TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- מסיבת ראש השנה לתושבי המרכז !!!!
Pages (5): « 1 [2] 3 4 5 »
יפה אמרת עודד... באתי להגיד את זה קודם אבל התנתק לי האנטרנט...
השם זה מה שעושה את זה לכולם... אז שילכו להזדיין 
עכשיו בקשר למסיבה...
זה מסיבה במועדון התכלת בנמל תל אביב הישן (מול ההאנגר) ובעקרון זה מסיבה ל 18 פלוס...
עכשיו יש שם שתיה חינם כל הערב כולל כל סוגי האלכוהול וגם יהיה שם ברביקיו עד כמה שהבנתי
כניסה דרכי זה ב 80 שקל במקום ב 120 או 130 או משהו כזה...
עכשיו אל תגידו שלא יכניסו אתכם למה אני ידאג אישית שכל מי שבא דרכי נכנס
והיחצן אמר לי את זה כבר
נאי צריך לדעת תשובות... תגידו לי מי בא וכמה אנשים..
אם תבואו עם הרבה אנשים יכול להיות שתקבלו חינמים...
זה בעקרון גם קשור ליום הולדת שלי... אז זה עוד מסיבה של חינם בשבילי 
| quote: |
| Originally posted by DJ-Energy חלקו אצלינו פליירים למסיבה באננס נראה משהו קטלני לא זוכר בדיוק מי אבל ראיתי שאמיר חממי יתקלט שם... ביום שבת הזה... |
| Originally posted by oDrori אני לא בטוח בקשר לזה אבל עד כמה שאני זוכר זה בטח 15-16 ככה... אל תדאג בכל מקרה אני מכניס אותך. |
Re: מסיבת ראש השנה לתושבי המרכז !!!!
| Originally posted by divx-master אנשים את ראש השנה חוגגים ב - קו !!! בהפקה ענקית של צוות הטי אל וי את הערב יפתח הדי גי רועי פלינגר במיטב להיטי אמ טי וי והאוס ... לאחר מכן ימשיך די גי שלומי זידן רזיטנד הטי אל וי כניסה חופשית עד השעה 1:00!!! סלקציה חריפה במיוחד - אין כניסה לעריסם !!! מחיר כניסה 90 שקל !! דרכי זה 70 !!! 067729888 הפלא שלי !!! אלון או האייסי שלי 156508929 |
| Originally posted by Hell_Copter יפה אמרת עודד... באתי להגיד את זה קודם אבל התנתק לי האנטרנט... השם זה מה שעושה את זה לכולם... אז שילכו להזדיין ![]() עכשיו בקשר למסיבה... זה מסיבה במועדון התכלת בנמל תל אביב הישן (מול ההאנגר) ובעקרון זה מסיבה ל 18 פלוס... עכשיו יש שם שתיה חינם כל הערב כולל כל סוגי האלכוהול וגם יהיה שם ברביקיו עד כמה שהבנתי כניסה דרכי זה ב 80 שקל במקום ב 120 או 130 או משהו כזה... עכשיו אל תגידו שלא יכניסו אתכם למה אני ידאג אישית שכל מי שבא דרכי נכנס והיחצן אמר לי את זה כבר נאי צריך לדעת תשובות... תגידו לי מי בא וכמה אנשים.. אם תבואו עם הרבה אנשים יכול להיות שתקבלו חינמים... זה בעקרון גם קשור ליום הולדת שלי... אז זה עוד מסיבה של חינם בשבילי |
Re: Re: מסיבת ראש השנה לתושבי המרכז !!!!
| Originally posted by AnthemFreak אחי!!! לאיזה גילאים זה????!? זה טוב 15??????? |
רועי- ממה ששמעתי זה בכלל לא מסיבת טראנס
אמרו לי יש שם רחבה לסלסה, רחבה לאמטיווי, ועוד אחד לראפ
טוב שמעו !!!!!1
אז ככה אנשים באייס לא הולך להיות שמהו אחרי הכל לא בטוח שום איפקטד
בכנסת מלאא ערסים
גן אורנים זה הפקה של בעעע- לקוני = ערסים וילדים קטנים
בדום גם יש מצב גבוה לילדים קטנים כי אין מי יודע מה סלציה
הייתי ממליץ על הלילי אבל בשבועייפ האחרונים מלאא שימעונים ונצנצים התחילו לבוא
אני ממליץ על הקו בגלל שזה מקום טוב ותהיה סלקציהה ממש חריפה !!
אפילו המארגן אמר לי שילדים ערסים שקנו מכירה מוקדמת כף יוחזר אליהם והם לא יכנסו !!!!
בכלל מקרה תהיה מסיבה טובה
הקקיצר מי שעוד רוצה אני מרמת גן
הפלא שלי זה 067729888
אני מקבל כסף עד 5 בערב ...
Re: טוב שמעו !!!!!1
| Originally posted by divx-master אפילו המארגן אמר לי שילדים ערסים שקנו מכירה מוקדמת כף יוחזר אליהם והם לא יכנסו !!!! בכלל מקרה תהיה מסיבה טובה אני מקבל כסף עד 5 בערב ... |
| Originally posted by eXeTik רועי- ממה ששמעתי זה בכלל לא מסיבת טראנס אמרו לי יש שם רחבה לסלסה, רחבה לאמטיווי, ועוד אחד לראפ |
תעזבו אותכם ממסיבות
טוב
קו מסריח
ICE
מסריח!
אין כלום אה?
| Originally posted by MoSH_MaN תעזבו אותכם ממסיבות טוב קו מסריח ICE מסריח! אין כלום אה? |
מה ???
| Originally posted by MoSH_MaN תעזבו אותכם ממסיבות טוב קו מסריח ICE מסריח! אין כלום אה? |
| Originally posted by Hell_Copter יפה אמרת עודד... באתי להגיד את זה קודם אבל התנתק לי האנטרנט... השם זה מה שעושה את זה לכולם... אז שילכו להזדיין ![]() עכשיו בקשר למסיבה... זה מסיבה במועדון התכלת בנמל תל אביב הישן (מול ההאנגר) ובעקרון זה מסיבה ל 18 פלוס... עכשיו יש שם שתיה חינם כל הערב כולל כל סוגי האלכוהול וגם יהיה שם ברביקיו עד כמה שהבנתי כניסה דרכי זה ב 80 שקל במקום ב 120 או 130 או משהו כזה... עכשיו אל תגידו שלא יכניסו אתכם למה אני ידאג אישית שכל מי שבא דרכי נכנס והיחצן אמר לי את זה כבר נאי צריך לדעת תשובות... תגידו לי מי בא וכמה אנשים.. אם תבואו עם הרבה אנשים יכול להיות שתקבלו חינמים... זה בעקרון גם קשור ליום הולדת שלי... אז זה עוד מסיבה של חינם בשבילי |
| Originally posted by luckystrike איזה קטע אתה הולך לתכלת מחר ? חברה שלי לוחצת עלי שאני יבוא איתה אבל נראה לי יהיה סתם מסריח אני לא מת על המקום אה וכן יש לי חברה חדשה (שבועיים) רועי אולי אתה מכיר היא למדה במטרו ... קיצר - לאייס אני בטוח יכול לארגן לכם הנחות במיליון אחוז רק תודיעו פה מראש אם אתם צריכים והכל שאני יכניס אותכם לרשימה ... אני נראה לי יהיה באננס למרות הכל ... אחרי האיחוד עם האומן שהיה סוף הדרך נקווה שיהיה גם הפעם טוב ... דרך אגב רועי - מה שאמרת שאריאל אמר שהאייס זה בבור להיפך זה דווקא מה שמגניב - זה לא בור זה מן מכתש כזה יעני פול אורות ואפקטים באמצע ואתה נמוך מהקרקע יענו - כל הבר והשתייה והאוכל מסביב למכתש למעלה ושתי הרחבות למטה ... דווקא העיצוב של המקום סבבה פשוט המוזיקה חרא אבל לא יודע אולי בכל זאת עם אינפקטד והכל שווה |
אז לאן הולכים היום ?!
באמת
כאילו אז לדום לא אז לאיפה ?
כל החברים שלי רוצים ללכת לדום
סעמקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק
זה נשמע ממש קקי
נוו אז מה ניסגר למה שווה ללכת כשאתה בן 15 ןאין לך ממש הרבה כסף 
סעמק איזה סרטים עם היחצן הזה והכל!!!!!!!!
זה בסוף המסיבה מחר ולא היום...
נראה כבר מה יסגר...
תלוי עכשיו בחברים שלי
| Originally posted by luckystrike קיצר - לאייס אני בטוח יכול לארגן לכם הנחות במיליון אחוז רק תודיעו פה מראש אם אתם צריכים והכל שאני יכניס אותכם לרשימה ... אבל לא יודע אולי בכל זאת עם אינפקטד והכל שווה |
טוף קצת פרטים על האבוקרדו (למען השם, מה הרייש הזה עושה שם? מילא אם היה איזשהו משחק מילים שם או משהו אבל אני לא מוצא שם כלום! אוף קיבינימאט וואט דה פאק??????):
גילאים: י"א י"ב, בנות גם מי'... מי שרוצה לבוא שיידע אותי ואני מכניס אותו גם מתחת לי"א
מחיר: 50, בכיף אני מכניס אותנו בהנחה
דיג'יים: ג'סי (הייתי אצלו פעם אחת, די מסחרי אבל זה כולל איכות ממוסחרת), עפרי גופר (אלטרנטיב), וכמובן מר גוטמן, ממה שהבנתי זה הולך להיות בערך 1 וחצי שעות.
064-637609
יהיו שם חברים שלי אבל רובם בנות או שלא לגמרי שם בשביל המוזיקה כי הם לא "חיות מסיבות", אז אני אשמח אם תבואו
צלצלו חפשי
טוב נפתח מחדש הסיפור של ללכת לאייס...
וזה בגלל שיש לי חינם לשם 
אבל נראה יותר מאוחר
מה ואיך הולך להיות בלילינבלום ?
טוב הרגע דיברתי עם אחד מהיחצנים הראשיים באייס
בכל אופן אף אחד לא נראה לי נתן פה פרטים על זה
אז בכל מקרה :
ל-
ICE
יש שתי מסיבות לראש השנה
אחת ביום שישי שלדעתי זאת תהיה זאתי הפחות טובה
מי שמתקלט זה לירון פיקר ויובל לוים ואין שום אינפקטד מאשרום
כמו שאמרו כאן ושום כלום
הם רק חשבו להביא אותם והל"וז שלהם היה עמוס פחד ...
אני לא מאמין שגם ככה הם היו מצליחים להביא אותם .
בכלל לאייס יש עוד הרבה מה ללמוד מבחינת ניהול.
בכך אופן ביום שישי אין שום אטרקציות מיוחדות - המקום עצמו לדעתי מעוצב יפה
ותהיה שתייה חינם כל הערב (רק בירות וטקילות) אבל בכל אופן יום אחרי זה
האייס עושה את המסיבה הרצינית ביום שבת (עוד יומיים) האייס
חובר ל"זברה" (שזה באמת אחלה מקום) והם פותחים ביחד דיסקוטק בליין השבת
של הזברה שזה אחלה מקום
זה נמצא בבני ציון בערך קילומטר אחרי האייס, זה נמצא בתוך חורשה כזאת
זה ממש מקום סבבה ויש בר מיוחד פתוח לראש השנה
יענו קוקטיילים חינם כל הערב מכל הסוגים כולל יקרים וכאלה
ועוד פעם המתקלטים זה יובל לוים ולירון פיקר
איזה בעסה במקום להשקיע בדיג'יים הם עושים צחוק ...
בכל אופן יום שבת כניסה תעלה 80 בגלל הבאר
וביום שישי 75
אני יכול להיכנס כנראה ביום שישי חינם ובשבת ב30 ...
אם אני לא יילך אני יכול להעביר את זה למישהוא אחר ובנוסף
אני יכול להכניס לרשימת כרטיסי חבר כמה שאני רוצה
אבל זה לא הנחה רצינית למרות שאני יכול לרשום שם כמה שאני רוצה
זה יוצא יענו 60 במקום 75 ו 80
ומי שיבוא ביום שישי יקבל כניסה ב 30 למסיבה המיוחדת בשבת...
קיצר תעשו חושבים אם כדאי...
ותומר התקשרתי אלייך הרגע - לא היית זמין ...
מצטער שלא הייתי זמין קודם נרדמתי
ו
EXETIK
באננס
יהיה טוב נראה לי
הם מביאים את דיג'יי רנה מאמסטרדם (למרות שלאחרונה הוא
בא כל כך הרבה לישראל , שייתנו לו אזרחות כבר) ואמור להיות סט
אפליפטינג ...
ערן ברנע ודניאל פרקש הם הקבועים שיהיו
חוץ מ"רנה" לדעתי שווה ללכת
האננס תמיד מקום מושקע וחוץ מזה שהם הביאו
פעם קודמת מכשיר לייזר חדש משהוא בן זונה ...
מי שהולך ל
ice
שיגיד לי
המספר שלי
054-883170
יהיה סבבה לפגוש כמה אנשים מהפורום
לראות במציאות