TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- נאצים
Pages (2): « 1 [2]
.
| quote: |
| Originally posted by guetag הרוב טוב... |
למה יש טרד על נאצים???????
סעמק ערס !!!!!!!
ימיני יא שחור די לדבר על נאצים
אני מאחל לכל נאצי ולכל נאו נאצי בעולם הזה למות לישרף ולאכול מעכשיו ועד בכלל רק חרא של פיל!!!!!
ונשר - למה אני מטורף?
:-)
ברוך הבא לפורומינו הקט ...
וצ'וק... ימן?
יענו הוא תימני אז אתה קורא לו ימן?
למי שלא יודע ימן באנגלית זה תימן...
לחבר שלי שהוא שחור אנחנו פשוט קוראים ניגרי...
ותחשבו על זה שניה.. עליתי על זה היום...
אנגלית ועברית לא שונות כל כך...
באנגלית גיי... בעברית גאה
באנגלית ניגר... בעברית ניגרי
בקיצר זה אומר כושי הומו... די מצחיק אם חושבים על זה
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגת אותי רועי
השם שלו זה שגיא ימיני !!!
אז אני קורא לא ימן
חחחחחחח תימן חחחחחחח
דרזי: ראסמי הומו

| Originally posted by DjChook חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגת אותי רועי השם שלו זה שגיא ימיני !!! אז אני קורא לא ימן חחחחחחח תימן חחחחחחח דרזי: ראסמי הומו |
אתה יכול לקרוא לו גם חומוס
אל תשאל למה, אפילו אני לא יודע
וזה שגיא, הסמיילי השולט

| Originally posted by DjChook אתה יכול לקרוא לו גם חומוס אל תשאל למה, אפילו אני לא יודע וזה שגיא, הסמיילי השולט |
אם אני אשים לי בחתימה למטה תמונה של דולפין עם הראש של היטלר
יעני.. אדולפין
אז יפוצצו אותי במכות?
| Originally posted by Koodoo אם אני אשים לי בחתימה למטה תמונה של דולפין עם הראש של היטלר יעני.. אדולפין אז יפוצצו אותי במכות? |
| Originally posted by Hell_Copter חחחחחחחחחח נשמע כמו רעיון די יצירתי אבל אל תעשה את זה... |
| Originally posted by Koodoo אם אני אשים לי בחתימה למטה תמונה של דולפין עם הראש של היטלר יעני.. אדולפין אז יפוצצו אותי במכות? |
| Originally posted by Koodoo חחחחחח אורן יא טמבל לא נראה לי שנשארו הרבה נאצים אם נשארו הם בקושי יכולים לזוז ואתה יכול לקרוא לי שגיא.. ימיני.. ימן.. קודו.. שקומבו וכו' איזה סמיילים עלובים |
| Originally posted by NaOren כן... ביום שתעשה את זה יבואו אליך בלילה הביתה אנשים עם מסכות על הפנים וירצחו אותך ואתה לא תדע למה.... ראסמי אני לא מבין את הקטע של הטרד הזה למה אנחנו צריכים לדבר על נאצים??? מילא לקלל אותם אבל זה גם לא יתן כלום כי הם לא יקראו את זה... |
| Originally posted by NaOren למה עשית quote למשהו שחן אמר והגבת לי? :-) וגם אלה שבקושי יכולים לזוז אני מאחל להם למות ויש גם נאו נאצים לרצוח אותםםםםםםםם!!!!!!! |
| Originally posted by Koodoo הגבתי לשניכם טמבל אני לא יעשה קוווטטטטטטט לשניכם |
| Originally posted by NaOren ok... |

| Originally posted by Koodoo חחחחחחחח בשביל לקרוא את ה OK שלך... אני נכנס לפורום ?!?!??!?!?!?!?!??? ![]() Nazis.. Kill 'em all!!! |
| Originally posted by NaOren איזה אידיוט הלוואי היום שתחזור בלילה מאוחר יאנסו אותך 3 ערבים........!!!! |
טוב מותק הכרנו אותך מספיק בט'רד הזה
חלאס לדבר על דברים מטומטמים כאלה1!!!