TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- בי"ס...
Pages (3): « 1 [2] 3 »
| quote: |
| Originally posted by Ariels מעדיף לחתום 40 שנה קבע ולא לחזור דקה לבית ספר אל תאמינו לו... מה שכן לפחות הפוטנציאל לתת בפיצ'ו בתיכון גבוהה יותר |
לא נראה לי שאני כל כך אתגעגע למורים ולכל השטויות של הבית ספר..
ואם כבר אני ארצה לראות את כל החברה מהבית ספר אני פשוט אצא החוצה...
העיר שלנו זאת שכונה אחת גדולה יוצאים החוצה פוגשים חצי בית ספר...
או אם כבר אז לרדת לטבריה...
אז זה בסדר.. אני אהנה גם בלי הבית ספר.. בלי הבגריות
ובלי המורה למתמטיקה שלי!@#!
ואל תגידו לי שאני אבין את זה רק אחרי שאני אסיים בית ספר...
יכול להיות אבל כרגע אני לא ממש מאמינה לזה...
הדבר היחיד שאני אתגעגע אליו זה לכיתה המופרעת שלנו
חולה אליה!!
| Originally posted by yahel222 בונא יא חרשנים לפלפים מגעילים עלק 40 שעות ביב!!!!!!!!!!!! איך איך אפשר.......... |
בחצי הראשון של כתה יב היו לי 234 שעות חיסור
הייתי מטיל מטבע בבוקר אם ללכת או לא
אם היה יוצא לא ללכת אז הייתי נרדם שוב
אם היה יוצא ללכת היתי לוקח אוטובוס נוסע לתל אביב
ואומר שלום לבית ספר דרך החלון
| Originally posted by Ariels בחצי הראשון של כתה יב היו לי 234 שעות חיסור הייתי מטיל מטבע בבוקר אם ללכת או לא אם היה יוצא לא ללכת אז הייתי נרדם שוב אם היה יוצא ללכת היתי לוקח אוטובוס נוסע לתל אביב ואומר שלום לבית ספר דרך החלון |

| Originally posted by Hell_Copter חחחחחחחחחחח איזה טמבל אתה ![]() חבר שלי נכנס מתחילת השנה רק לשני שיעורי הסטוריה לומדים חודש ומשהו והוא נכנס רק לשניים... איזה שרוט... |
| Originally posted by NaOren חחחחחחחחחח אני עדיין לא הייתי בהיסטוריה אבל לא משנה.. תנ"כ הייתי ב-3 מתמטיקה -3 אזרחות - 2 אני בא לבי"ס בשביל ללמוד אבל זה משעמם כ"כ לשבת בשיעורים.... עדיף שש-בש בקפיטריה |
| Originally posted by Hell_Copter ראסמי עדיף..... אבל אני לא מבריז כל כך הרבה... אני מעדיף לישון בשיעורים היה לי יום אחד עם 5 שעות... 3 מהם ישנתי כמו מלך וקבלו קטע... אתמול בספרות ישנתי כל השיעור והמורה כזה רואה אותי אז היא עושה לכיתה לא ידעתי שאני עד כדי כך מרדימה... טוב שיהיה לו לבריאות... העיקר שיהנה וא אני קם כזה עושה לה שלום וחוזר לישון כולם נקרעו מצחוק שם |
פחחחח...
אתה לא רואים בעיניים
במקום שריטות יש לכם תעלות...!
יו אני מת לבזבז מנות כבר
אבל אף אחד מהחברים שלי לא מוכן לצאת איתי מהכיתה
:/
ותאמין לי רועי שי' זה קשה
יש לי יום אחד של שעתיים פיסיקה שעתיים מתמטיקה ושעתיים ערבית
ואז אני מחכה שעה חופשית ויש דוברי אנגלית
| Originally posted by NyKoN יו אני מת לבזבז מנות כבר אבל אף אחד מהחברים שלי לא מוכן לצאת איתי מהכיתה :/ ותאמין לי רועי שי' זה קשה יש לי יום אחד של שעתיים פיסיקה שעתיים מתמטיקה ושעתיים ערבית ואז אני מחכה שעה חופשית ויש דוברי אנגלית |
| Originally posted by NaOren ומה זה דוברי אנגלית? |
בונאה אחים
אין לי מושג איך אני ישרוד
ב
ספרות
אזרחות
היסטוריה
SO MOTHER FUCKING BORING
ההבדל שהשנה לעומת שנה שעברה אני ממש לא משקיע בהיסטוריה
שזה בערך כמו אזרחות
יש לי מורה עם קרס בירה ענקית
בקיצור אני באמצע השיעור עושה לחבר שלי
בונאה איזה דובון הוא....
המורה קלט
כמעט הרג אותי
| Originally posted by NyKoN ותאמין לי רועי שי' זה קשה יש לי יום אחד של שעתיים פיסיקה שעתיים מתמטיקה ושעתיים ערבית ואז אני מחכה שעה חופשית ויש דוברי אנגלית |
| Originally posted by NyKoN ותאמין לי רועי שי' זה קשה יש לי יום אחד של שעתיים פיסיקה שעתיים מתמטיקה ושעתיים ערבית ואז אני מחכה שעה חופשית ויש דוברי אנגלית |
| Originally posted by Tarantula חחחח.... מה דעתך על 3 שעות פיזיקה, אחרי זה 2 מתמטיקה, שעה אנגלית ו3 שעות כימיה... וכל זה ביום אחד... ושאר הימים זה פחות או יותר אותו הדבר... |
| Originally posted by Hell_Copter רק תגידי לי שאת 5 מתמטיקה ו 5 אנגלית ואנחנו בדיוק אותו דבר.... נפשות תאומות |
| Originally posted by Tarantula חחחח... כן, כן.. אנחנו נפשות תאומות |
| Originally posted by Hell_Copter אחותי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
כימיה שולטים!!!!!!!!!!1
חחחחח חבל שירדתי ל4 יחידות
שאחרי המבחן הראשון זה מממממממממממש קל
| Originally posted by MoSH_MaN כימיה שולטים!!!!!!!!!!1 חחחחח חבל שירדתי ל4 יחידות שאחרי המבחן הראשון זה מממממממממממש קל |
אופפפפפפפפפס התכוונתי למתמטיקה
| Originally posted by Tarantula לא לשים לב, הפסיכומטרי משפיע עלי... |
חשבתי יהיה נחמד כל שנדבר על הלימודים
אז ככה אתמול היה לי מבחן בספרות שנכשלתי פשוט כמו אידיוט לא ידעתי את כל הזבל שאני כל כך שונא
היום היה לי מבחן בתנך קיבלתי 60-70
לא ידעתי הרבה בכלל
לפחות לא נכשלתי
אבל היה גם בהתחלה מבחן במחשבת ישראל וקיבלתי 100
כמעט מאה אחוז כי הצלחתי להכניס את הדפים של זה ..חיחי
ולא התכוונתי להכניס אותם
היום אני הולך להתחיל מחדש את מה שעשיתי שנה שעברה במטרה שאני לא יקבל בתחת
| Originally posted by MoSH_MaN חשבתי יהיה נחמד כל שנדבר על הלימודים אז ככה אתמול היה לי מבחן בספרות שנכשלתי פשוט כמו אידיוט לא ידעתי את כל הזבל שאני כל כך שונא היום היה לי מבחן בתנך קיבלתי 60-70 לא ידעתי הרבה בכלל לפחות לא נכשלתי אבל היה גם בהתחלה מבחן במחשבת ישראל וקיבלתי 100 כמעט מאה אחוז כי הצלחתי להכניס את הדפים של זה ..חיחי ולא התכוונתי להכניס אותם |
היום אני הולך להתחיל מחדש את מה שעשיתי שנה שעברה במטרה שאני לא יקבל בתחת |