TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- קורס חובשים
Pages (4): « 1 [2] 3 4 »
| quote: |
| Originally posted by yahel222 ושמע איזה ז יום חמישי הזה יש לנו מסדר רע"נ !!! בטח איזה בדיקה עושים ואי ואי |
איזה מזל שהייתי בבה"ד 11 שם חוץ מהזקפה של דורון המדריך ורותם המשקית תש שכל חיל השלישות היה חם עליה אין שום דבר מיוחד
מה אנשים
מורן אתה פה
איזה פוקס שיצאתי בהשבת
מתוך 70 איש בקורס יצאו 13-14 אני בינהם
| Originally posted by yahel222 מה אנשים מורן אתה פה איזה פוקס שיצאתי בהשבת מתוך 70 איש בקורס יצאו 13-14 אני בינהם |
| Originally posted by yahel222 ושמע איזה ז יום חמישי הזה יש לנו מסדר רע"נ !!! בטח איזה בדיקה עושים ואי ואי |
מממ לא יודע אני בזמן המסדר לקחו אוית לשמור בחר"פ
שאגב זה הבית זונות בצהל ביחס לשמירות
והחזירו אוית יום שישי ב10 ובשעה 10 וחצי כבר הלכתי הביתה שתבין בלי להתקלח כלום
אבל אמרו לי שבכתות שלנו הוא מצא לכלוך מתחת לארון וצעק על המפקדים
והיה לנו ביום רביעי והייתי השני שהזרקתי לעצמי
איזה 10 דקות הייתי עם המזרק בפנים
ובאלהים שהיה כיף !!! מגניב כזה
יעני לא היתה לי בעיה
| Originally posted by yahel222 מממ לא יודע אני בזמן המסדר לקחו אוית לשמור בחר"פ שאגב זה הבית זונות בצהל ביחס לשמירות והחזירו אוית יום שישי ב10 ובשעה 10 וחצי כבר הלכתי הביתה שתבין בלי להתקלח כלום אבל אמרו לי שבכתות שלנו הוא מצא לכלוך מתחת לארון וצעק על המפקדים והיה לנו ביום רביעי והייתי השני שהזרקתי לעצמי איזה 10 דקות הייתי עם המזרק בפנים ובאלהים שהיה כיף !!! מגניב כזה יעני לא היתה לי בעיה |

| Originally posted by luckystrike אחי דווקא זה הרג לי את הרגל תקעתי לעצמי את המחט והמפקד המטומטם שלנו לא אמר לנו לתקוע רק שני שליש הכנסתי עצמי הכל בירך ואני עם הרגליים הרזות שלי כמעט יצא לי המחט מהצד השני ... ![]() שבוע לא יכולתי ללכת אח"כ |
מורן אני בןזונה עם לא תקעת לי הכל ביד
ארבע שלישים יא מנייאק
| Originally posted by Ariels מורן אני בןזונה עם לא תקעת לי הכל ביד ארבע שלישים יא מנייאק |

מהה אחים
אריאל אתה הכי קרוע בארץ !!!
חיפשתי אותך לא היית זמין דבר איתי שתוכלללל
ומורן הייתי אמור יום רביעי לעשות עירוי אבל שמרתי אז לא הספקתי אז רק שבוע הבא.....
אני מפחד אבל מת לעשות כבר !!
אהה וביום ראשון אחד מהקורס שלי ירה לעצמו ברגל !!!!!!!!!!!
| Originally posted by yahel222 אהה וביום ראשון אחד מהקורס שלי ירה לעצמו ברגל !!!!!!!!!!! |
| Originally posted by luckystrike בכל מקרה - בקשר לאריאל הוא מוסר לכולם ד"ש והוא יהיה היום בזברה ! פשוט אין לו אינטרנט יותר |
| Originally posted by luckystrike כן שמעתי על זה ! זה לא היה מהקורס שלך - זה היה מקורס בענף מפקדים שמעתי ! איזה מעפן אחד... בכל אופן החברים שלו אומרים שהוא ניסה להתאבד אבל בחקירה החוקרים אומרים שהוא סתם פלט כדור ... |
| Originally posted by Hell_Copter ראיתי אותו קודם מחובר לאיי סי קיו.... מוזר |
מהר
איך עושים דגל אנגליה
הדבר הכי בסיסי שכחתי !!!
מורן מהר תכתוב
| Originally posted by yahel222 מהר איך עושים דגל אנגליה הדבר הכי בסיסי שכחתי !!! מורן מהר תכתוב |
| Originally posted by Hell_Copter יש בריטניה ויש אנגליה אנגליה זה לבן עם כזה כמו ד אדומה בריטניה זה אדום כחול ולבן... כזה משהו שיוצא ממנו לכל כיוון קו... אתה מבין למה אני מתכוון |
| Originally posted by yahel222 לא יא פעור אני מתכון ללחץ ישיר מורן תכתוב ותסביר נו.....פעור |
| Originally posted by yahel222 לא יא פעור אני מתכון ללחץ ישיר מורן תכתוב ותסביר נו.....פעור |

| Originally posted by luckystrike אחי מה אתה צוחק עלי ??? הייתי בטוח תפציץ בשאלה קשה פה או משהוא כזה ... אני יענה וישאל אותך שאלה לוקחים את התחבושת אישית שעשויה מלבד וסופגת עד חצי ליטר דם עדיף ישראלית ולא אמריקאית כי יותר מבצעית ומתאימה לשטח וגם היא יותרנוחה והפתיחה שלה יותר טובה כמובן תחבושת אישית (ת"א) משופצרת ומבוקמת ! לוקחים אותה ואפשר לפתוח את השרכים שלה ואפשר גם לא מניחים על השט"ד (שטף דם) בלחץ ישר ולוקחים את שתי הרצועות ומלפפים מתחת לזרוע ועולים חזרה למעלה שמה עושים סיבוב של 180 מעלות ומוסיפים עוד רבע סיפוף - יענו 45 מעלות ואז לוקחים כל רצועה או שרך לחוד ומתחילים לעשות פסים של לחץ מסביב לשט"ד משני הצדדים וכמובן משאירים את הקצוות של התחבושת גלויים כדי שנראה אם הם מתמלאים דם כי אז לא שמנו אותה טוב או שפשוט נוסיף משולש לחץ מעל קיצר שגומרים את הפסים חוזרים לאמצע ועושים קשר כפול חזק ובודקים דופק בקצה היד כדי לראות שלא עצרנו זרימה מוחלטת של הדם ![]() אני חושב שהתשובה שלי מספקת ביותר - אחי מה אתה צוחק עלי ? לעומת זאת תענה לי על זה וזה דיי קל : איזה 4 ניתוחים בשטח הם הכי חשובים + הסבר קצר על כל אחד מהם ואיפה מכניסים אותו ![]() GOOD LUCK |
| Originally posted by yahel222 לא אחי אני עושה פה חבישות מתאמן הכל יודע פתאום זה שכחתי !!! חפיף ועוד לא למדנו על ניתוחים האלהההההההההההההה |
פייייייייייייייייייייייייייייייייי זה מפחיד מה שהולך פה
| Originally posted by DjChook פייייייייייייייייייייייייייייייייי זה מפחיד מה שהולך פה |
| Originally posted by luckystrike שמע אחי - מפחידמפחיד מבל זה מציל חיים PUP AT UP PUP A JAM |