TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- לכל המלש"בים פה!
Pages (3): « 1 [2] 3 »
אני בן 17 ועשרה חודשים
מתגיס ב 27/7/2003
ככל הניראה גולני או עוקץ (היחידה עם הכלבים ד"א היא יחידה סודית)
נפלתי במבחני טייס במבחן הראשון
ואני ממש ממש ממש ממש ממש לא רוצה להיות קרבי
אבל אבא מכיר איזה אלוף בצה"ל שיסדר לי להיות איזה נהג בוס שלו
משהו כזה
זה ממש מתאים לי
או שהכי מתאים לי זה ללכת להרים את הדגל במחנה 80 (קרוב לבית) ולחזור הביתה
יש לי חבר מזה דפוק, הוא ברח מהצבא רק בשביל לשחק כדורגל
העריק הזה כל פעם נכנס לכלא!!!
טוב בכל אופן אני רק בן 15
אבל שאני יהיה בן 18 אני כנראה ילך לקרבי!!!!
רציתי ללכת לממרם אבל אני יודע שאין לי סיכוי!!!
ראסמי אורן
אני שואף להגיע בפרוטקציה ל 8200
נראה איך זה יסתדר
מישהו יודע איזה פרופיל צריך לשם ?
חן אני מאמין ש45 או 64
מעל זה ישלחו אותך לקרבי גם אם אתה ביל גייטס
ואורן אתה עוד ילד מה אתה חושב שאתה בא לצבא מקבל רובה והולך להרוג ערבים...אתה לא יודע עד כמה אתה טועה
הצבא מלא בחראאאאא זה בכלל לא ככה
סעמק מה לי ולצבא !!! כאילו אני רוצה לעשות
אבל לא קרבי.....
| quote: |
| Originally posted by DjChook מה שמזכיר לי, איפה אריאל ? שוב בכלא ? |
| Originally posted by t0xIc אני בן 17 ועשרה חודשים מתגיס ב 27/7/2003 ככל הניראה גולני או עוקץ (היחידה עם הכלבים ד"א היא יחידה סודית) |
| Originally posted by SimonP אין לך בעקרון דרך לדעת מה זה גיוס 27/7... עוד משהו - בשביל להגיע ל"עוקץ" אתה תצטרך לסיים גיבוש צנחנים (שהיית צריך למלא לפחות 4 בשאלון העדפות קרבי) ולהגיד בראיון שאתה לא רוצה צנחנים אלה אתה רוצה עוקץ, ביום הגיוס (או קצת אחרי) יעשו לך מבדק איך אתה עם כלבים (מכניסים אותך לחדר עם 2 כלבים) ומשם יראו אם אתה מתאים או לא.. |
| Originally posted by warpedd_ זה באמת משנה מה אתה אומר ברעיון הרי הם לא רושמים זה לחוות דעת לראות מה אתה רוצה בגדול אם אתה מורעל או משהו כזה בכל מקרה כל הגיבוש של המחזור שלנו הוא ב28/7 וזה גיוס כללי וזה יכול להשתנות אם תכנס למסלול או משהו כזה וחוץ מזה למה אתה צריך לסיים גיבוש צנחנים בשביל להיות עם כלבים |
| Originally posted by t0xIc אני בן 17 ועשרה חודשים מתגיס ב 27/7/2003 ככל הניראה גולני או עוקץ (היחידה עם הכלבים ד"א היא יחידה סודית) נפלתי במבחני טייס במבחן הראשון ואני ממש ממש ממש ממש ממש לא רוצה להיות קרבי אבל אבא מכיר איזה אלוף בצה"ל שיסדר לי להיות איזה נהג בוס שלו משהו כזה זה ממש מתאים לי או שהכי מתאים לי זה ללכת להרים את הדגל במחנה 80 (קרוב לבית) ולחזור הביתה |
| Originally posted by SimonP אין לך בעקרון דרך לדעת מה זה גיוס 27/7... עוד משהו - בשביל להגיע ל"עוקץ" אתה תצטרך לסיים גיבוש צנחנים (שהיית צריך למלא לפחות 4 בשאלון העדפות קרבי) ולהגיד בראיון שאתה לא רוצה צנחנים אלה אתה רוצה עוקץ, ביום הגיוס (או קצת אחרי) יעשו לך מבדק איך אתה עם כלבים (מכניסים אותך לחדר עם 2 כלבים) ומשם יראו אם אתה מתאים או לא.. |
מישהו קיבל זימון למשהו שקשור לשב"כ?
קיבלתי זימון למודיעין של השב"כ
והייתי צריך להיות בבוקר באיזה חור
וכבר בראיון האישי נפלתי
ואמרו לי שלא התקבלתי
איזה מסריח זה היה
ועוד וויתרתי על מסיבה בגלל החרא הזה
כי הייתי צריך לקום מוקדם בבוקר
| Originally posted by R.T.SHOKK מישהו קיבל זימון למשהו שקשור לשב"כ? קיבלתי זימון למודיעין של השב"כ והייתי צריך להיות בבוקר באיזה חור וכבר בראיון האישי נפלתי ואמרו לי שלא התקבלתי איזה מסריח זה היה ועוד וויתרתי על מסיבה בגלל החרא הזה כי הייתי צריך לקום מוקדם בבוקר |
| Originally posted by t0xIc עם כלבים אין ביכלל בעיה אני מיסתדר עם כל חיה אפשרית מממ תאמת שזה מה שאמרתי שאני רוצה אבל ככל הניראה 27/7 אמרו לי שזה תאריך גיוס קרבי ככה שאני קצת מבואס ואם יכלתי לבקש להיות גובניק הייתי מבקש אבל אני אז היתלהבתי מהעוקץ אני עדיין מיתלהב אבל מעדיף קרוב לבית למה אני הכי הכי עלצן שיכול להיות אני מקווה שחבר של אבא שלי יקמבן משהו שאני יהיה קרוב לבית כל יום בבית בפאנאן |
לפי מה שאני יודע בקשר לכלבים...
אז יש לכל כלב 2 מחזורים יעני 2 מאלפים...
עד גיל 3
ומגיל 3 עד 6
ומי שמקבל את הכלב מגיל 3 עד 6
יכול לקחת את הכלב אליו הביתה...
אבל הוא צריך לשלם המון כסף בשביל הצבא...
יכול להיות שאני מתבלבל ולכל כלב 3 מחזורים....
אבל בעיקרון מי שמקבל את הכלב אחרון
יש לו את האפשרות לקחת את הכלב אליו...
שזה אחד הדברים היותר טובים שיש
(כלב גאון)
| Originally posted by SimonP אחי התאריך שלך זה 27/7...זה תאריך ראשוני...הוא ישתנה עוד מליון ואחד פעם. אני מקווה בשבילך שסימנת צנחנים או דובדבן גבוה (בהנחה שיש לך פרופיל 97) בשאלון העדפות כי אם תסיים את הגיבוש צנחנים ותגיד בראיון שאתה רוצה עוקץ הדרך שלך סלולה..בקשר לקרוב לבית החלטה שלך כבר לא נכנס לשיקולים שלך, שתדע שעוקץ היא יחידה מעולה, יש סיכוי שתשתחרר עם הכלב שאיתו אתה עושה את השירות (כאילו שתקבל אותו), היא יחידה קרבית לכל דבר. |
| Originally posted by t0xIc תשמע ברעיון אישי אמרתי שאני עוקץ לא יותר מזה ואם לא זה אז ג'ובניק לא מוכן ליותר מזה. מממ תשמע יש לי פרופיל 97 בלי עין הרע אבל אני חושב שאני יוריד אותו בסוף למה אני רוצה להיות ליד הבית כל יום בבית ולהתחיל להשלים תלימודים שחסרים לי. |
| יש לך מושג למה לא התקבלת? או שהם לא אומרים? איך זה הולך? |
| Originally posted by R.T.SHOKK לא הם לא אמרו לי למה לא התקבלתי.. הם פשוט שלחו לי מכתב הבייתה ואמרו לי ש"אין באפשרותם לקבל אותי" איך הרס לי ת'יום המכתב הזה |
| Originally posted by NaOren וואלה אני ממש שונא אנשים כמוך בלי להעליב שמורידים פרופיל בשביל שאחרים יאכלו חרא.... מה אתה לא יכול להתחיל ללמוד 3 שנים אח"כ???????????????? |
אחים שלי!!!!
למישהו יש מושג למה בהתחלה של ה
הוא לא רושם לי
orignally posted by...
ואז את השם של מי שאמר את הציטוט??
תענו!
לפני שאני הולך לישון רציתי רק להגיד
שהיום אחי הגדול בירר לי עם איזה מישהו בצבא תפרופיל שלי
והוא 97
ולמזלי עדיין לא שיבצו אותי
ככה שיש לי עוד צ'אנס להיות גובניק
אני יתחיל ללחוץ על אבא שיסדר קומבינה עם החבר האלוף שלו
לילה טוב:P
| Originally posted by SimonP תתפלא בראיון (אני מדבר בראיון פסיכולוג שבסוף הגיבוש) רושמים לאן אתה רוצה ללכת...לא ישלחו אותך בעל-כורך. וזה הנוהל ה"רגיל" להגיע לעוקץ. עושה גיבוש צנחנים - מסיים - בראיון פסיכולוג אומר שאתה רוצה עוקץ. אלו נחשבות יחידות בונוס כאלה אתה מקבל דף בתחילת הגיבוש שאתה צריך לבחור מה אתה רוצה למקרה שתסיים ולא תעבור (יש גם סיירת מורן ופלס"ר שיריון). כל זה בדוק (עברתי את התהליך...) |
| Originally posted by t0xIc לפני שאני הולך לישון רציתי רק להגיד שהיום אחי הגדול בירר לי עם איזה מישהו בצבא תפרופיל שלי והוא 97 ולמזלי עדיין לא שיבצו אותי ככה שיש לי עוד צ'אנס להיות גובניק אני יתחיל ללחוץ על אבא שיסדר קומבינה עם החבר האלוף שלו לילה טוב:P |
מישהו פה הזכיר מורן ?
אח שלי משרת שם 
מישהו יודע מה הם עושים שם ?

| Originally posted by NyKoN אני באמת לא מבין אנשים כמוך אחי.. אם אנשים כמוך הסכימו לתת את החיים שלהם בשביל שלך יהיה יותר בטוח ללכת ברחוב אז למה אתה לא יכול לעשות את אותו הדבר? קיצר בהצלחה ותעשה מה שבראש שלך ואני מכיר אנשים שעברו את הצבא בתור ג'ובניקים ויצאו סבונים פחד... אבל מה שוב תעשה מה שבראש שלך |