TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- חתימה חדשה!
Pages (2): « 1 [2]
| quote: |
| Originally posted by Narcotic Mind אם היית לומד קצת היסטוריה בתיכון היית מבין שאתה מדבר שטויות היטלר עלה לשלטון בגלל האהדה של העם ובגלל שהשלטון הנוכחי היה רופף, העם רצה שינוי וזה מה שהם קיבלו והם תמכו בו לכל אורך המלחמה |
| Originally posted by guetag אבל היטלר עשה כל מיני פעולות בשביל לבסס את השלטון שלו |
| Originally posted by guetag מה הקשר? לא אמרתי שהוא עלה בעזרת טרור אבל הוא השתמש בטרור לבסס את השלטון שלו ולסלק את המתנגדים שלו אז הוא כן היה טרוריסט!! |
טוב הבנו את הקטע
ג'יז'וס!!!!!
| Originally posted by MoSH_MaN טוב הבנו את הקטע ג'יז'וס!!!!! |
ד"א
היטלר היה טרוריסט עוד לפני שהוא בכלל ניסה לרוץ לשלטון וזה הכניס אותו לכלא
באיזשהו כינוס היטלר ועוד כמה אנשים החליטו להשתלט על כמה פוליטיקאים בכירים ולקחת אותם שבויים ובתמורה לשחרור שלהם הוא ימונה לקנצלר גרמניה
אבל היטלר היה מפגר וקיבל את ההבטחת סרק של אחד הפולטיקאים ונכנס לכלא
היטלר טרוריסט אחרי הכל
אחי ת'אמת עכשיו שאני מסתכל על החתימה שלך
זה יפה
השליוב עם הידיים, רק עכשיו אני רואה את זה
ממש יפה
חחח
| Originally posted by DjChook אחי ת'אמת עכשיו שאני מסתכל על החתימה שלך זה יפה השליוב עם הידיים, רק עכשיו אני רואה את זה ממש יפה חחח |
| Originally posted by guetag מצטער להגיד את זה אחי אבל אוייייישששששששששש פשוט תסתום לא למדת היסטוריה? ברור שהוא הפעיל טרור למה אתה חושב נועדו כל הגסטאפו ופלוגות ה SS? לעשות סדר במדינה ולסלק את כל מי שמתנגד וככה הם גם מטילים פחד על אחרים שחושבים להתנגד למשטר איך אתה חושב שהוא קיבל את כל הכוח שלו? את כל העליונות שלו? כי כל אחד ידע שאם הוא אומר משהו או חושב משהו נגד המשטר שלו IT'S ALL OVER |
| Originally posted by Ariels בקיצור, אל תתעסקו איתי, אתם יכולים להגיד דברים נכנונים אבל לא מדוייקים אם למישהו יש שאלות בנושא הוא מוזמן לפנות אלי העבודת סיכום שלי הייתה בנושא מערכת התעמולה הנאצית והדמגוגיה שקיפלה את הדמוקרטיה |
חאלאס מה אתם ילדים קטנים ???
ראסמי ג'יזוס !
קיצר לדעתי החתימה לא במקום ...
ממש לא במקום
בעיקר מהסיבות שאריאל ,
TRANCEGIAT
ומוש אמרו בהתחלה
אין מה להוסיף חוץ מזה שאני מקווה שתשנה אותה ...
ושאחרים בפורום מהעולם לא יראו בזה משהוא מייצג
טוב נחזור לנושא החתימה ואני מקווה שבזה זה יגווע:
אפחד מאיתנו לא יעשה לחתימה שלך כלום פשוט כי הוא לא רוצה או פשוט לא יכול (כולל המודים). בתוך הפורום הזה גם לא ממש איכפת לאפחד כי אנחנו רגילים לזה. מה שכן, אם מישהו מבחוץ רואה את זה, או שתשים פוסט בפורום אחר, זה מגיע לסוואמפר והחתימה שלך תוחלף בשורה
Signature deleted as it was deemed offensive
וזהו... הם לא דופקים חשבון עם החתימות בכמה חודשים האחרונים.
| Originally posted by TranceGiant Wow thanks Chook ! This time I havent written too much cause it has been proven pretty senseless to argue with most of the ppl in the chill out room in the past. Still there are some points i simply have to make clear (for example the antisemitsm-discussion). As for the signature.... Its really stupid indeed. Not cause I defend Arafat but because I dont wanna see Hitler's uniquely horrible "acts" compared to ANYTHING nowadays. Every1 who equals the Shoa with today's terrorism makes the Nazi crimes look almost innocent. Arafat is a bastard and probably a Jew-Hater but we all know that theres no need to make him "bigger" than he is. Not to mention that the word "terrorist" doesnt fit at all to Hitler by its definition (as explined by ariel)...... And I also agree that we should talk les about politics and more about Trance, girls and..MACCABI HAIFA! |
| Originally posted by oDrori טוב נחזור לנושא החתימה ואני מקווה שבזה זה יגווע: אפחד מאיתנו לא יעשה לחתימה שלך כלום פשוט כי הוא לא רוצה או פשוט לא יכול (כולל המודים). בתוך הפורום הזה גם לא ממש איכפת לאפחד כי אנחנו רגילים לזה. מה שכן, אם מישהו מבחוץ רואה את זה, או שתשים פוסט בפורום אחר, זה מגיע לסוואמפר והחתימה שלך תוחלף בשורה Signature deleted as it was deemed offensive וזהו... הם לא דופקים חשבון עם החתימות בכמה חודשים האחרונים. |
אה ווא, אני מניח שאם זה היה ממש מפריע למישהו כאן ברמה קריטית הוא כבר היה מגיד את נייקון בעצמו