TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- הנה אני
Pages (3): « 1 [2] 3 »
| quote: |
| Originally posted by Hell_Copter כמוך כמוני אחי חוץ מהקטע עם השפה התחתונה... שניים עגילים בשמאל ואחד בימין |
| Originally posted by Sniper אני רוצה לעשות בלברט עכשיווו מממש ממש ממש ממש מתתת אבל אמא שלי לא מסכימה והיא רוצה שאני יוריד גם את העיגלים השניים וגם היה לי באף פעםם אבל נפל לי שהייתי בבריכה לפני כמה שנים ואז ניסתם |
חחח לי ניסתם באף ומה זה היתבאסתי אבל חפיף
אני רוצה לעשות בלברט
זה איפה שהשפה התחתונה אז קצת יותר למטה
יא מסטול
פשוט תגיד מעל הסנטר
מה הקטע בלעשות שם עגיל ????
קיצר המקום היחידי לדעתי שלבנים (בעצם גם לבנות שאני חושב על זה) זה
עגיל בלשון ... כל השאר סתם מגעיל לדעתי ...
| Originally posted by DjChook יא מסטול פשוט תגיד מעל הסנטר |
לפי דעתי עגיל זה לבנות בלבד לבנים זה סתם מכוער
בעצם גם לבנות לא אבל יש כאלה שמתאים
לא אוהב את החרא הזה
באמת עגילים זה לא לבנים
ועכשיו עוד נכנס חזק הקטע של ההרחבות באזנים, שזה אחד הדברים הכי מגעילים שקיימים לדעתי
וזה גם הכי הורס את הגוף
אי אפשר להעלים את זה וזה לא נסתם
וזה אחד הדברים היותר מסריחים שקיימים גם
| Originally posted by DjChook באמת עגילים זה לא לבנים ועכשיו עוד נכנס חזק הקטע של ההרחבות באזנים, שזה אחד הדברים הכי מגעילים שקיימים לדעתי וזה גם הכי הורס את הגוף אי אפשר להעלים את זה וזה לא נסתם וזה אחד הדברים היותר מסריחים שקיימים גם |
| Originally posted by DjChook באמת עגילים זה לא לבנים ועכשיו עוד נכנס חזק הקטע של ההרחבות באזנים, שזה אחד הדברים הכי מגעילים שקיימים לדעתי וזה גם הכי הורס את הגוף אי אפשר להעלים את זה וזה לא נסתם וזה אחד הדברים היותר מסריחים שקיימים גם |
| Originally posted by DjChook ועכשיו עוד נכנס חזק הקטע של ההרחבות באזנים, שזה אחד הדברים הכי מגעילים שקיימים לדעתי |
אני יודע מזה קו אדום אבל שמע לך תדע מה יעשו.....
אני המטרה שלי לארגן לעצמי בפק"ל כיסים כמה 16 ג'י...מבין
ומה קשור עגילים פתאום אהה
ובלברט הזה או איך שזה נקרא זה יפה אבל תלוי למי
ובלשון נחמד...
על השפה הכי מכוער
ולא יכול להיות שבשינוי יש חרדי !!!
אין מצב
למה זה יפה לדעתי...
תלוי למי בעצם
מממממ לי היה ממש יפה בכל אופן בשפה התחתונהה
ובלברט יהיה לי עוד יותר יפה זה בדוקקק כי פעם שמתי מגנט וזה היה הכי ליגה בארץ
שינוי חרדי ? זה מוזר
אבל זה לא סותר
תשמעו תקראו את המצע שלהם
הם לא רק מזיינים את השכל על חרדים, אלא הרבה על המעמד הבינוני כמו שהסברתי לכם
כן הזמר של ש"ס או משהו כזה...
| Originally posted by MoSH_MaN כן הזמר של ש"ס או משהו כזה... |
חן תרחיב בקשר לשינוי
אתה יודע אני מצביע השנה - זה יכול רק לעזור
וכן יש חרדי - קראתי על זה
הוא נגד הצורה שהחרדים חיים כמו
פרזיטים על חשבוננו
| Originally posted by Sniper מממממ לי היה ממש יפה בכל אופן בשפה התחתונהה ובלברט יהיה לי עוד יותר יפה זה בדוקקק כי פעם שמתי מגנט וזה היה הכי ליגה בארץ |
| Originally posted by luckystrike חן תרחיב בקשר לשינוי אתה יודע אני מצביע השנה - זה יכול רק לעזור וכן יש חרדי - קראתי על זה הוא נגד הצורה שהחרדים חיים כמו פרזיטים על חשבוננו |
אוקיי הפוסט הבא בנימת שינוי אם אני לא טועה:
תשמע
אנחנו פה בעזרת השם אני לא מכיר מישהו שבמצב כלכלי קשה
ואנחנו נחשבים המעמד הבינוני (בלי להעליב אבל אני חושב שגם מוש זה מעמד בינוני, וגם אני, כי אין לנו נכסים ובלה בלה וזה לא קשור מה ההורים כרגע)
אז ככה,
כל המפלגות הגדולות רק אומרות שהן הולכות לעזור לעניים, שהם אומנם 10-20 אחוז, אבל אנחנו זה 70 אחוז !
למה שאף אחד לא ידאג לזכויות שלנו ?
למה שכל המיסים יפלו עלינו ?
כל העשירים והעניים לא משלמים מיסים, ורק המעמד הבינוני / בורגני תקוע עם כל החובות של המדינה המסריחה הזאתי שלא מזיזה אצבע בשביל לשפר את האיכות חיים שלנו
זה בערך לפי מה שאני הבנתי
| Originally posted by DjChook אוקיי הפוסט הבא בנימת שינוי אם אני לא טועה: תשמע אנחנו פה בעזרת השם אני לא מכיר מישהו שבמצב כלכלי קשה ואנחנו נחשבים המעמד הבינוני (בלי להעליב אבל אני חושב שגם מוש זה מעמד בינוני, וגם אני, כי אין לנו נכסים ובלה בלה וזה לא קשור מה ההורים כרגע) אז ככה, כל המפלגות הגדולות רק אומרות שהן הולכות לעזור לעניים, שהם אומנם 10-20 אחוז, אבל אנחנו זה 70 אחוז ! למה שאף אחד לא ידאג לזכויות שלנו ? למה שכל המיסים יפלו עלינו ? כל העשירים והעניים לא משלמים מיסים, ורק המעמד הבינוני / בורגני תקוע עם כל החובות של המדינה המסריחה הזאתי שלא מזיזה אצבע בשביל לשפר את האיכות חיים שלנו זה בערך לפי מה שאני הבנתי |
מורן אני חייב דחוף תשיג לי 20 או 22 ג'י
אנימתכנן לעשות לעצמי עירוי
אבל אין מצב שעם 16 אני יעשה
רק עם 20 או 22
פחחח מורן מוזר ששמתי לב לפוסט שלך רק בזמן האחרון
אבל אני לא חושב שאתה צודק כי אנחנו מעמד בינוני
אנשים ממעמד גבוה זה אנשים עם כמה דירות ונכסים וכאלה