TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- מחר ניתוח :( -=||=- תם ונשלם
Pages (4): « 1 [2] 3 4 »
Re: Re: לסיכום..
| quote: |
| Originally posted by NyKoN וכל זה בגלל שבעטת בקיר... תלמדו מזה חברים :p |
| Originally posted by Shahar חחחחחחחחחחח תודה חבר'ה ![]() טרנטולה תזרימי תטלפון שלך אלי )))) |
| Originally posted by Tarantula שובבב...:D :D רואה מה קורה כשנהיים עצבנים?! לא עדיף בלי זה?:toothless |
אזעקה לרועי !!!
רועי מציקים לאלונה !
| Originally posted by luckystrike אזעקה לרועי !!! רועי מציקים לאלונה ! |
החלמה מהירה אחי
ותיזהר מקירות פעם הבאה

תודה אחי :)))
אין לי כבר כל כך מה שיפגע אין כבר צפורן ;)
| Originally posted by Shahar תודה אחי ))אין לי כבר כל כך מה שיפגע אין כבר צפורן |
| Originally posted by ripcurl אם אני לא טועה יש לך עוד 9 אצבעות:p |
| Originally posted by Shahar חח האגודל זאת האצבע שנפגעת ממש נדיר לראות שאחת אחרת נפגעת.... וגם אם כן אנלא חושב שממש מרגישים כיה ן פיציות ))בכל מקרה בוא נקווה שלא תרגיש בחיים איך זה.. |
| Originally posted by ripcurl אני מקווה מאד שאני לא ארגיש כי אני יודע מיד ראשונה איך זה לראות מישהו שדופק את האגודל אחותי הקטנה םתחה את הדלת של הבית על האצבע והציפורן יצאה לה גם לא עשו (ניראה לי את אוטו ניתוח)י איך שהיא בכתה הייתי בשוק |
| Originally posted by Tarantula חחחחחחחחחחחחחחחח..... חולה נפש שששששש... מה אתה הורס לי?! |
| Originally posted by Shahar חחח שלא תדע מזה וזהו.. =] למרות שראיתי וגם הרגשתי דברים הרבה יותר כואבים ))))(בואו נפתח ט'רד על דברים כואבים ונעשה תחרות למי הכי כאב?) |
| Originally posted by Tarantula וואאאוווווו.. אני נראה לי הילדה הכי פצועה פה.. איזו ילדות עברה עלי.. חבל על הזמן... חחחחחח |
החתימה של אלונה אומרת הכל אז אני רגוע... 
והמבין יבין
ורק לידע כללי...
הסרט בלתי שביר מבוסס עליי
זה הכל
| Originally posted by Hell_Copter החתימה של אלונה אומרת הכל אז אני רגוע... ![]() והמבין יבין ורק לידע כללי... הסרט בלתי שביר מבוסס עליי זה הכל |
| Originally posted by ripcurl אתה הנשבר או הבלתי נשבר? |
| Originally posted by Hell_Copter תחשוב לפי השם של הסרט.... הוא בלתי שביר... זה מבוסס עליי תעשה אתה את המתמטיקה |
| Originally posted by ripcurl ראית את הסרט או רק קראת את השם שלו? בסרט יש שני גיבורים אחד שנשבר מכל דבר ושני שהוא בלתי שביר... אמרת שהסרט מבוסס עליך לא השם שלו תעשה אתה את המתמטיקה |
| Originally posted by ripcurl ראית את הסרט או רק קראת את השם שלו? בסרט יש שני גיבורים אחד שנשבר מכל דבר ושני שהוא בלתי שביר... אמרת שהסרט מבוסס עליך לא השם שלו תעשה אתה את המתמטיקה |
| Originally posted by MoSH_MaN אוווווווווו רועי מובס חחחחחחח עקץ אותך |
| Originally posted by Hell_Copter ורק לידע כללי... הסרט בלתי שביר מבוסס עליי זה הכל |
| Originally posted by Hell_Copter ואני ברוס ויליס בקיצור!! |
| Originally posted by luckystrike מישהוא עוד חושב שרועי לאחרונה נהיה ש"סניק ומתנהג בצניעות יתר ? |