TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- אני חדש פה :)
Pages (2): « 1 [2]
רועי:
! R-ע-צ-ו !
אתה ספאמר

| quote: |
| Originally posted by oDrori רועי: ! R-ע-צ-ו ! אתה ספאמר |
ממצב שחר
אני אורן מר"ג
מי אתה?
מאיפה אתה?
וחן למה אתה מביא לפה אנשים ????
איזה שחר זה???
טוב המאפיה מגבעתיים גודלת...
המצב לא טוב
ושחר מה המצב ?
קיצר - אני המוד השלישי פה
המוד היותר טוב
אם אתה רוצה מישהוא שיקיא עלייך בדיסקוטק
CALL ME
| Originally posted by luckystrike אם אתה רוצה מישהוא שיקיא עלייך בדיסקוטק CALL ME |
| Originally posted by luckystrike טוב המאפיה מגבעתיים גודלת... המצב לא טוב CALL ME |
| Originally posted by AnthemFreak אתה מתכוון ששחר מגבעתיים???? או שסתם בא לך להגיד שהחברה מגבעתיים שולטים????? |
זה רק בגלל שצ'וק מתחיל להביא הנה את כל אחד והכלב שלו...
מאז הטרד של המפה הוא מקנא ברעננה
אווווווווווווווווווווווווווףףףףףףףףףף
איך אני שונא את החדשים האלה שתמיד באים, פותחים טדר "אני חדש", וזהו. לא כותבים יותר..............
זה היה ככה עם אלין
זה היה ככה עם הענק וגנו (אם מישהו זוכר)
זה היה ככה עם
hangover
זה היה ככה עם מורן מר"ג
וזה ככה גם עם שחר עכשיו!!!!!!!!!!!
אינעל אבו אבוק!!!!!

| Originally posted by HyPeRSoNiC אווווווווווווווווווווווווווףףףףףףףףףף איך אני שונא את החדשים האלה שתמיד באים, פותחים טדר "אני חדש", וזהו. לא כותבים יותר.............. זה היה ככה עם אלין זה היה ככה עם הענק וגנו (אם מישהו זוכר) זה היה ככה עם hangover זה היה ככה עם מורן מר"ג וזה ככה גם עם שחר עכשיו!!!!!!!!!!! אינעל אבו אבוק!!!!! |
מה אתה מתעצבן יא ערבי גינג'י
אז הוא פתח טרד
לא סוף העולם!
| Originally posted by YuVaL מה אתה מתעצבן יא ערבי גינג'י אז הוא פתח טרד לא סוף העולם! |
| Originally posted by luckystrike עדיין אני לא רואה סיבה שאנשים ירשמו פה ובייחוד שזה לוקח יחסית הרבה זמן עכשיו להירשם וסתם יכתבו פוסט אחד יגררו עליו תגובות ויעלמו ... בשביל מה ? |
נבהל מהתגובות
סתם, אבל אני בספק אם יחזור... כבר בלי קשר ספציפית אליו, יש באמת מלא כאלה שנרשמים ונעלמים, בטח מחפשים תהאב או משהו
הוא חיי במירק
הוא שולט ב
ISRAELNET
ושאני אומר שולט אני מתכוון במלוא מובן המילה, זה פשוט שלו 
| Originally posted by DjChook הוא חיי במירק הוא שולט ב ISRAELNET ושאני אומר שולט אני מתכוון במלוא מובן המילה, זה פשוט שלו |
| Originally posted by DjChook הוא חיי במירק הוא שולט ב ISRAELNET ושאני אומר שולט אני מתכוון במלוא מובן המילה, זה פשוט שלו |
הוא שולט שם בהכל
ואני יודע שזה הכל יבנה
הוא מכיר שם את כולם אבל הוא לא מיבנה
| Originally posted by DjChook הוא שולט שם בהכל ואני יודע שזה הכל יבנה הוא מכיר שם את כולם אבל הוא לא מיבנה |
אחי קודם כל הוא דווקא משיג מוזיקה
חוץ מיזה הוא דיי נכנס כי אני מספר לו שסבבה פה
והוא בזמן האחרון לא הרבה באינטרנט
אז כנראה בגלל זה
אני אדבר איתו
| Originally posted by DjChook אחי קודם כל הוא דווקא משיג מוזיקה חוץ מיזה הוא דיי נכנס כי אני מספר לו שסבבה פה והוא בזמן האחרון לא הרבה באינטרנט אז כנראה בגלל זה אני אדבר איתו |
לא מוצדק למחוק לדעתי, ברגע שמדוסקסת אישהי נקודה בטרד הוא לא פוינטלס
מורן תעשה מה שאתה רוצה
ורק שתדע שהוא לא מחובר כבר כמה ימים לאינטרנט
ד"א אני צריך אותו דיי דחוף
ואני לא מוצא אותו
בטח עלו עליו שהוא איזה מטורף או משהו והוא מפחד לצאת מהמיטה
| Originally posted by DjChook מורן תעשה מה שאתה רוצה ורק שתדע שהוא לא מחובר כבר כמה ימים לאינטרנט ד"א אני צריך אותו דיי דחוף ואני לא מוצא אותו בטח עלו עליו שהוא איזה מטורף או משהו והוא מפחד לצאת מהמיטה |
| Originally posted by DjChook מורן תעשה מה שאתה רוצה ורק שתדע שהוא לא מחובר כבר כמה ימים לאינטרנט |