TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- פסח פסח
Pages (2): « 1 [2]
ב-כיף
| quote: |
| Originally posted by DjChook ב-כיף |
חג שמח אבויות 
קצת באיחור, ומחר נגמר החג..
אבל טחנתי צעירות וסגרתי חג ושבת..
אבל מחר מימונה וזה מה שחשוב...אללה מופלטות...
אורן ופלוצר איך בסוף היה במסיבה?!
| Originally posted by Elior אבל טחנתי צעירות וסגרתי חג ושבת.. |
| Originally posted by Elior חג שמח אבויות ![]() קצת באיחור, ומחר נגמר החג.. אבל טחנתי צעירות וסגרתי חג ושבת.. אבל מחר מימונה וזה מה שחשוב...אללה מופלטות... אורן ופלוצר איך בסוף היה במסיבה?! |
| Originally posted by luckystrike אכלתי היום מופלטות נראה לי פעם ראשונה בחיים שלי וזה ממש לא משהו גם כל הבטן כואבת לי כי אכלתי יותר מדי גם מתוק פחד וגם יש לי פלוצים מסריחים מאז חבל על הזמן |

| Originally posted by luckystrike אכלתי היום מופלטות נראה לי פעם ראשונה בחיים שלי וזה ממש לא משהו גם כל הבטן כואבת לי כי אכלתי יותר מדי גם מתוק פחד וגם יש לי פלוצים מסריחים מאז חבל על הזמן |
| Originally posted by LA© חחחחח יא אשכנזיייי מופלטות זה ליגההה מממ יאמי אני לא אכלתי ![]() סליחה שקצת הזנחתי.. לא הייתי בבית, נסעתי לניו יורק לכמה ימים... |
| Originally posted by luckystrike ניו יורק ?? איזה כיף !!! אולי אכלתי מפולטות מקולקלות אבל כל הלילה כאבה לי הבטן |

אני לצערי חגגתי את חג המימונה בעבודה, ככה שלא יצא לי לאכול מופלטות... חבל...
נו טוב, שנה הבאה 
| Originally posted by LA© דבר ראשון, הבטן שלך זה לא דוגמא... לפחות בתקופה האחרונה.. אולי אכלת פשוט יותר מידי?? לא נעים ![]() מקווה שיותר טוב ניו יורק היה סוףףף הדרך ממש כייף כמו תמיד... עכשיו אני חזרה בספרים לומדת לבחינה ענקית אהה ונוש, למה להתעלם מההודעת טקסט שלי? יא מגעילון לא יפה עוד שבוע וחצי אני בבית - אתה מוכן לזה נפשית? חחחח |

| Originally posted by HyPeRSoNiC אני לצערי חגגתי את חג המימונה בעבודה, ככה שלא יצא לי לאכול מופלטות... חבל... נו טוב, שנה הבאה |
| Originally posted by luckystrike נשבע לך שלא ראיתי שום הודעה מתי ?? ביום של המימונה ?? בננה - איך היה הסדר אגב ? וכן אני מוכן נפשית - סופר את השניות ![]() אנחנו הולכים לאינפקטד ביום הסטודנט בחיפה עוד איזה שבועיים וחצי או משהו כזה - אני קונה לך כרטיס |
| Originally posted by LA© לאאא... שלחתי לך ביום של הסדר... הסדר היה בסדר! חחח וסבבה נוש (לגביי אינפקטד), אני אחזיר לך כשאני בארץ... יש משהו מעניין ביום העצמאות? |

| Originally posted by luckystrike יהיה בסדר ביום העצמאות - אל תדאגי, ארשום אותך לתכנית ![]() החבר'ה ישמחו עם תבואי עד מתי את פה ? ולא קיבלתי הודעה !!! |
| Originally posted by LA© נדמה לי הטיסה חזרה לטורונטו בחמישי ליוני משמע 5 fucking weeks! woo hoo!! ויהיה בסדר ביום העצמאות הא - חחחח.... אני אהיה בג'ט לג שחבל על הזמן אבל שטויות, זורמים, העיקר שאני בבית ביום העצמאות |
| Originally posted by luckystrike תאכלס !!! תישארי בהרצליה הרבה או רוב הזמן בעומר ? |
| Originally posted by LA© גם וגם וגם... "מה שבא ברוך הבא".. או יותר נכון - מה שיבוא לי אבל אני מניחה שרוב הזמן הרצליה כי יש ים ובריכה חחחח |
| Originally posted by luckystrike בננה אני עובר לגור אצלך |

| Originally posted by luckystrike אנחנו הולכים לאינפקטד ביום הסטודנט בחיפה עוד איזה שבועיים וחצי או משהו כזה - אני קונה לך כרטיס |

| Originally posted by Tarantula יא מעפן אם כבר תבואו ליום הסטודנט של הטכניון, הרבה יותר כיף וגם אצלנו יהיו אינפקטד ![]() זה יוצא ב13-14 למאי |
חחחחחחח אלונה
זה נשמע ככ רע שאת בכלל לא מבינה :P
אני בשנתיים האחרונות לא טרחתי ללכת ליום סטודנט בתל אביב בכלל

| Originally posted by DjChook חחחחחחח אלונה זה נשמע ככ רע שאת בכלל לא מבינה :P אני בשנתיים האחרונות לא טרחתי ללכת ליום סטודנט בתל אביב בכלל |
| Originally posted by Tarantula הלו הלו עד יום הסטודנט של הטכניון... הוא אחד הטובים שיש לפני שאתה שופט אתה חייב להיות באחד ואם לא היית... אז בכלל אתה חייב לבוא דברים כאלה נמאסים רק כשבאים אליהם כמה שנים ברציפות... |
| Originally posted by Tarantula הלו הלו עד יום הסטודנט של הטכניון... הוא אחד הטובים שיש לפני שאתה שופט אתה חייב להיות באחד ואם לא היית... אז בכלל אתה חייב לבוא דברים כאלה נמאסים רק כשבאים אליהם כמה שנים ברציפות... |