TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- אספת הורים
Pages (2): « 1 [2]
| quote: |
| Originally posted by Tarantula מה אתה מציע לי לעבור לבנות? |
| Originally posted by NaOren כן... זה הכי יפה בעולם לראות לסביות!!!! |
| Originally posted by Tarantula אמממ.... יכול להיות, זה די מעניין ואפשר לנסות, אבל בכל זאת אני חולה על גברים ושום דבר לא יעזור!! |
| Originally posted by t0xIc לדעתי בת דו מינית זה הכי טוב!:] הפנטזיה שלי זה אני עם עוד שתי נשים:]] |
| Originally posted by DjChook של כולנו |
| Originally posted by Tarantula בדיוק מה שבאתי להגיד, פנטזיה של כל אחד... חחח... חבר שלי חברה שלי מנסה לשכנע אותי לעזור לו להגשים את הפנטזיה הזאת... |
| Originally posted by t0xIc אולי תעיפי את חבר שלך ואני יבוא בימקומו??? לא רעיון טוב? |
| Originally posted by Hell_Copter חבר של חברה שלה רוצה שהיא תעשה שלישייה איתם... איזה שפה אתם מדברים אנשים?!?! |
| Originally posted by Sniper "חבר שלי חברה שלי " זה מה שהיה רשום חבל שלי ( של אלונה) חברה שלי (של אלונה) לא מובן? |
| Originally posted by Hell_Copter זה אמור להיות חבר של חברה שלי... הבנת הנקרא אחי.... |
תשמע אחיייי גם לי יש את הקטע הזה ובסוף ההורים באים ואומרים לי שאני אחלה אבל כול הזמן אני צריך להשתפררר איזה מרגיזזזז אבל לא נורא שטיות

אחי ככה זה לא משנה כמה תיהיה טוב ההורים תמיד ירצו שתיהיה יותר טוב
תתרגל
| Originally posted by Sniper אחי ככה זה לא משנה כמה תיהיה טוב ההורים תמיד ירצו שתיהיה יותר טוב תתרגל |
אךךךך איזה כיף לקום בשעה כזאת
למרות שאני מתחיל עוד שעתיים
מממ בקשר לרועי תיראה אני ממש מכיר אתזה וביגלל זה אני לא משקיע בלימודים
כאילו בדוגרי אני מיסתפק בציונים כמו 70 80
לא צריך יותר מזה..
| Originally posted by Sniper אולי תעיפי את חבר שלך ואני יבוא בימקומו??? לא רעיון טוב? |
עוד לא הבנתי למה אנשים מפחדים מהדברים האלה, אזמה אם ההורים שלך הולכים לשמוע שאתה לא לומד, ולא עושה שעורי בית...........מקסימום הם נותנים לך עונשים כאלה מפגרים כמו, אין כסף או דברים כאלה....אז הולכים לעבוד ויש כסף
צח ימטומטם עברת את הגבול, אפילו אני בימי הפרועים בביצפר לא זרקתי שולחנות........שברת שיא
לקלל מורים זה כן אבל לגרום נזק לרכוש הביצפר (כן אבל לא לפני כולם).חחחח
| Originally posted by Sniper מממ בקשר לרועי תיראה אני ממש מכיר אתזה וביגלל זה אני לא משקיע בלימודים כאילו בדוגרי אני מיסתפק בציונים כמו 70 80 לא צריך יותר מזה.. |
אני זוכר רק את מה שאני וחברים שלי עשינו בכיתה ט'
מתחילת כיתה י' הכל נהיה מעורפל
(אולי בגלל כל הכדורים והמסיבות)
חחחחחח
למחנכת שלי בכיתה ח' קראו יפה
קיצר יום אחד בשיעור חברה אני יושב עם איזה אחת כוסית לא נורמלית פשוט חבל"ז
ומתחיל לחרמן אותה באמצע השיעור
והיא זורמת חופשי שלא תגידו שלא
קיצר המחנכת שלי קלטה את זה והתחילה לצעוק עליי
"תעזוב אותה! פה זה לא בית בושת" ועוד כל מיני שטויות כאלה
קיצר עניתי לה
"יפה, ימכוערת, סתמי ת'פה ותגידי תודה שאת עדה לכזה דבר כי מי ייצא איתך?! את כולך דומה ללוח עם סימנים של גירים על הפנים"
באותו היום, קראו להורים שלי לשיחה עם המנהל
עכשיו קלטו קטע
אני וחברים שלי קראנו למנהל ג'וקר
כי הוא דומה לג'וקר של הרמי
קיצר אנחנו יושבים שם בחדר מנהל
אז הוא הביא לי איזה יציאה לא זוכר בדיוק מה זה היה
אז אמרתי לו
"יאללה גם אתה יא ג'וקר תסתום ת'פה לפני שאני דוחף לך גביע לתוך העין"
סולקתי ל5 ימים
וכמעט פתחו לי תיק 
ואתה אומר שאתה לא ערס
סתם אחי מת עליך