לאוס,ויאטנם,קמבודיה,הודו,נאפל) כבר בתחילת הטיול הבנתי שאני לא רוצה להתעסק בתואר. לפני כמעט 3 שנים התחלתי לנגן ולאט לאט התחלתי לעשות שירים וגם לקחתי שיעורי פיתוח קול והופעתי קצת. בטיול יצא לי לגור בהוסטל של תיירים בהנוי ולנגן כל ערב עם 6 בירות עברו עלי דברים מטורפים בהקשר למוזיקה והגעתי להארה שזה מה שאני הולך לעשות. יש לי כמה פגישות חשובות אבל בקרוב מאד אני אתחיל את הקריירה כמו שצריך ויהיה טוב ! וזהו, חזרתי לארץ די מוקדם בגלל שאחותי התחתנה וזה היה פשוט מדהים ומרגש בשבילי |