TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- מה אתם עושים בחופש?
Pages (2): « 1 [2]
| quote: |
| Originally posted by Hell_Copter אבל אתה לא חושב שאתה מגזים שאתה לומד שבוע וחצי להסטוריה ולספרות!? לבגרות אני לא ילמד ככה!!!!! אם אני ילמד בכלל ![]() אני בדרך כלל חורש למגן ואז לא לומד לבגרות בכלל ועד עכשיו הלך לי בנזונה! |
| Originally posted by Sniper טוב בוא אני יסביר משו פעם אחת ואחרונה!!! שנה שעברה הייתי כמוך אולי למגנים הייתי חורש וככה ביכלל לא לומד כלום אבל ממש כלום עד שהגיע היום של אסיפת הורים וזה היה סרט גרוע במיוחד לקחו לי תאוטו המורות עשו לי סרטים וביכלל הייתי על תנאי להיות בבגרות מלאהה ולמזלי זה היה סוף שנה כבר ככה ששיפרתי קצת וזהו השנה לכל המורות יש סטיגמה עליי שאני לא לומד ולא משקיע ואני חייב לשנות את זה מבין ? |

| Originally posted by Hell_Copter ממממ לא ![]() טוב מה אתה לוקח לי אישית לך תלמד כמה שבא לך אבל אני חושב שזה טמטום שזה יבוא לך על חשבון דברים כמו מסיבות או פגישות עם אנשים או אנערף שזה יכול לבוא בזמן הפנוי שלך כמו עכשיו לדוגמה שאתה על המחשב... סתם טמטום מצדך פה אני בחיים לא ישאר יום שישי בבית בשביל ללמוד ואני מכיר הרבה אנשים שעשו את זה... זה פשוט מגעיל אותי בא לי להקיא על זה בעעע |
רועי אחי איפה הבנת שאני מוותר על הנאות?? בשביל לימודים??
אולי היה פעמיים כאלה שאני רק לא זוכר מתי אבל היו פעמיים שפשוט הייתי חייב לילמוד אבל תשמע אחי אני לומד נגיד בבוקר ככה מ 12 עד 2 וזהו לא יותר מזה או שבלילה אם אני לא עושה משו מ 12 ככה עד שאני מרגיש שאני מתחיל להירדם ובוא נגיד ככה שלפעמים אני גם לא הולך לביצפר בשביל לילמוד בבוקר זה ניקרא לוותר על הנאות
?
| Originally posted by Sniper לקחו לי תאוטו המורות עשו לי סרטים וביכלל הייתי על תנאי להיות בבגרות מלאהה ולמזלי זה היה סוף שנה כבר ככה ששיפרתי קצת וזהו השנה לכל המורות יש סטיגמה עליי שאני לא לומד ולא משקיע ואני חייב לשנות את זה |
| Originally posted by Sniper רועי אחי איפה הבנת שאני מוותר על הנאות?? בשביל לימודים?? אולי היה פעמיים כאלה שאני רק לא זוכר מתי אבל היו פעמיים שפשוט הייתי חייב לילמוד אבל תשמע אחי אני לומד נגיד בבוקר ככה מ 12 עד 2 וזהו לא יותר מזה או שבלילה אם אני לא עושה משו מ 12 ככה עד שאני מרגיש שאני מתחיל להירדם ובוא נגיד ככה שלפעמים אני גם לא הולך לביצפר בשביל לילמוד בבוקר זה ניקרא לוותר על הנאות ? |
| Originally posted by Hell_Copter אני זוכר שאז לא רצית לבוא לעמק כי נשארת ללמוד... בעעעע |
| Originally posted by Tarantula יווווווו... רועי אולי תעזוב אותו בשקט?! זאת בחירה שלו מתי ללמוד וכמה, ואם הוא חושב שזה מה שיעזור לו להצליח אז מה אכפת לך?! זה שאתה חושב בצורה מסוימת לא אומר שכל העולם צריך לנהוג על פי הדרך הזאת... |
ממ רועי תשמע זאת אולי היתה הפעם השניה ינודניק!!! חחחחח
ואם ויתרתי על מסיבה סימן שזה באמת היה חשוב!! ומה לעשות שאתה הגאון של הפורום אני לא וזהו
לימודים זה לא IQ........
| Originally posted by MoSH_MaN לימודים זה לא IQ........ |
שזה שאתה מצליח בלימודים לא אומר שאתה גאון

| Originally posted by MoSH_MaN שזה שאתה מצליח בלימודים לא אומר שאתה גאון |
| Originally posted by Sniper ממ רועי תשמע זאת אולי היתה הפעם השניה ינודניק!!! חחחחח ואם ויתרתי על מסיבה סימן שזה באמת היה חשוב!! ומה לעשות שאתה הגאון של הפורום אני לא וזהו |
| Originally posted by Scorchio אההההההההההההההה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הלב הלב רועי.......... גאון אההההההההההההה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יו יו אלעד די שברת לי את הריאות אני מתתתתתתתתתתתתתתתתת |
קודם כל תרגיע
דבר שני למי אתה קורא גוש יא חבילת סטרואידים בקופסא
| Originally posted by Scorchio קודם כל תרגיע דבר שני למי אתה קורא גוש יא חבילת סטרואידים בקופסא |