TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- Israel TA Forum Party...תכנסו
Pages (6): « 1 [2] 3 4 5 6 »
לא יודע ...
| quote: |
| Originally posted by Dj Black-Dragon בונא איזה רעיון עלה לי לראש אני מתלהב ![]() אם אתה מכיר משם אנשים סבבה אפשר לארגן תחרות דיג'ייאים של הפורום הפורום שלנו כנגדם |
תראה...פעם הייתי נכנס לשם וכולם מדברים אבל לא נראה לי יש שם תקליטנים בכלל..
אולי באמת אפשר בלי תחרות
אבל בהחלט תביא אותם
ובאיזה חוף?
מי אמר פה שמכיר חוף פרטי או משהו כזה?!
כן מי אמר יש לו חוף ???
| Originally posted by Dj Black-Dragon תראה...פעם הייתי נכנס לשם וכולם מדברים אבל לא נראה לי יש שם תקליטנים בכלל.. אולי באמת אפשר בלי תחרות אבל בהחלט תביא אותם ובאיזה חוף? מי אמר פה שמכיר חוף פרטי או משהו כזה?! |
אני בעד
אחי תפרט
| Originally posted by AnthemFreak יכול להיות שאני יוכל לארגן מקום על חוף פרטי!!! יש שם מנגל כבר והכל, אני לא יודע בקשר לגנרטור או שאולי יש שם שקע חשמל למה משהו גר שם זה איזה חבר של אבא של חבר שלי בקיצר הוא גר שם בתוך אוטובוס ובסוף השנה רצינו השיכבה שלי לעשות שם מסיבת סיום ככה בסוף לא יצא אבל זה יכול להיות מקום טוב נראה לי שזה ליד הבורסה ככה!!! אם אתם רוצים תגידו לי ואני יברר |
אני גם בעד
נשמע לי אחלההההההההה רעיון...
נוו אז יללאא
נוו אז יללא אם כולם בעד אז צריך להתחיל לקחת את הדברים ברצינות
צרייך לדבר עם
ANTEMFREAK
בקשר לחוף
וצריך להשיג גנרטור ...
אם לאף אחד פה אין אני יכול לשאול בפורום של לילה אולי למישהו שם יש ...

אני גם בעד...
קיצר צריך להתחיל מכך שמוצאים גנרטור...
אני יודע שלשכור יעלה משהו כמו 400 שקל
אבל אולי אפשר לשכור סתם מאיזה מישהו שיש לו גנרטור וזה יהיה יותר זול למה זה מחיר של איזה חברה שמייצרת גנרטורים ומשכירה אותם...
באמת הגנרטור הוא הבעיה..
נראה לי לחבר שלי יש אבל הוא בטיול הוא חוזר מחר בערב..
אני מקווה שיש לו ומקווה עוד יותר שאני יוכל לקחת ממנו
תנסו להשיג גם אתם..שיהיה בטוח
בקשר לחוף...לא נראה לי חייבים גם חוף פרטי..
שמע ...
| Originally posted by Dj Black-Dragon באמת הגנרטור הוא הבעיה.. נראה לי לחבר שלי יש אבל הוא בטיול הוא חוזר מחר בערב.. אני מקווה שיש לו ומקווה עוד יותר שאני יוכל לקחת ממנו תנסו להשיג גם אתם..שיהיה בטוח בקשר לחוף...לא נראה לי חייבים גם חוף פרטי.. |
וואלה...
טוב אז
ANTHEMFREAK!!!
תארגן חוף!

Re: שמע ...
| Originally posted by divx-master שמע לעשות מסיבה על החוף זה דבר עננקק יכוללהיות פצצהה ועל סתם חוף אתה לא יכול לעשות מסיבה !!! זה סרט צריך 20000 אישורים |
Re: Re: שמע ...
| Originally posted by nargila-man למה אתה חושב שעושים מסיבה עפ אישורים? אחי עושים מסיבה כמו שהייתה אתמול בתל ברוך בלי אישורים בלי כלום |
Re: שמע ...
| Originally posted by divx-master שמע לעשות מסיבה על החוף זה דבר עננקק יכוללהיות פצצהה ועל סתם חוף אתה לא יכול לעשות מסיבה !!! זה סרט צריך 20000 אישורים |
אני בעד, תרשמו אותי לתחרות... 
תשמע לדעתי זה רעיוווןן בן זונההה רק באמת צריך למצוא אני ימצאאא משהו אני יגיד לכםםם

נשמע בן זונה
אבל מה עם רמקולים וציוד?
כ"כ הרבה אנשים אז צריך שישמעו את המוזיקה
אפשר לפי דעתי לעשות בחוף של הרצליה בכיף למרות שהיינו שם ושמו לנו מוזיקה פעם ובאו אלינו ואמרו להוריד את המוזיקה אבל החזרנו אותה אחרי כמה זמן
ובא גם ג'יפ של משמר החופים ואמר לנו לעוף משם וגם עוד איזה אחד שיש לו שם מסעדה או משהו אבל נשארנו
קיצר
אם יש כ"כ הרבה אנשים אני חושב שצריך גם מאבטח אחד לפחות לא?
| Originally posted by NyKoN קיצר אם יש כ"כ הרבה אנשים אני חושב שצריך גם מאבטח אחד לפחות לא? |
אם אני יארגן רמקולים של 400 וואט ומגבר חזק זה יספיק?

ציוד זה לא בעיה
| Originally posted by Dj Black-Dragon אם אני יארגן רמקולים של 400 וואט ומגבר חזק זה יספיק? |
מה שאני מפחד זה שאם נעשה בחוף רגיל ויבואו ממשמר החופים אז צריך לפרק הכל והמסיבה תלך לעזאזל..
אולי שמישהו ידבר עם אחד הבעליים של הניין ביץ/, או של דבוש בהרצליה?
ככה יכול להיות לנו תמיכה למסיבה
אני בעד
מסיבות על החוף זה אחלה דבר
למה הכי כיף לרוקד יחפים על החול
זה משהו בסט
הייתי באיזה מסיבה בחוף חדרה
אחלה חוף דרך אגב
למרות שהעיר מסריחה
המוזיקה הכי חמה בעולם
PvD
Digweed
רק את זה הם ניגנו
היה אדיר
למרות שחיכיתי כל הזמן שיהיה קצת טראנס
למרות זאת שאתה מתרגל לרקוד פרוגרסיב
זה שולט

המוזיקה הזאת באמת שולטת
חבל שלא אוהבים אותה כל כך פה בפורום
אבל אין על המוזיקה הזו
| Originally posted by Dj Black-Dragon מה שאני מפחד זה שאם נעשה בחוף רגיל ויבואו ממשמר החופים אז צריך לפרק הכל והמסיבה תלך לעזאזל.. אולי שמישהו ידבר עם אחד הבעליים של הניין ביץ/, או של דבוש בהרצליה? ככה יכול להיות לנו תמיכה למסיבה |
הבעיה שיש אנשים שגרים קרוב לחוף והם יכולים להתלונן
מה עם חוף הצוק?