TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- טוב... שמישהו יסביר לי
Pages (3): « 1 [2] 3 »
כמו שאמרתי למוש, צ'וק
יש כאלה שלא היה מגיע להם יחס כזה
אבל זה רק בגלל התסכול שלי על האנשים כאן
ויובל, אתה יודע לאן אתה יכול לדחוף ת'בקשה שלך...
אם אתה כ"כ שונא אותנו מה אתה עושה פה
אני לא שונא אף אחד...
אני מתעב את רוב האנשים כאן
ושוב אני אומר
יש כאלה שלא היה מגיע להם יחס כזה
ועל זה נאמר, מצטער
בכל אופן
אני עף מפה כשמבחינתי העניין סגור
כל מי שחושב שאני סתם שקרן וכו' וכו', יש לו זכות לכך רק שיחשוב על זה כי לי יש את כל ההוכחות, וכולכם כבר ראיתם אותן
אבל רק שיהיה לכם לבריאות
וכל מי שחושב שאני כן תקליטן,ושלא היה מגיע לו יחס כזה, מצטער.
להתראות
נ.ב
בקרוב...
| quote: |
| Originally posted by Gil Shwarts וואלה? מגניב לא ידעתי שיש אנשים בעולם שחושבים שאני הולך להיות בטראנס אנרג'י ואני בכלל לא מכיר ת'בחור ויובל, דווקא לפרנציפ, אני יהיה כאן יותר מתמיד איזה מחמאה חבל"ז!! עכשיו אני תופס מעצמי!! |
מה אחשלי
אתה לא אוהב אותי?
סתם , אני יגיד תאמת
אני לא יודע אם אתה דיג'יי או לא
לא מפריע לי, אבל חוץ מזה גיל אתה אחלה גבר
הקטע עם אודי מסריח, ולא יודע מה עם מוש
אבל גם מוש אחלה גבר
חבל שתפסידו את זה
רק בגלל הקטע של ה
DJ
גם אם אתה משקר
איזה וויכוח מטומטם
חזרנו לכיתה ב'
תכלס מה זה משנה כל זה?
אני אישית אוהב את הסטים של גיל הם אחלה סטים
| Originally posted by Pinto אם חממת את אנתוני פאפה למה שלא תגיע לטראנס אנרג'י |
וואיי כבר אין לי מושג על מה אתם מדברים...
אני מבולבל...
מה פתאום הת'רד הזה הגיע?
טוב אני לא שונא אף אחד ואף אחד (אני מקווה) לא שונא אותי

| Originally posted by Gil Shwarts איזה מחמאה חבל"ז!! עכשיו אני תופס מעצמי!! |
| Originally posted by guetag עד כדי כך שונאים פה אנשים? והם אפילו שירתו בצבא |

| Originally posted by Gil Shwarts עכשיו אני תופס מעצמי!! |
| ויובל, דווקא לפרנציפ, אני יהיה כאן יותר מתמיד |
מה זה עושים פה חרם?
לא יפה
וואי אנשים
תירגעו!!!
אפשר לחשוב שאף אחד ממכם לא פלט איזה כמה שקרים פה בפורום או בצ'אטים בכלל.
ככה זה, האינטרנט זה מקום שבו האנשים לא חייבים לחשוף את הזהות האמיתית שלהם , ומותר להם לשקר קצת
אבל למה להתנהג כמו דפוקים?
אם היו לי הוכחות לזה שגיל משקר הייתי שומר אותן לעצמי
או מראה את זה לגיל באופן פרטי
אז תתבגרו כבר,ולא הבנתי על מה המהומה בכלל
דברים כאלה קורים באינטרנט כל הזמן
העיקר שלגיל יש סטים פצצות, ויכולת תקליטנות גבוה
וזה כבר עושה אותו לבד רום דיג'יי לא ככה?

| Originally posted by DJ-Kreing^^ וואי אנשים תירגעו!!! אפשר לחשוב שאף אחד ממכם לא פלט איזה כמה שקרים פה בפורום או בצ'אטים בכלל. ככה זה, האינטרנט זה מקום שבו האנשים לא חייבים לחשוף את הזהות האמיתית שלהם , ומותר להם לשקר קצת אבל למה להתנהג כמו דפוקים? אם היו לי הוכחות לזה שגיל משקר הייתי שומר אותן לעצמי או מראה את זה לגיל באופן פרטי אז תתבגרו כבר,ולא הבנתי על מה המהומה בכלל דברים כאלה קורים באינטרנט כל הזמן העיקר שלגיל יש סטים פצצות, ויכולת תקליטנות גבוה וזה כבר עושה אותו לבד רום דיג'יי לא ככה? |
לא אחי...
יש את החיים האימיתיים ששם כולם מכירים אותך כמו שאתה
ויש את האינטרנט ששם אתה יכול לעצב לעצמך זהות שונה ממה שאתה באמת, לפי איך שאתה רוצה
יש כאלה כמו רוב החברה פה בפורום שהחליטו יענו להפגיש בין החיים האמיתיים לאינטרנט,
ויש אחרים שזה לא מתאים להם, ואני לא דווקא מדבר על גיל
אנשים שגולשים באינטרנט בכלל.
| Originally posted by DJ-Kreing^^ לא אחי... יש את החיים האימיתיים ששם כולם מכירים אותך כמו שאתה ויש את האינטרנט ששם אתה יכול לעצב לעצמך זהות שונה ממה שאתה באמת, לפי איך שאתה רוצה יש כאלה כמו רוב החברה פה בפורום שהחליטו יענו להפגיש בין החיים האמיתיים לאינטרנט, ויש אחרים שזה לא מתאים להם, ואני לא דווקא מדבר על גיל אנשים שגולשים באינטרנט בכלל. |
| Originally posted by YuVaL לפי דעתי צריך לאהוב אותך לפי מה שאתה ולא לפי מישהו אחר שאתה מנסה להיות |
| Originally posted by DJ-Kreing^^ זה משפט חוכמה ללא ספק זאת גם דעתי כי אני לא ממש מעריך אנשים צבועים בחיים האמיתיים אבל אין לי שום בעיה כשזה קורה באינטרנט המממ בעצם אולי הדעה שלי בקשר לאינרטרנט כ"כ שונה משלך, בגלל שכבר כל כך הרבה פעמים גיליתי ששיקרו לי ודפקו אותי באינטרנט שאני כבר מבליג כשזה קורה בפעם המי יודע כמה |

זה בולשיט זהות שונה באינטרנט... כאילו מה הקטע? זה אומר שאתה משועמם...
מה אני אכנס לאינטרנט ואני יגיד שאני תקליטן גדול, יש לי את הציוד הכי משוכלל, אני מתקלט בחול, יש לי מלא כסף...
זה הרי דפוק...
אם אתה רוצה זהות שונה לך שחק סימס אוןליין

| Originally posted by Q-PiXeL זה בולשיט זהות שונה באינטרנט... כאילו מה הקטע? זה אומר שאתה משועמם... מה אני אכנס לאינטרנט ואני יגיד שאני תקליטן גדול, יש לי את הציוד הכי משוכלל, אני מתקלט בחול, יש לי מלא כסף... זה הרי דפוק... אם אתה רוצה זהות שונה לך שחק סימס אוןליין |
| Originally posted by YuVaL עוד הפעם התחלת עם קונפות באינטרנט כמה פעמים אני יגיד לך שזה אסור!! ![]() |
נו באמת... חשבתי כבר משהו באמת רציני
שמעו, לא מזיז לי אם הוא תקליטן בכאילו או הולך לתקלט בטראנס אנרג'י
אני לא מתחיל לדבר על כמות הטראקים שהוא שם בפייל שארינג והסטים שהוא הביא פה, אלוהים יודע כמה פעמים הזדיינתי עם הסטים שלו ברקע- סוף! 
כמו בכל מקום, יש אנשים שיסתדרו אחד עם השני ויש כאלה שיריבו כל הזמן- לגיטימי
כל העסק של התקליטן בכאילו מתחיל כבר לשגע לי ת'שכל! שיתקלט עם הרינגטונים של הפלאפון שלו, מה איכפת לכם...?!
בסה"כ אנחנו פה לשמוע ולדבר על טראנס, ויש לנו פה פורום אחלה
למה להרוס?
בכל מקרה-
אודי
| Originally posted by Dj Black-Dragon דבר ראשון הוא לא חימם את אנטומי פאפא כי חבר שלי יחצן לשתי מסיבות |
ממממ....
וול, אני מקבל את הקטע של זהות שנייה באינטרנט, אבל אם אתה בוחר ללכת עם זה, אין לך זכות לקרוא לאחרים צבועים
טוב אפשר אולי לסגור את הט'רד הזה
אני לא חושב שצריך לעשות לו באן
רק להגיד לכם על כל מה שקרה
אגב אנשים יכולים לפתוח דף חדש
בקיצור תעזבו אותו בשקט והוא יעזוב אותנו בשקט