TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- קולקציית הפלאפונים החדשה של סלקום- טוב שלא!!
Pages (3): « 1 [2] 3 »
| quote: |
| Originally posted by itamarsan תאמינו לי חבר'יה כול הפלאפונים האלו הם סתם חרטות העיקר אתה צריך משהו לדבר איתו ותראה מה עשו מהדבר הזה איטרנט ומשחקים וכאלווו תאמינו לי והכול התחיל מי זה שאתה רק צריך לדבר איתו לא ככה? |

| Originally posted by itamarsan רועי אתה יודע מה אולי יש לו רק בעיה אחת שהבטרייה שלו ניגמרת מהר מאודדד כול יום וחצי אני צירך להטעין אותו בזה אתה צודק אבל ככה לא אכפת לי מהתאורה בצד תאינו לי חבר'יה כול הפלאפונים האלו הם סתם חרטות העיקר אתה צריך משהו לדבר איתו ותראה מה עשו מהדבר הזה איטרנט ומשחקים וכאלווו תאמינו לי והכול התחיל מי זה שאתה רק צריך לדבר איתו לא ככה? |
אורן כמעט ולא היה לך נוקיה 6120 ששכחת אותו על השולחן בשמש 
ואתם צודקים, למרות ש
SMS RULEZ 
נכון מוש ?
| Originally posted by DjChook אורן כמעט ולא היה לך נוקיה 6120 ששכחת אותו על השולחן בשמש ![]() ואתם צודקים, למרות ש SMS RULEZ ![]() נכון מוש ? |
| Originally posted by MoSH_MaN או שאתה שומר על הקול ה"סקסי" שלך |
| Originally posted by itamarsan רועי אתה יודע מה אולי יש לו רק בעיה אחת שהבטרייה שלו ניגמרת מהר מאודדד כול יום וחצי אני צירך להטעין אותו בזה אתה צודק אבל ככה לא אכפת לי מהתאורה בצד תאינו לי חבר'יה כול הפלאפונים האלו הם סתם חרטות העיקר אתה צריך משהו לדבר איתו ותראה מה עשו מהדבר הזה איטרנט ומשחקים וכאלווו תאמינו לי והכול התחיל מי זה שאתה רק צריך לדבר איתו לא ככה? |
חחח הנוקיה שלי מחזיק ימים שלמים 
בגלל זה הוא גם שוקל כמו לבנת חבלה חחח
| Originally posted by DjChook חחח הנוקיה שלי מחזיק ימים שלמים ![]() בגלל זה הוא גם שוקל כמו לבנת חבלה חחח |
טוב... מצאתי תמונות נורמאליות של המכשירים
ככה גם אפשר לראות איך נראה מה בדיוק
נראה לי אני הולך על הסמסונג...
חחחחח זה היה בצחוק
היה לנו פעם את ה
2160
עכשיו אמרתי אני עם 3330
אבל הוא עדיין שמנמן
בגלל זה הוא מחזיק המוןןןן זמן 
ואני הייתי הולך על הנוקיה, למרות שהוא נראה לי מאד יקר
תגיד הנוקיה הזה
המקשים נסגרים?
יש לנוקיה את האינרפייס הכי יפה ואין מה לעשות.....
אבל זה לא נראה לי כזה נוח
אבל אני ממש לא בטוח
ככה שאם הנוקיה נסגר זה אחלה אבל המקשים נראים קטנים נורא
האריקסון נראה לי פצצה
הייתי הולך עליו אני חושב
והסאמסונג שהקודמים שלו טובים...
לא יודע אני לא הכי מת על זה
| Originally posted by MoSH_MaN תגיד הנוקיה הזה המקשים נסגרים? יש לנוקיה את האינרפייס הכי יפה ואין מה לעשות..... אבל זה לא נראה לי כזה נוח אבל אני ממש לא בטוח ככה שאם הנוקיה נסגר זה אחלה אבל המקשים נראים קטנים נורא האריקסון נראה לי פצצה הייתי הולך עליו אני חושב והסאמסונג שהקודמים שלו טובים... לא יודע אני לא הכי מת על זה |

| Originally posted by eXeTik כן, המקשים יוצאים ונכנסים כזה מהמכשיר יענו יש לך שיחה אז אתה שולף את המקשים... אבל הם סתם קטנים ומעפנים כאלה ונראה לי זה גם נשבר כל פעם שהוא נופל, ויוצא לי הרבהההההה להפיל את הפלאפון ![]() אקיצר- נסגרתי על הסמסונג, אבל הוא די יקר יחסית לישנים צריך לשכנע את אמא... נקווה לטוב |
הסמסונג הזה
לחבר שלי יש גירסא יותר מתקדמת שלו שהוא הביא מחול
הוא טוען שזה בן זונה של פלאפון
אבל שאני ניסיתי לעבוד איתו הסתבכתי ככ
| Originally posted by DjChook הסמסונג הזה לחבר שלי יש גירסא יותר מתקדמת שלו שהוא הביא מחול הוא טוען שזה בן זונה של פלאפון אבל שאני ניסיתי לעבוד איתו הסתבכתי ככ |
| Originally posted by eXeTik אקיצר- נסגרתי על הסמסונג, אבל הוא די יקר יחסית לישנים צריך לשכנע את אמא... נקווה לטוב |
עולה לך 3000 ומשהו
לא זול...
אם אני לא טועה הוא הביא
T100
או משהו כזה,
אבל זה היה כבר לפני כמה חודשים וזה עלה לו יותר מ 2000
יכול להיות שכבר יצא יותר טובים
T100
וה
Samsung 824
זה אותו מכשיר
T100
זה שם פס היצור שלו
| Originally posted by eXeTik טוב... מצאתי תמונות נורמאליות של המכשירים ככה גם אפשר לראות איך נראה מה בדיוק נראה לי אני הולך על הסמסונג... |
| Originally posted by itamarsan אני מניחח רק עם הוא לא עולה יקר מידי אז סבבבבה |
אחי
אני הייתי הולך על האריקסון
או על הנוקיה
מבחינת מראה אני סגור על האריקסון כי יש לו אופי צעיר כזה.... לא יודע... אני פשוט אוהב אותו
והנוקיה הכי טוב מבחינה טכנית...... יעני בתכונות - אין על נוקיה!!!!!
יש גם פלאפונים של
Siemens
שנחשבים טובים וגם יפים אחושרמוטה!!!!
אבל אני לא יודע אם יש אותם בסלקום
הסתכלת עליהם???
כולה
83
שקל ל
36
חודשים
טוב תאמת אם לקחת אותו בלי ביטוח ואחריות אז זה יהיה בערך מה שאני משלם עכשיו עם הביטוח...
אבל אז עדיף להשאיר אותו בבית... חחח
| Originally posted by HyPeRSoNiC אחי אני הייתי הולך על האריקסון או על הנוקיה מבחינת מראה אני סגור על האריקסון כי יש לו אופי צעיר כזה.... לא יודע... אני פשוט אוהב אותו והנוקיה הכי טוב מבחינה טכנית...... יעני בתכונות - אין על נוקיה!!!!! יש גם פלאפונים של Siemens שנחשבים טובים וגם יפים אחושרמוטה!!!! אבל אני לא יודע אם יש אותם בסלקום הסתכלת עליהם??? |
| Originally posted by Q-PiXeL כולה 83 שקל ל 36 חודשים טוב תאמת אם לקחת אותו בלי ביטוח ואחריות אז זה יהיה בערך מה שאני משלם עכשיו עם הביטוח... אבל אז עדיף להשאיר אותו בבית... חחח |
אני לא מבין אותכם
אני לפני חצי שנה קניתי טלפון יעני קו חדש והכל בסלקום
3320
בחינם,
ללא כל התחייבות
ואז אחרי חודשיים היה בלאגן עם סלקום ואבא שלי כתב להם מכתב מטורף ובלה בלה בלה
והחליפו לי בחינם ל
GSM
יעני ל 3330
כל המכשירים החדשים שאתה מדבר עליהם הם
GSM
או TDMA ?