TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- אז ככה...
Pages (3): « 1 [2] 3 »
| quote: |
| Originally posted by eXeTik וואלה, אזרחי מלא? איזה מגנייייייייב! לא ידעתי... זה בטח משתנה מבסיס לבסיס לא אחי, עוד פעם... זה תלויי מה אתה עושה בתור מד"ס יש הרבה תפקידי משנה שאתה חייב לתת מוטיבציה לחניכים ולרוץ איתם. עניין של מזל, כמו כל תפקיד... אתה יכול להתקע עם אנשים מאעפנים שסתם עושים צחוק מהכל ויכול ליפול עם אנשים סבבה אבל בלי שום קשר- מי שיצחק אצלי בקושי יצא מהשיעור אחרי מה שאני אעשה לו תמיד רציתי להתעלל במישהו- תרוץ 2 ספרינט, לא ירדת מ-6 דקות תרוץ עוד פעם ועוד פעם... ועוד פעם ![]() תלויי איפה אתה נופל, יש מדסים שהם אחראי חדר כושר בבסיסים יענו באמת כל התפקיד שלהם הם בחדר כושר... באמת תודה על הריפליי, אם יש לך עוד דברים להוסיף תרגיש חופשי אחרי הכל, אתה ואריאל יודעים פה הכי הרבה על כל הקטע של הצבא... |

*עוד 4 ימים*
| Originally posted by eXeTik *עוד 4 ימים* |
רונן אני כבר מתחיל להיתגעגע
| Originally posted by Hell_Copter אני מבין שזה ב 17 נראה לי יש לי חבר שגם מתגייס ב 17 יש לך מושג איזה עוד גיוסים יש ביום הזה? |
| Originally posted by Hell_Copter אני מבין שזה ב 17 נראה לי יש לי חבר שגם מתגייס ב 17 יש לך מושג איזה עוד גיוסים יש ביום הזה? |
עדיין לא מאוחר מדי אה?
שיהיה הרבה הצלחה גבר...
| Originally posted by Rising עדיין לא מאוחר מדי אה? שיהיה הרבה הצלחה גבר... |
בהצלחה רונן ובהצלחה מסטר-פי
רונן
איזה בגרויות אתה מפספס?
בהצלחה אחי קח את זה בקלות
תזיין אותם ב
5INAROW
אחי
| Originally posted by Sniper רונן אני כבר מתחיל להיתגעגע |

| Originally posted by NyKoN בהצלחה רונן ובהצלחה מסטר-פי רונן איזה בגרויות אתה מפספס? |
| Originally posted by DjChook תזיין אותם ב 5INAROW אחי |
| Originally posted by eXeTik חולה עליך מותק... אבל חכב חכב, אני עוד אמאס עליך בימים הקרובים למה אני הולך להזכיר כל יום עוד כמה זמן נשאר |
אני תותח! הבנאדם היחידי שמנצח אותי זה הזה ששלח לי את המשחק, גם כן הוא והשיטות שלו |
תודה לכולם
וגם רונן בהצלחה
רונן אחי אני אתגעגע
וחוץ מיזה, שאני מרוכז גם אני ניצחתי כמה פעמים !!!
רונן,
שאתה בווינגייט אתה יוע לאן לקפוץ

| Originally posted by oDrori רונן, שאתה בווינגייט אתה יוע לאן לקפוץ |
עוד פוסט הא רועי ? 
| Originally posted by DjChook עוד פוסט הא רועי ? |
יא מכוער
זה רק בגלל שאמרת בפעם השמינית
יעני זה הפוסט השמיני עם הבהצלחה בלה בלה
חוץ מיזה אני סתם כותב דברים מה אתה מתרגז
חולה על כולכם אחים שלי! 
| Originally posted by DjChook יא מכוער זה רק בגלל שאמרת בפעם השמינית יעני זה הפוסט השמיני עם הבהצלחה בלה בלה חוץ מיזה אני סתם כותב דברים מה אתה מתרגז |
לפחות אני לא מרמה בדמקה
טוב אני מפסיק לעשות פוסטים שטותיים
היו לי מספיק ליום אחד
קודם כל בתור התחלה לא רק מורן מבין בצבא...
אני הייתי איתו בטירונות ביחד אז יש לנו אותו פזם
בכל מקרה אני מסכים עם כל משמורן אמר יש לי רק להוסיף דברים קטנים
במהלך הטירונות בחרתי במנילה (שזה רשימת האפשרויות שממנה אתם בוחרים מה בא לכם והצבא יכול לתת לכם את זה אם בא לו) בין האפשרויות גם להיות מדסניק
אז עשיתי בר-אור שזה מבחן כושר שיש בו ריצת 2000 כפיפות בטן(ללא הגבלת זמן אבל סמוך עלי הצורה שאומרים לעשות שם תכפיפות זה קצת קשה אלא אם אתה כבר רגיל סופרים לך ומותר בין כפיפה לכפיפה הפסקה של מקסימום 2 שניות מתי שאתה מפסיק יותר מזה גומרים לספור לך) ושכיבות שמיכה
אז כדאי שתבוא בכושר סביר אני הייתי בכושר לא משהו אני זוכר תתוצאות שלי עד היום אז אני ירשום אותם
מומלץ שתישג קצת יותר טוב ממני
שכיבות שמיכה-31
כפיפות בטן-70
ריצת 2000 - 8:43
אז ככה המטרה זה קודם כל בריצה להיות הכי טוב כי הריצה יש לה משקל של 70% מהציון שנותנים לך
6:55 ד' ואתה מקבל את כל 70% בריצה
15% - על כפיפות בטן כשכדי לקבל את כל הניקוד כאן צריך 86
15% - על שכיבות שמיכה כשכאן צריך 75 כדי לקבל את כל הניקוד
ציון עובר זה 65
התוצאות שלי הספיקו ל-61
ועכשיו עוד משהו בזמן שלי היה להם מחסור והם הסכימו להכניס אותי למרות שבעקרון לא עברתי כי וינגייט משפר בעשרות אחוזים את התוצאות האלה ודווקא בריצה שהיא הכי חשובה הבאתי תוצאה שהיא טובה בתור התחלה (יעני שבהמשך באימונים אפשר לשפר אותה)
ואני אתה יודע למה לא מדסניק היום??
כי אני בן יחיד ואין לי אבא....
בקיצור תשיג תוצאות טובות כדי שתקבל מקום בטוח בתור מדסניק כי בן יחיד יכול רק לדפוק לך את זה בטוח לא לעזור לך
נ.ב. הצבא לא עושה לך שום טובה בזה שהוא מוציא אותך מקרבי
אני גם עם פרופיל 97
בצו ראשון אמרתי להם שאני ממש ממש ממש לא רוצה קרבי
וזהו נגמר יש חוק שבלי חתימה של ההורים בן יחיד לא יכול להיות קרבי
וגם לא יכול לשרת בשטחי איי תזכור תקטע הזה שלא יתקעו אותך בטעות בעזה או משהו כזה
והכי חשוב שיהיה לך בהצלחה אחי
הקורס לפי מששמעתי הוא קריעת תחת כי מצפים ממך להשתפר ולהגיע לרמת השיפור המקסימלית האפשרית בחודשיים (הקורס הוא 8 שבועות)
אחרי זה אלוהים גדול
| Originally posted by KosmiK-G8 שכיבות שמיכה-31 כפיפות בטן-70 ריצת 2000 - 8:43 אז ככה המטרה זה קודם כל בריצה להיות הכי טוב כי הריצה יש לה משקל של 70% מהציון שנותנים לך 6:55 ד' ואתה מקבל את כל 70% בריצה 15% - על כפיפות בטן כשכדי לקבל את כל הניקוד כאן צריך 86 15% - על שכיבות שמיכה כשכאן צריך 75 כדי לקבל את כל הניקוד ציון עובר זה 65 התוצאות שלי הספיקו ל-61 |
| Originally posted by KosmiK-G8 ועכשיו עוד משהו בזמן שלי היה להם מחסור והם הסכימו להכניס אותי למרות שבעקרון לא עברתי כי וינגייט משפר בעשרות אחוזים את התוצאות האלה ודווקא בריצה שהיא הכי חשובה הבאתי תוצאה שהיא טובה בתור התחלה (יעני שבהמשך באימונים אפשר לשפר אותה) ואני אתה יודע למה לא מדסניק היום?? כי אני בן יחיד ואין לי אבא.... בקיצור תשיג תוצאות טובות כדי שתקבל מקום בטוח בתור מדסניק כי בן יחיד יכול רק לדפוק לך את זה בטוח לא לעזור לך |
| Originally posted by KosmiK-G8 והכי חשוב שיהיה לך בהצלחה אחי הקורס לפי מששמעתי הוא קריעת תחת כי מצפים ממך להשתפר ולהגיע לרמת השיפור המקסימלית האפשרית בחודשיים (הקורס הוא 8 שבועות) אחרי זה אלוהים גדול |