TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- eXetik - - > מזל טוב רונן
Pages (4): « 1 [2] 3 4 »
| quote: |
| Originally posted by eXeTik תודה אחים (ואחיות ) שליגיא... כבוד שנכנסת ועוד לאחל לי מז"ט ![]() מחר בית זונות אצל ידידה שלי, יום חמישי אני בחו"ל, ועוד שבועיים ככה כבר צבא. חולה על כולכם חמדמדים \|/ (8^)-<8-|< /|\ |
| Originally posted by NeMeSiS1234 חחחחחחחחחחחחחחח פשוט אין לי זמן לזה ... יש לי צבא עוד יומיים יענטו יום חמישי |
| Originally posted by NeMeSiS1234 יה זונהההההההההההההההההההה אני מתגייס ביום חמישי ובאותו יום אתה טס לחו"ל |
| Originally posted by MoSH_MaN אתה כל היום עם החברה אה..... |
| Originally posted by NeMeSiS1234 יה זונהההההההההההההההההההה אני מתגייס ביום חמישי ובאותו יום אתה טס לחו"ל |

| Originally posted by Hell_Copter חחחחחחח זה חבר זה?!?! זורק עליך כזה זין במקום להיות איתך בבקום? משעשע למדי |
| Originally posted by eXeTik וחוצמזה אפילו שאני טס יום חמישי אני בא לבקום והוא יודע את זה, הוא סתם משחק פוזות |
עלק... תגיד לי אם אתה בא בסוף
אם כן נקבע להפגש שם...
| Originally posted by eXeTik עלק... תגיד לי אם אתה בא בסוף אם כן נקבע להפגש שם... |
| Originally posted by Hell_Copter מה שנקרא משחק אותה משחק אותה... אולי אני יראה אותך בבקום אחי נראה לי אני יסע עם חבר שלי לשם... הוא גם מתגייס |
| Originally posted by Hell_Copter איזה חמוד... הוא רוצה שמורן יבוא עד אליו ויקח אותו לכפר סבא כמו זונה של החבר'ה... אופטימי לפי דעתי מורן אני אומר נדרוש תשלום סמלי בעבור ההסעה אנחנו לא שירות מוניות |
| Originally posted by luckystrike אנחנו ???!? בואנה יא חמור מה אני הזונה פה ? אני התכוונת - אני ידרוש תשלום סמלי!!! רועי - אתה עם הרוחב שלך תופס מקום של שני אנשים לכן אתה משלם כפול ... זה יהפוך לאנחנו אם תסדר שמאאאאאררריייצה שלי סוף סוף תיכנע לתחנוני ... |
| Originally posted by luckystrike זה יהפוך לאנחנו אם תסדר שמאאאאאררריייצה שלי סוף סוף תיכנע לתחנוני ... |
| Originally posted by Tarantula ייוווווווו... מי זאת המאאאאררייצצצההה הזאת?!! |
| Originally posted by MoSH_MaN אחת מהמורדים מורן אמר שזה פורנו בשעות היום אני אישית היום הולך לראות על מה מדובר |
שבע אני חושב
| Originally posted by Hell_Copter לך יא זבל אמן תאבד בשטחים בלי הניווט שלי!!! וגיא... הוא הולך לנ"מ |
| Originally posted by Hell_Copter מתי זה?? אולי גם אני יראה |
חחחחחחחחח מורןןןןןןןןןן
למי יש פוקס קידס?

| Originally posted by MoSH_MaN חחחחחחחחח מורןןןןןןןןןן למי יש פוקס קידס? |
| Originally posted by NeMeSiS1234 וואלה אחי תכיר לי אותו כי גם אני הולך לנ"מ [= איזה צירוף מקרים |
מורן הסתכלתי על העיתון וזה בכלל ב
6
יא מאפן!
| Originally posted by MoSH_MaN מורן הסתכלתי על העיתון וזה בכלל ב 6 יא מאפן! |
מה הקשר יא דביל
אני כועס על מורן
פשוט הייתי חייב לרוץ
| Originally posted by MoSH_MaN מה הקשר יא דביל אני כועס על מורן פשוט הייתי חייב לרוץ |
וואי וואי
זה לא ייגמר העסק הזה
רועי + מוש כל אחד לצד אחר בכיתה ...
ומוש - אתה בטוח ???
ראיתי שזה בשבע אתמול ...
מוזר ...
| Originally posted by Hell_Copter אם אני יסע איתו לבקום אני יעשה לכם שם הכרות אתה קרבי נכון? |