TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- 1000!!!!!! הפעם באמת!!!!!
Pages (2): « 1 [2]
| quote: |
| Originally posted by luckystrike הייי היי !!! בגלל שרועי חטף פלוץ בראש זה לא סיבה שאני ויובל נסבול |
מורן הרגת אותי

| Originally posted by Hell_Copter אל תרד למתחת לחגורה קרה מה שקרה... פעם הבא אני יביא את ארצות הברית עליו... המניאק משתמש בנשק ביולוגי |
| Originally posted by luckystrike ואללה תביא אטרופין פעם הבאה ! |
חחחח
מזל"ט אחי

נראה לי במפגש הבא אנחנו נצתרך להביא מסיכות אב"כ
למקרה שזה יהפוך לקרב נאדים קטלני......
![]()
| Originally posted by Ariels אם תוכל להכניס לי לעירוי קצת אני אודה לך מאוד |
| Originally posted by Ariels אם תוכל להכניס לי לעירוי קצת אני אודה לך מאוד |
| Originally posted by luckystrike אחי אני לא צוחק !!! יש מצב ??? תאמין לי אם אתה מסכים אני מזריק לעצמי עירוי עם אדרנלין !!! יש מצב ?????????????? |
| Originally posted by Ariels מה הקטע סתם אני יהיה עצבני ולחוץ ויתחיל להזיע !?!?! מה כיף בזה אני הבנתי שקטמין גורם להזיות מיניות ?!!?!? את זה אני רוצה לנסות |
| Originally posted by luckystrike קטמין זה חבל על הזמן אבל זה מסוכן רצח אחי צריך לתת עם זה וואליום - למה אתה יכול אחרי שלוש שעות לנהוג או משהוא כזה ולדמיין שבזמן הנהיגה ערפאת דופק אותך בתחת ואתה עושה תאונה ... זה אחוש הזיות!!! תחשוב רק לאחרונה הכניסו את זה לצבא - זה סם שמרדים סוסים בעיקרון הוא חזק רצח - כמו מורפיום - ומורפיום יש לי בביית יא טמבל אתה יודע מה זה לרקוד במסיבה תחת השפעת אדרנלין - אתה תתחיל לעשות שם סלטות באוויר אחי ! |
| Originally posted by luckystrike קטמין זה חבל על הזמן אבל זה מסוכן רצח אחי צריך לתת עם זה וואליום - למה אתה יכול אחרי שלוש שעות לנהוג או משהוא כזה ולדמיין שבזמן הנהיגה ערפאת דופק אותך בתחת ואתה עושה תאונה ... זה אחוש הזיות!!! תחשוב רק לאחרונה הכניסו את זה לצבא - זה סם שמרדים סוסים בעיקרון הוא חזק רצח - כמו מורפיום - ומורפיום יש לי בביית יא טמבל אתה יודע מה זה לרקוד במסיבה תחת השפעת אדרנלין - אתה תתחיל לעשות שם סלטות באוויר אחי ! |

| Originally posted by Hell_Copter חחחחחחחחח להרדים סוסים... ![]() ואריאל לא יקבל בתחת מעראפת... אם כבר זה יהיה הפוך... |
| Originally posted by oDrori מזכיר לי את הטרד שפתחו שאריאל היה בכלא צבאי |
על מה נכנסת אריאל תזכיר לי ?
נפקדות לא ?
| Originally posted by luckystrike על מה נכנסת אריאל תזכיר לי ? נפקדות לא ? |
רבתי איתה חפיף... הקטע שירדי מסמל תורן לפני הזמן וזה עצבן את המחט
| Originally posted by Ariels רבתי איתה חפיף... הקטע שירדי מסמל תורן לפני הזמן וזה עצבן את המחט |
| Originally posted by Ariels רבתי איתה חפיף... הקטע שירדי מסמל תורן לפני הזמן וזה עצבן את המחט |
קבלו קטע מצחיק...
עכשיו הייתי במסיבת גיוס של חבר שלי...
והיה שם אחד שהשתחרר מהצבא דרך הקבן...
קיצר אתם יודעים מה הוא אמר לקבן?
בא אליו עושה לו אני רוצה להיות נהג רכבת
אז הקבן עושה לו אין נהג רכבת בצבא
אז ההוא עשה לו אז כשיהיה תקרא לי... והשתחרר
נשפכתי שהוא סיפר לי את זה
| Originally posted by Hell_Copter קבלו קטע מצחיק... עכשיו הייתי במסיבת גיוס של חבר שלי... והיה שם אחד שהשתחרר מהצבא דרך הקבן... קיצר אתם יודעים מה הוא אמר לקבן? בא אליו עושה לו אני רוצה להיות נהג רכבת אז הקבן עושה לו אין נהג רכבת בצבא אז ההוא עשה לו אז כשיהיה תקרא לי... והשתחרר נשפכתי שהוא סיפר לי את זה |
| Originally posted by Ariels תן לי שם משפחה ופרטי שלו ואיזה עיר הוא גר ואני יגיד לך בדיוק על איזה סעיף שחררו אותו |