TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- ציוד...
Pages (2): « 1 [2]
ציוד תקלוט נחשב?
2 X cdj100
1 X pdx-2000 vestax turntable
1 X pcv-275 mixer vestax
1 X technics rpdj-1210 headphones
משהו אחר,
מה הרזומה של כל אחד פה מבחינת יצירה\תקלוט?
כמה זמן הוא יוצר\מתקלט? איך הוא למד את העבודה: לבד? או שלמד איפה שהוא?
מה היו ההישגים: החתמות בלייבלים וכו
מה הסגנון שאליו הוא מתחבר, ושואף ליצור\ לתקלט?
| quote: |
| Originally posted by manor משהו אחר, מה הרזומה של כל אחד פה מבחינת יצירה\תקלוט? כמה זמן הוא יוצר\מתקלט? איך הוא למד את העבודה: לבד? או שלמד איפה שהוא? מה היו ההישגים: החתמות בלייבלים וכו מה הסגנון שאליו הוא מתחבר, ושואף ליצור\ לתקלט? |
| Originally posted by Vortex_SA עכשיו אני נזכר... Delerium - After all (Vortex's Lucky remix) קראתי לו על שם הניק שלך ![]() עשיתי לזה רמיקס יותר טוב אחרי כמה זמן, יצא טוב דווקא אנשים אהבו... |
| Originally posted by luckystrike היה רמיקס בן זונה ! תדע לך שעדיין יש לי את הדיסק באוטו חידשת אותו שוב אח"כ ? לא ראיתי אותו בעמוד שלך |
נגיב לאתגר של מאנור.
ציוד קניתי פחות מחודש לאחר השחרור מהצבא בסוף 2004.
רזומה תקלוטים נחמד עם גיחה אחת במקסים, גיחה אחת בבלוק באוגוסט הקיץ, עוד כמה תקלוטים במקומות קטנים, ייבוא לארץ במסיבה בהפקתי ובהפקת רומן הפוקד אותנו כאן מדי פעם של ניקולה גאלה (שווה לציין שגם אלכס אי הזכור לטובה מכאן בעיקר מ-2003-2005 היה שותך להפקה)
מבחינת סגנון: אני חושב שבנקודת הזמן הזו הגעתי למסקנה שטראנס, הסגנון שהיווה את שער הכניסה שלי לעולם המוזיקה האלקטרונית, אותו סגנון שלפני כמה שנים עוד תהיתי האם ההתעניינות הגוברת שלי בעוד ועוד סגנונות אלקטרוניים תוריד אותי ממנו לגמרי אז התשובה התבררה כ-לא גדול ובולט...השינוי היחיד היה זמני והוא שהקדשתי פחות זמן להתעניין בטראנס חדש, אלא שמסתבר שטראנס בדיוק כמו פעם (כשאני כותב טראנס אני מתכוון רק לאפליפטינג, פרוגרסיב ומדי פעם קצת טק...פסיי וכל טראנס מעל 145 בי פי אם מעולם לא היו חלק מתחומי העניין שלי) עושה לי את זה ומרגש אותי.
כדי ג'יי כבר כמה שנים חיפשתי את המקום שלי שבו אני ארגיש אותנטי ביותר ולא מושפע באופן בולט מדי ג'יי כזה או אחר (מושפע מהרבה כיוונים זה כן אבל באיזשהו מקום להביא את ה-אני הפרטי שלי פנימה) כיום אני בעיקר מתקלט דיפ האוס וטק האוס, קשה להגיד שהסאונד הפרוגרסיבי שסחף אותי כל כך ב-2003-2006 לא מורגש בסטים שלי, זה חלק ממשהו שהתגבש אצלי בשנים האלה שהתחלתי לתקלט
בקרוב אני אולי אתחיל תוכנית רדיו חודשית ברשת בתחנה של חבר טוב מסן פרנסיסקו.
איך למדתי? כמעט לבד - את הבסיס במידה רבה עזר לי לרכוש צח שהיה חבר קבוע פה במשך שנים...הוא כבר מזמן רחוק מטראנס כך שלראות אותו כותב כאן זה לא דבר סביר
(למרות שמורן ושגיא בטח כבר יוציאו מים מהסלע)
אחרי הבסיס התאורטי הרבה אימונים הביאו אותי לרמה סבירה שממנה רק ממשיכים להתאמן עוד ועוד.
יצירה? יש שאיפות, זמן? לא כל כך...
אילן אולי קצת תסביר לי איך כדי ללמוד לבד, באיזה דרך(אני מתכוון גם ליצריה וגם לתקלוט).
או שאולי כדי ללכת ללמוד במקום כלשהו?
לגבי תקלוט אני בהחלט יכול להמליץ לך על לבד
תמצא מישהו שיודע לתקלט ויסביר לך רק את הבסיס
ממש לא קשה להבין מה צריך לעשות - הכל זה פרקטיקה לאחר מכן
| Originally posted by Glenn-Holmes נגיב לאתגר של מאנור. ציוד קניתי פחות מחודש לאחר השחרור מהצבא בסוף 2004. רזומה תקלוטים נחמד עם גיחה אחת במקסים, גיחה אחת בבלוק באוגוסט הקיץ, עוד כמה תקלוטים במקומות קטנים, ייבוא לארץ במסיבה בהפקתי ובהפקת רומן הפוקד אותנו כאן מדי פעם של ניקולה גאלה (שווה לציין שגם אלכס אי הזכור לטובה מכאן בעיקר מ-2003-2005 היה שותך להפקה) מבחינת סגנון: אני חושב שבנקודת הזמן הזו הגעתי למסקנה שטראנס, הסגנון שהיווה את שער הכניסה שלי לעולם המוזיקה האלקטרונית, אותו סגנון שלפני כמה שנים עוד תהיתי האם ההתעניינות הגוברת שלי בעוד ועוד סגנונות אלקטרוניים תוריד אותי ממנו לגמרי אז התשובה התבררה כ-לא גדול ובולט...השינוי היחיד היה זמני והוא שהקדשתי פחות זמן להתעניין בטראנס חדש, אלא שמסתבר שטראנס בדיוק כמו פעם (כשאני כותב טראנס אני מתכוון רק לאפליפטינג, פרוגרסיב ומדי פעם קצת טק...פסיי וכל טראנס מעל 145 בי פי אם מעולם לא היו חלק מתחומי העניין שלי) עושה לי את זה ומרגש אותי. כדי ג'יי כבר כמה שנים חיפשתי את המקום שלי שבו אני ארגיש אותנטי ביותר ולא מושפע באופן בולט מדי ג'יי כזה או אחר (מושפע מהרבה כיוונים זה כן אבל באיזשהו מקום להביא את ה-אני הפרטי שלי פנימה) כיום אני בעיקר מתקלט דיפ האוס וטק האוס, קשה להגיד שהסאונד הפרוגרסיבי שסחף אותי כל כך ב-2003-2006 לא מורגש בסטים שלי, זה חלק ממשהו שהתגבש אצלי בשנים האלה שהתחלתי לתקלט בקרוב אני אולי אתחיל תוכנית רדיו חודשית ברשת בתחנה של חבר טוב מסן פרנסיסקו. איך למדתי? כמעט לבד - את הבסיס במידה רבה עזר לי לרכוש צח שהיה חבר קבוע פה במשך שנים...הוא כבר מזמן רחוק מטראנס כך שלראות אותו כותב כאן זה לא דבר סביר (למרות שמורן ושגיא בטח כבר יוציאו מים מהסלע) אחרי הבסיס התאורטי הרבה אימונים הביאו אותי לרמה סבירה שממנה רק ממשיכים להתאמן עוד ועוד. יצירה? יש שאיפות, זמן? לא כל כך... |