TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- פיגוע
Pages (2): « 1 [2]
| quote: |
Originally posted by guetag |
| Originally posted by Hell_Copter צח ודרורי אמרו את מה שאני רוצה להגיד יפה מאוד שמע אחי ברור לי שאלה הם הדעות שלך... אבל מה לעשות שהמצב שאתה מדבר עליו הוא ריאלי... זה כנראה גם בחיים לא יקרה אתה לא המנהיג של המדינה הזאת ולא יכול לגבש החלטות... אז סתם ככה לשתף כל פעם מחדש אותנו בזה שאתה שונא ערבים וצריך להכנס בהם לא ממש יעזור אולי ישפר לך טיפה את ההרגשה... אבל בהחלט לא יעזור |
| Originally posted by guetag זה כל הקטע שניסינו את הדרך הזאת ותראה מה קיבלנו |
| Originally posted by nesher צודק אבל זה לא אומר שצריך עכשיו להשמיד את כולם צריך לבוא עם רעיון חלופי כמו של ארצות הברית למשל להחליף את ההנהגה הפלשתינית רק חבל שזה לא יתבצע בצורה טובה ויש עכשיו אותה הנהגה בדיוק לפי דעתי , אין ברירה צריך לחכות עד שעראפת ימות נקווה שבקרוב ולראות מה יקרה \אם יקום עוד מנהיג שקרן\טיפש\מאפן\חרא\בן-זונה\ אז צריך להרוג את כל ההנהגה ולהביא מנהיגים מתונים אחרים בינתיים המצב יישאר ככה אין מה לעשות |
אתה לא יודע כמה שאתה טועה
רק שתדע ש-70 אחוז מהפלשתינאים שונאים את עראפאת ואת המשטר שלו
הוא לא שם על העם שלו
אכפת לו רק מעצמו וזה למה הילדים הפלשתינאים והמשפחות שלהם חיים בעוני
אין מה לעשות הם מסכנים בגלל עראפאת.
הם בעצמם שונאים אותו.
אני אפילו ראיתי סרט שצילם יורם בינור מערוץ 1 הוא דיבר עם קבוצה של אנשים ברמאללה שאמרה לו שעדיף להם להיות תחת שלטון צה"ל מאשר תחת שלטון עראפאת.
צח אחי לא נראה לי שהבנת אותי
בעיראק עשו את כל הדמוקרטיה הזאת בכאילו!!!
המתמודד היחיד היה סדאם
ונראה לי שאם לא - אז הם זייפו את התוצאות.........
ערפאת יכול לעשות משהו בסגנון ולהגיד שהוא נבחר בצורה דמוקרטית!
נו טוב.........
יש משהו במה שגילי אמר. כל עוד אף אחד מהפלשתינים לא קם נגד ערפאת, זה כאילו הם בעדו כי הם משתפים פעולה................
אם הם כל כך שונאים את ערפאת וכל כך רוצים להפיל אותו מהשלטון ולהיפטר ממנו לתמיד - שיקומו נגדו............
כי אחרת גם אנחנו וגם הם סובלים בגלל הפסיכים האלה!!!!!
יוווווווו אתם באמת חושבים שזה כזה קל לצאת נגד שלטון ?
ועוד שלטון במדינת טרור שאין בה דמוקרטיה או תקשורת אוביקטיבית
נגיד ואיזה קבוצה יוצאת נגד השלטון
הם לא יכולים לעשות הרבה למה החבר'ה של ערפאת (וככה גם בעיראק) פשוט מנטרלים אותם
ואף אחד לא שומע עליהם
זה שלא שומעים על מתנגדים לא אומר שאין
ואצל סדאם זה בערך אותו דבר
| Originally posted by DjChook יוווווווו אתם באמת חושבים שזה כזה קל לצאת נגד שלטון ? ועוד שלטון במדינת טרור שאין בה דמוקרטיה או תקשורת אוביקטיבית נגיד ואיזה קבוצה יוצאת נגד השלטון הם לא יכולים לעשות הרבה למה החבר'ה של ערפאת (וככה גם בעיראק) פשוט מנטרלים אותם ואף אחד לא שומע עליהם זה שלא שומעים על מתנגדים לא אומר שאין ואצל סדאם זה בערך אותו דבר |
| Originally posted by NaOren ראסמי מה נראה לכם???? כל מי שאומר מילה רעה נגד השלטון או שהוא למשל לא בא להציעה בעד ערפאת או סאדם הוא נחשב לאוייב ואחרי כמה שעות הוא פשוט נעלם "ואף אחד" לא יודע איפה הוא.... התאוריה שלי זה שמישהו מהערבים יהרוג או סאדאם חוסיין.... לא יודע זה מין הרגשה שלי |
| Originally posted by DjChook יוווווווו אתם באמת חושבים שזה כזה קל לצאת נגד שלטון ? ועוד שלטון במדינת טרור שאין בה דמוקרטיה או תקשורת אוביקטיבית |
| Originally posted by Hell_Copter אין לכם מושג כמה הוא צודק ואנחנו רואים דבר כזה אפילו פה בארץ... התקשורת היא שמאלנית והממשלה עכשיו ימנית ושימו לב שאם אתם תקראו משהו בעיתון אז תמיד תהיה התנגדות להחלטות של הממשלה באיזשהי רמה כזאת או אחרת... |
אף אחד לא אמר שזה מתרץ את העובדה שהם עושים פיגועים
ואתה חושב שהם יכולים לקום נגד עראפאת מה אתה חושב הם מפחדים בדיוק כמו שבעיראק מישהו יקום נגד סדאם יעלימו אותו בשנייה...
שוב שתבינו אותי
אני שיא הימני ואני שונא פלשתינאים בדם אבל באמת העם שלהם מסכן בגלל השליט שלהם שיימח שמו וימות השנייה הזאת אמן
| Originally posted by guetag אח שלי מצטער..אבל אם יש אנשים שאומרים שצריך ללכת איתם בדרך מדינית ולהביא להם יותר שטחים למרות שכבר הבאנו להם הכול והם עדיין חושבים שאפשר לעשות שלום בזמן הקרוב למרות שהם ראו רואים ויראו מה הם עושים לנו אם זה לא נקרא לחיות באשליות מה כן? |
| Originally posted by guetag אח שלי מצטער..אבל אם יש אנשים שאומרים שצריך ללכת איתם בדרך מדינית ולהביא להם יותר שטחים למרות שכבר הבאנו להם הכול והם עדיין חושבים שאפשר לעשות שלום בזמן הקרוב למרות שהם ראו רואים ויראו מה הם עושים לנו אם זה לא נקרא לחיות באשליות מה כן? |
נו, אז מי שחושב שאפשר לעשות איתם שלום טועה.
מה הפיתרון הסופי שלך אם ככה?
יש אנשים שהיו רוצים כזה פתרון
מה זאת אומרת להשאיר את המצב כמו שהוא? אתה אומר שנחכה שיהרגו לנו אנשים?
וחוצמזה, אם עד עכשיו הם לא אמרו "היי זה לא הולך בוא ננסה אחרת", משהו יישתנה בלי החלפת שלטון?
אז הם יעשו את זה באילוץ מה שאומר 2 דברים:
התמרדויות ובסופו של דבר השקט המדומה ייפול
וגם,
ביי תמיכה בינלאומית, שלום מלחמה עם כלל מדינות האיסלאם, ביי ביי ארץ ישראל היהודית.
זאת המטרה, אנחנו פה מתווכחים על הדרך
שמע, יש לך גם תעמולה, אם אתה מראה להם את זה בכח אתה מצתייר ממש רע ומאבד תמיכה. זה גם יכול להיות הטריגר של איזשהי מדינה אזורית להגיד חלאס מי הם חושבים שהם היהודים האלה ולהכנס בנו.
תתפלא מה יכולות לעולל שתי פצצות גרעיניות גם לאומה כמו ארה"ב. וארצות הברית לא ייתמכו בנו בעיניים עצומות.